Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kutatás, amely szerint a magyar nők a világon az egyik legválogatosabbak. Hol találom? Mit gondoltok rola?
Sziasztok!
2 hónapja olvastam egy elég hosszu cikket, tanulmányt, amelyben arrol volt szó, hogy a felmérést végzett országokban - volt kb egy tucat - a magyar nok voltak a legválogatosabbak. Azt hiszem a magyar férfiak a noket 8.5-re a magyar nők a férfiakat pedig 2.5-re értékelte. Merre találom ezt a cikket? Sajnos azóta töröltem az előzményeket.
Egyébként mint gondoltok erről? Tényleg válógatósabbak? Már akinek van tapasztalata más nemzetiségű lányoknál.
"A nyugati országokban pedig már egy nőnek sem kell luxuskrvának öltöznie ahhoz, hogy nő szàmba vegyék. Arról pedig már ne is beszéljünk, hogyha itt nő szàmba vesznek, csak annyit lehet vele elérni, hogy a legtöbb igénytelen állat dugásra/mutogatásra alkalmasnak tart, de tisztelni sosem fog, mert az itt NEM DIVAT."
Itt a lényeg.
Magyarországon sajnos mindenhol azt lehet látni, hogy a nők folyamatosan járják a fodrászt, körmöst, pillást, hogy a férfiaknak megfeleljenek. Mert a magyar hímeknek a krvás külső szexy.
Ehhez képest a nyugati férfiaknak nem számít + 5-15 kiló sem, ők akkor is szépnek látnak, ha abszolút semmi smink nincs rajtam. Nem kapom meg napi szinten, hogy mit kellene a külsőmön változtatni ahhoz, hogy mutogatható legyek, ezen kívül ha a szexben valamire nemet mondok, az el van fogadva, és nem próbálják meg lelki zsarolással kicsikarni belőlem. A magyaroknál ez sajnos nem így van.
Ha a nők Magyarországon válogatósak, megvan rá az okuk
Megint megszólalt egy nagy ész 46 személyében.
Te sem tudsz szöveget értelmezni, de hát ki számolja már itt az ilyeneket?
A szőrös és büdös meg a mindig tipptopp luxus k*rva kinézet között van átmenet. Pl ha nincs műszempilla, vagy műköröm vagy éppen nem mindig van smink vagy felszaladt pár kg, erről beszélünk.
Tapasztalatból mondom, hogy itthon ezek is főbenjáró bűnök.
Nekem szép a bőröm és az arcom is az, smink nélkül is megállom a helyem.
Nem egyszer kaptam meg huszonévesen tali előtt, hogy csak egy kis alapozót dobjak fel előtte. Ott kellett volna kivágnom az illetőt, de nem tettem, csak azértis smink nélkül mutatkoztam. Nem jött rá, hogy nincs rajtam smink.
Itt nem a hibátlan bőr, igényesség, termèszetes szépség a státusz szimbólum, hanem a megcsináltság.
Ez tipikus proli értékrend.
Itt sokan azért járnak terembe, hogy tetsszenek a másik nemnek. Nyugaton pedig azért sportolnak bármit is, mert az egy egészséges és hasznos hobbi.
Itt mindegy, hogy nem szép, nem formás, nem csinos egy nő, csak ne legyen rajta súlyfelesleg, mert akkor mindjárt kikiáltják csinosnak.
Ha csinos, formás, szép, de van rajta plusz kg, akkor pedig már nem lehet csinos, csak kövér és örüljön, hogy bárki ránéz.
Na nyugaton nagyon nem ez van. Itt dívik ez az ócska k*rvás stílus meg a szomszèdainkban néhol.
Az biztos, hogy az átlag nőkben is kialakult a FOMO effektus. Megtehetik, mert egy jó munkahely mellett önellátóak, élhetnek a gyerekes programjaiknak, hobbijaiknak. Aztán vagy besétál Mr.Big, vagy nem, de nem adják alább, nehogy már egy lúzerrel...Ez is egy életforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!