Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy kutatás, amely szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kutatás, amely szerint a magyar nők a világon az egyik legválogatosabbak. Hol találom? Mit gondoltok rola?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 hónapja olvastam egy elég hosszu cikket, tanulmányt, amelyben arrol volt szó, hogy a felmérést végzett országokban - volt kb egy tucat - a magyar nok voltak a legválogatosabbak. Azt hiszem a magyar férfiak a noket 8.5-re a magyar nők a férfiakat pedig 2.5-re értékelte. Merre találom ezt a cikket? Sajnos azóta töröltem az előzményeket.

Egyébként mint gondoltok erről? Tényleg válógatósabbak? Már akinek van tapasztalata más nemzetiségű lányoknál.

2023. jan. 7. 04:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/101 anonim ***** válasza:
93%
23# Akkor ott valami más lehet a probléma. Írj privit , megbeszélhetjük.
2023. jan. 7. 21:54
 42/101 anonim ***** válasza:
10%
Sajnos a nők már pedig nagyon vàlogatósak.Én többször is megkaptam már, hogy helyes is vagy mint férfi, jó is veled beszélgetni, de mégis hiányzik valami plusz, valami szikra...Egy férfi ilyet nagyon ritkán mond egy nőnek, ha neki tetszik egy nő meg el is tud vele jókat beszélgetni, akkor részéről mehet a dolog, de a nők tiszt.kivét.nem ilyenek,ők a fellegekben járnak és az első látásra szerelmet keresik, sztm itt lehet a gond.Ezért van sok nő és így a nők miatt sok férfi is egyedül.
2023. jan. 8. 01:00
 43/101 anonim ***** válasza:
6%
43 nekem volt első látásra szerelmem. Azok meg akkor gondolják meg magukat egyik pillanatról a másikra, amikor elkezdesz bennük bízni. Akkor mindjárt "nem működik".
2023. jan. 8. 06:31
 44/101 anonim ***** válasza:
87%

"A nyugati országokban pedig már egy nőnek sem kell luxuskrvának öltöznie ahhoz, hogy nő szàmba vegyék. Arról pedig már ne is beszéljünk, hogyha itt nő szàmba vesznek, csak annyit lehet vele elérni, hogy a legtöbb igénytelen állat dugásra/mutogatásra alkalmasnak tart, de tisztelni sosem fog, mert az itt NEM DIVAT."

Itt a lényeg.

Magyarországon sajnos mindenhol azt lehet látni, hogy a nők folyamatosan járják a fodrászt, körmöst, pillást, hogy a férfiaknak megfeleljenek. Mert a magyar hímeknek a krvás külső szexy.

Ehhez képest a nyugati férfiaknak nem számít + 5-15 kiló sem, ők akkor is szépnek látnak, ha abszolút semmi smink nincs rajtam. Nem kapom meg napi szinten, hogy mit kellene a külsőmön változtatni ahhoz, hogy mutogatható legyek, ezen kívül ha a szexben valamire nemet mondok, az el van fogadva, és nem próbálják meg lelki zsarolással kicsikarni belőlem. A magyaroknál ez sajnos nem így van.

Ha a nők Magyarországon válogatósak, megvan rá az okuk

2023. jan. 8. 07:11
 45/101 anonim ***** válasza:
14%
45, el vagy te tévedve! Igénytelen, lompos nők ott is, itt is vannak. Ha te úgy akarsz kinézni, mint aki benéz, lelked rajta. Azt viszont felejtsd el, hogy a "bezzegnyugaton" szőrösen és büdösen is topmodell lehetsz.
2023. jan. 8. 07:41
 46/101 anonim ***** válasza:
89%

Megint megszólalt egy nagy ész 46 személyében.

Te sem tudsz szöveget értelmezni, de hát ki számolja már itt az ilyeneket?

A szőrös és büdös meg a mindig tipptopp luxus k*rva kinézet között van átmenet. Pl ha nincs műszempilla, vagy műköröm vagy éppen nem mindig van smink vagy felszaladt pár kg, erről beszélünk.

