Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért furcsa, hogy szűzként nem kapcsolatra hanem csak a testiségre vágyom?
20 éves vagyok és tudom furcsa, hogy még mindíg szűz...
Beszélgettünk hozzám közel álló emberekkel, és szerintük furcsa, hogy nem szerelemre, kapcsolatra hanem magára a testiségre vágyom.
De szerintem ebben semmi furcsa nincs, hisz nem mindenki ugyan arra vágyik nem?
Érdekes, és biztos meg vannak az okaid rá.
De miért ne? Ha neked így jó...
Anno még úgy gondoltam majd ha megtalálom az "igazit" lefekszem vele...
Teltek az évek semmi...
Mára már úgy vagyok vele nem érdekelnek a kapcsolatok csak a szex része, nem fogok várni egy kapcsolatra.
utolsó vagyok.Hidd el, nem csak te vagy így.
Sok feleslegesen váró emberke van.
Szerintem első sorban magadnak és a jövendőbeli párjelölteknek tartozol csak elszámolással.
Nekem csak azért furcsa, mert fiatal lány vagy. Ők többnyire még várni szokták a herceget a fehér lovon. :)
Szerintem nincs ezzel semmi gond. A szerelem meg úgy is jön magától, ha jön.
Bennem kettősség van. Egy részem vágyik a szerelemre, mert emlékszek, hogy milyen jó érzés volt, bár soha nem viszonozták. A másik részem meg nem vágyik az elkötelezettségre, kompromisszumokra, és a potenciális csalódásra, így inkább igyekszik elkerülni. Egyelőre ő áll nyerésre, nem sikerült szerelmesnek lenni senkibe az utóbbi időben. :)
31F
Én is 20 éves lány vagyok, szintén szűz. Lett volna már pár lehetőségem, de nem akartam élni vele, nem akartam egy puszta "tárgy" lenni, egy kaland. Őszintén szólva én is nagyon vágyom már a testiségre, úgyhogy teljesen megértelek, de szerintem ebben a korban (szűzként vagy sem) ez teljesen normális is. Szerintem nem furcsa, ha csak arra vágysz, sokszor én is úgy vagyok vele, hogy csak a testiség része kellene, viszont a való életben képtelen lennék rá. Nem a herceget várom a fehér lovon, csak egyszerűen egy olyan személyt, akiben képes vagyok annyira megbízni, hogy le merjem vetkőzni a gátlásaimat, és oda merjem adni magam. Emiatt viszont nyilván a puszta testiség része nálam nem működőképes, amit néha sajnálok. Sokszor viszont úgy érzem, hogy egy kapcsolatra is szükségem lenne, a gyengédségre, összebújásra, hogy valaki szeressen, akit viszontszerethetek. Szóval nálam ambivalens, néha így érzek, néha úgy.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!