Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy kutatás, amely szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kutatás, amely szerint a magyar nők a világon az egyik legválogatosabbak. Hol találom? Mit gondoltok rola?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 hónapja olvastam egy elég hosszu cikket, tanulmányt, amelyben arrol volt szó, hogy a felmérést végzett országokban - volt kb egy tucat - a magyar nok voltak a legválogatosabbak. Azt hiszem a magyar férfiak a noket 8.5-re a magyar nők a férfiakat pedig 2.5-re értékelte. Merre találom ezt a cikket? Sajnos azóta töröltem az előzményeket.

Egyébként mint gondoltok erről? Tényleg válógatósabbak? Már akinek van tapasztalata más nemzetiségű lányoknál.

2023. jan. 7. 04:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/101 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy a ferfiak annyira valogatosak lennenek. Ezerszer hallom atlagos pasasoktol is, hogy mar szinte barkivel osszejonne. Valahogy noktol ilyet soha nem hallok, hanem szepen sorolja a magas igenyeket fuggetlenul attol, hogy o maga hogyan nez ki.

Amugy nem ez a kutatas volt. Ezek parok ott szinglik voltak asszem.

2023. jan. 7. 12:39
 22/101 anonim ***** válasza:
90%

"mar szinte barkivel osszejonne"

Az már az ő baja. De képzelem ilyen hozzáállással hozza a tipik magyar proli pasas szintet :legyen meleg luk a farkának meg valami főtt étel mindennap.

2023. jan. 7. 13:02
 23/101 anonim ***** válasza:
6%

"Szar a felhozatal", írja itt valamelyik hercegnőcske. Megszólítva érzem magam, mert kb soha a büdös életben nem kaptam még választ egyetlen társkeresőn sem, nemhogy randit. Szóval a "szar felhozatal" így néz ki:

42-46 éves, sportos, diplomás, több nyelven beszél, évi 130 ezer dollárt keres, imád utazni, szabadidejében könyveket ír és robotot fejleszt, egész életében absztinens, nemdohányzó, magára és környezetére igényes, kitűnően főz.

Ez lennék én. A "szar felhozatal".

2023. jan. 7. 13:27
 24/101 anonim ***** válasza:
93%

23

Én ilyen pasival nem nagyon talalkoztam még! Ha így nem talalsz párt, ott a hiba a te keszulekedben van...

2023. jan. 7. 13:30
 25/101 anonim ***** válasza:
7%
24, biztosan találkoztál, csak unottan balra húztál. Mint kb. százezren. Az én készülékemben nincs hiba.
2023. jan. 7. 13:32
 26/101 A kérdező kommentje:
23-as. Ezek kur.vara nem erdekelnek senkit se. Hogy nezel ki? Eleg magas vagy? Eleg jokepu vagy? Eleg nagy a farkad?
2023. jan. 7. 13:33
 27/101 anonim ***** válasza:
95%

Az ő készülékében nincs hiba😂

Na itt lesz a hiba.

Meg hát akit balra húzunk, azt legtöbbször nem találjuk vonzónak. Lehet, itt lesz a “hiba”.

2023. jan. 7. 13:34
 28/101 anonim ***** válasza:
14%
27-es, látod, rögtön engem gyanúsítgatsz, olyan NINCS hogy a nőkkel van baj. Akkor mesélj mi a baj velem? Mert itt most pontosan annyit láttál, amennyit pl. Tinderen is, csak fénykép nélkül. Mi az a hatalmas nagy hiba a készülékben, amit a legbutább nő is azonnal észrevesz, csak én élem az életem tudatlanul?
2023. jan. 7. 13:50
 29/101 anonim ***** válasza:
88%

A társkereső pont ezért nem mutatja a valóságot, mert lehet, hogy nem tetszik nekik a fotód, vagy külsőre nem találnak vonzónak (legalábbis fotó alapján). Pedig ha a valóságban találkoznának veled, ugyanott dolgozhatnának vagy közös baráti körötök lenne, ahol már ismerik a személyiségedet is, akkor valószínű lenne kedvük randizni.

De ha ugyanilyen passzív agresszív vagy a nőkkel is mint itt gyakorin, akkor csak egy olyan nőt foghatsz ki, aki szereti ha bántalmazzák és egy szerencsétlen.

2023. jan. 7. 13:55
 30/101 anonim ***** válasza:
89%
Nőgyűlölő, az a baj…
2023. jan. 7. 13:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!