Tapasztalatból mondom, hogy itthon ezek is főbenjáró bűnök.

Nekem szép a bőröm és az arcom is az, smink nélkül is megállom a helyem.

Nem egyszer kaptam meg huszonévesen tali előtt, hogy csak egy kis alapozót dobjak fel előtte. Ott kellett volna kivágnom az illetőt, de nem tettem, csak azértis smink nélkül mutatkoztam. Nem jött rá, hogy nincs rajtam smink.

Itt nem a hibátlan bőr, igényesség, termèszetes szépség a státusz szimbólum, hanem a megcsináltság.

Ez tipikus proli értékrend.

Itt sokan azért járnak terembe, hogy tetsszenek a másik nemnek. Nyugaton pedig azért sportolnak bármit is, mert az egy egészséges és hasznos hobbi.

Itt mindegy, hogy nem szép, nem formás, nem csinos egy nő, csak ne legyen rajta súlyfelesleg, mert akkor mindjárt kikiáltják csinosnak.

Ha csinos, formás, szép, de van rajta plusz kg, akkor pedig már nem lehet csinos, csak kövér és örüljön, hogy bárki ránéz.

Na nyugaton nagyon nem ez van. Itt dívik ez az ócska k*rvás stílus meg a szomszèdainkban néhol.

2023. jan. 8. 09:54
 47/101 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem kicsit átment a topik kinézet irányba,pedig az eredeti kérdés a nők válogatóssága volt és nem az, férfiaknak mi tetszik.Egyébként annyiból igaz a kérdés, hogy az átlagos nőknek egy átlagos férfi általában nem elég, mindig valami extrát keresnek a másik nemben,ami persze bennük sincs meg.... a férfiaknak meg szerintem ha egy nő nem igénytelen és csinos akkor nekik már az elég egy kapcsolat elindításához.
2023. jan. 8. 12:06
 48/101 anonim ***** válasza:
4%
47-es, szerintem "igényes és csinos" az, amire gondolsz. Igen, vannak ilyen elvárásaink. Elemi biológiai, evolúciós okokból.
2023. jan. 8. 12:15
 49/101 anonim ***** válasza:
12%

Az biztos, hogy az átlag nőkben is kialakult a FOMO effektus. Megtehetik, mert egy jó munkahely mellett önellátóak, élhetnek a gyerekes programjaiknak, hobbijaiknak. Aztán vagy besétál Mr.Big, vagy nem, de nem adják alább, nehogy már egy lúzerrel...Ez is egy életforma.

2023. jan. 8. 13:06
 50/101 anonim ***** válasza:
19%
49es.Nálad a pont.A mai nők nagyon önállóak és emancipáltak lettek.Már nem elégednek meg azzal az életfotmával és férjjel mint 30-40évvel ezelőtt.Régen az elsődleges a gyerekszülés a családalapítás volt a legfontosabb egy nőnek, ahhoz pedig elég volt hogy a férje legalább ne igyon, megbízható legyen és hogy el tudja tartani a családot és hogy legyen rendes bevétele.Ez egy mai nőnek már édeskevés,a mai nő el tudja tartani magat,így ma már utat adtak szabad vágyaiknak, amik noha minden realitást nélkülöznek és sokszor nem is teljesül vagy kiderül nem úgy ahogy a nő gondolta,mégis ennek a beteljesülesét várják.Hogy jó e vagy rossz e azt nehéz lenne megmondani, a nő szempontjából sztm jó, mert csak azzal jön össze akiért nagyon oda van, kicsi vonzódás ma már kevés, a társadalom szempontjából viszont rossz mert ezek a nők csak 40es éveikre alapítanak családot vállalnak gyereket, már ha egyáltalán vállalnak emiatt pedig az utóbbi 30évben jelentősen csökkent a magyar vagy az európai, fehér ember populációja.Csúnyán hangzik, de a népességfogyasért elsősorban a nők a felelőssek.
2023. jan. 8. 13:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!