Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy kutatás, amely szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kutatás, amely szerint a magyar nők a világon az egyik legválogatosabbak. Hol találom? Mit gondoltok rola?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 hónapja olvastam egy elég hosszu cikket, tanulmányt, amelyben arrol volt szó, hogy a felmérést végzett országokban - volt kb egy tucat - a magyar nok voltak a legválogatosabbak. Azt hiszem a magyar férfiak a noket 8.5-re a magyar nők a férfiakat pedig 2.5-re értékelte. Merre találom ezt a cikket? Sajnos azóta töröltem az előzményeket.

Egyébként mint gondoltok erről? Tényleg válógatósabbak? Már akinek van tapasztalata más nemzetiségű lányoknál.

2023. jan. 7. 04:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/101 anonim ***** válasza:
14%

Well, well, itt láthatjuk a tipikus példát, miért nem kell nekünk nő.

23-as, egy férfi, leírja a problémáját. Én nem tudok belekötni, ennyi sikerrel tényleg tapadniuk kellene rá a nőknek.

Erre jön 27-es, egy nő, és lekicsinylően gúnyolódni kezd rajta, s közli vele, hogy ez még mindig nem elég.

Mármost mibe került volna 27-esnek kedvesnek lenni, és írni valami bátorítót? Nem pedig belerúgni egy szomorú, magányos emberbe, sulykolni bele, hogy bizony ő egy kudarc, és még ahhoz is hülye, hogy értse, miért?

Nem, 23-asban tényleg nincs hiba. 27-esben van. Hercegnő-szindrómának hívják. Klinikai zsargonban: nárcisztikus személyiségzavar.

2023. jan. 7. 14:00
 32/101 anonim ***** válasza:
77%

Nárcisztikus, tényleg?

Hova utaljam az összeget az instant diagnosztikáért?

Olvasd vissza, miket írt…már ha tudsz olvasni vagy értelmezni..

Előadta az elkeseredettet, aztán mindjárt kibújt a szög a zsákból.

2023. jan. 7. 14:04
 33/101 anonim ***** válasza:
8%

32-es, még erősítsd meg néhányszor. Te kis tökéletes! Mindenki hülye, csak te vagy helikopter, ugye?

Pénzt amúgy küldhetsz. Akkor legalább egy pozitív tulajdonságod lenne.

2023. jan. 7. 14:14
 34/101 anonim ***** válasza:
95%
33 te szoktál otthon bábozni, hogy így rá vagy szokva, hogy szavakat adsz mások szájába, aztàn azokon hőzöngsz? :)
2023. jan. 7. 14:17
 35/101 anonim ***** válasza:
95%

Nekem van párom! De továbbra is azt allitom, hogy ilyen férfi nem sok van. Ha irsz privit, kb 10 levélvaltásbol megmondom, hogy mi a baj veled. Egyébiránt, valoszinüsitem, hogy a kulsovel szemben tamaszott elvarasaid az egekben vannal

2023. jan. 7. 14:24
 36/101 anonim ***** válasza:
6%
A nőkkel nagy baj van. -n
2023. jan. 7. 15:16
 37/101 anonim ***** válasza:
94%

Én nem értem ezeket az általánosításokat. Ne vonjunk már le következtetést abból, hogy a mi körünkben milyenek az emberek. Mennyi ember van még rajtuk kívül. Igen, van férfi és nő is, akivel nem találjuk a hangot, nem szeretjük, nem érthet az egyet mindenki gondolkodásával és értékrendjével.

Ha valaki zavar, lépj tovább és keress magadhoz hasonlót mert vannak. Semmi értelmi leragadni azoknál, akiket nem is kedvelsz és megpróbálni őket megváltoztatni meg lehülyézni. Nem fog tőle semmi változni, felesleges energia.

2023. jan. 7. 15:22
 38/101 anonim ***** válasza:
15%
37 nem az "általánosítás" a baj, hanem hogy semmit nem lehet megbeszélni itt a nőkről, mert azonnal rohan az ügyeletes ostoba feminista megvédeni a törzset. A mondanivalójuk mindig ugyanaz: a férfiak minden megfigyelése érvénytelen, a panaszuk incelsírás, a nők ezzel szemben tökéletesek, minden szavuk szent, és úgy általában ők a világ közepe, alfa és omega, viszonyítási pont és példakép. És természetesen ők semmi ilyet nem mondtak.
2023. jan. 7. 16:34
 39/101 anonim ***** válasza:
89%
De felveszed vele a hangot és beszállsz vitatkozni. Ha nem reagálsz, onnan le is zártad a témát.
2023. jan. 7. 17:28
 40/101 anonim ***** válasza:
78%

Ez a 38 csak hülye..

Bábozik megint a nyomorultja..

2023. jan. 7. 17:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!