Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaha olyan kutatás, ami vizsgálta, miben tér el a prostituált és prostitúcióra hajlamos nők génkészlete a demiszexuálisokétól?
És hogy ki lehet-e ütni az anyagiasságért felelős géneket? Az ingyenprostizós trollok nem érdekelnek, értelmes emberek véleményére vagyok kíváncsi.
Azt gondoltam végig, hogy mint legősibb szakma, mindig voltak olyan nők, akik tudtak bárkivel csak úgy élvezetből szexelni és nem foglalkoztak különösebben a külsővel a normál tartományon kívül, hogy legyen ápolt az illető, vagy esetleg ne legyen extrém elhízott, öreg, stb. de utóbbiak is megtalálták a maguk fétiseit, aki kifejezetten azokhoz vonzódott.
Illetve az ellentéte, aki még Brad Pittet is visszautasítaná, ha egyből szexelni akarna vele, mert neki TÉNYLEG idő kell és nem csak egy női taktika az egész.
És igen, elanyagiasodott a világ és egyre több lány gondolja, hogy milyen jó prostituáltnak lenni, de én az igazi, vérbeli prostikra gondolok, arra a kevésre, aki tényleg élvezi a szakmáját és tényleg imád szexelni és nem akad fenn olyanokon, hogy nem éred el az 180-at, nem kreol a bőröd, kopaszodsz és ilyesmi, hanem az alap ápoltság érdekli, hogy tisztálkodj, szőrteleníts, legyen rendezett a fogsorod meg ne legyél tahó és önző sem a szexben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!