Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves szűzként a prosti a megoldás, vagy továbbra is várni, hátha összejön egy kapcsolat?
Ne csak várj a kapcsolatra, tegyél érte, magadért is hogy összejöjjön.
Prostit meg felejtsd el. Lutrik csinálnak ilyent.
Mellesleg.. ép eszű nő ha azt megtudja a) nem jön veled össze
b) otthagy
Sokan hatalmas nagy dolgot csinálnak ebből a szüzesség témából.
Nem olyan nagy durranás mint ahogy sokan elképzelik.
Fogalmam sincs hogy milyen prostizni mert életemben nem jártam prostinal,mindenesetre az volna normális hogy olyannal szexelsz akivel kölcsönös a vonzalom.
Én a helyedben elmennék egy prostihoz és túlesnék rajta. Az elmúlt tíz évben nem sikerült ó irányba változtatnod (magatartás, külső, beszédstílus, ruházat, hajviselet, higiénia), a következő tíz évben sem fog menni. Menj el egyszer, legyél túl rajta, és többet ne foglalkozz vele. (Olyat keress, aki nem aggasztóan fiatal, és szánj rá több pénzt, legyél ott hosszabb ideig.)
N
Nem a külsőmmel van baj, hanem félénk vagyok és kicsit motiválatlan.
Lassan 1 éve randiztam utoljára, de ott is feszengtem, mit csináljak, csók, stb. Amíg csak dumálgatunk, ez nem látszik.
Oké, akkor sz*r a viselkedésed. (Félénk vagy és motiválatlan.) Mit tettél az elmúlt hónapban, hogy ezen változtass? Mit fogsz tenni érte a következő hónapban?
Vagy csak szenvedsz a társkeresőn, kétévente elmész egy randira ahol rosszul érzed magad és hazamész? Szerinted ez célravezető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!