Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kutatás, amely szerint a magyar nők a világon az egyik legválogatosabbak. Hol találom? Mit gondoltok rola?
Sziasztok!
2 hónapja olvastam egy elég hosszu cikket, tanulmányt, amelyben arrol volt szó, hogy a felmérést végzett országokban - volt kb egy tucat - a magyar nok voltak a legválogatosabbak. Azt hiszem a magyar férfiak a noket 8.5-re a magyar nők a férfiakat pedig 2.5-re értékelte. Merre találom ezt a cikket? Sajnos azóta töröltem az előzményeket.
Egyébként mint gondoltok erről? Tényleg válógatósabbak? Már akinek van tapasztalata más nemzetiségű lányoknál.
Nem hiszem, hogy a ferfiak annyira valogatosak lennenek. Ezerszer hallom atlagos pasasoktol is, hogy mar szinte barkivel osszejonne. Valahogy noktol ilyet soha nem hallok, hanem szepen sorolja a magas igenyeket fuggetlenul attol, hogy o maga hogyan nez ki.
Amugy nem ez a kutatas volt. Ezek parok ott szinglik voltak asszem.
"mar szinte barkivel osszejonne"
Az már az ő baja. De képzelem ilyen hozzáállással hozza a tipik magyar proli pasas szintet :legyen meleg luk a farkának meg valami főtt étel mindennap.
"Szar a felhozatal", írja itt valamelyik hercegnőcske. Megszólítva érzem magam, mert kb soha a büdös életben nem kaptam még választ egyetlen társkeresőn sem, nemhogy randit. Szóval a "szar felhozatal" így néz ki:
42-46 éves, sportos, diplomás, több nyelven beszél, évi 130 ezer dollárt keres, imád utazni, szabadidejében könyveket ír és robotot fejleszt, egész életében absztinens, nemdohányzó, magára és környezetére igényes, kitűnően főz.
Ez lennék én. A "szar felhozatal".
23
Én ilyen pasival nem nagyon talalkoztam még! Ha így nem talalsz párt, ott a hiba a te keszulekedben van...
Az ő készülékében nincs hiba😂
Na itt lesz a hiba.
Meg hát akit balra húzunk, azt legtöbbször nem találjuk vonzónak. Lehet, itt lesz a “hiba”.
A társkereső pont ezért nem mutatja a valóságot, mert lehet, hogy nem tetszik nekik a fotód, vagy külsőre nem találnak vonzónak (legalábbis fotó alapján). Pedig ha a valóságban találkoznának veled, ugyanott dolgozhatnának vagy közös baráti körötök lenne, ahol már ismerik a személyiségedet is, akkor valószínű lenne kedvük randizni.
De ha ugyanilyen passzív agresszív vagy a nőkkel is mint itt gyakorin, akkor csak egy olyan nőt foghatsz ki, aki szereti ha bántalmazzák és egy szerencsétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!