Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa érzésem van? Egyik percben úgy érzem hogy szükségem van egy kapcsolatra, másikban meg rájövök hogy teljesen jól megvagyok egyedül és nem kell senki.
Én is így voltam vele sokáig, de mostanra már világossá vált számomra, hogy egyedül érzem magam igazán jól és nincs szükségem senkire. Én így sokkal jobban érzem magam, mint egy kapcsolatban, nem azért mert rossz tapasztalataim lettek volna, sőt! Én egyszerűen ilyen vagyok.
Valószínűleg egy bizonyos idő elteltével majd te is rá fogsz jönni, hogy melyik az az élethelyzet, amelyben igazán boldognak érzed magad.
19/L
Teljesen normális. Az a jó, ha önmagadban is teljesnek érzed magad, nem függ a boldogságod attól, hogy van-e melletted valaki, vagy nincs. Ugyanakkor az ember társas lény, és az intimitás olyan többletet ad, amit semmi más nem tud pótolni.
Az ambivalens érzések akkor múlnak el, ha jön valaki, akivel jól érzed magad, akinek vágysz a társaságára. Nem úgy általában valakiére, hanem konkrétan az adott személyére. :)
Nálam is váltakozik ez. Amikor magányosnak érzem magam, nagyon jó lenne, ha ott lenne mellettem valaki, ilyenkor vágyom egy kapcsolatra. Máskor meg úgy vagyok vele, hogy nem hiányzik az nekem, hogy megint függjek valakitől, és a csalódás sem kell.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!