Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ugy erzem, hogy senki vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy erzem, hogy senki vagyok nelkule ds egyedül nem tudok elni, megoldani a dolgaimat. Mit tegyek? Sok even utan hagyott el.

Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak van valami hobbid, csinald azt, vagy keressel ujat. Tuzzel ki uj celokat magad ele. Az elet megy tovabb. Es szep, es csak egy van belole. Becsuld meg az eleted, ne bankodj, es probald tultenni magad a dolgon. Sok szerencset!
2014. júl. 17. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne is haragudj de a mostani hozzáállásod szánalmasan gyenge jellemre utal. Tudom hogy ez bunkón hangzott, de nem lehet így hozzáállni a dolgokhoz. mi az hogy nélküle senki vagy? Ez elég ijesztően hangzik. Ha Neked kell egy másik ember ahhoz hogy VALAKI légy az már baj. Keress célokat az életben. Valósítsd meg őket. Meg tudod csinálni, biztos vagyok benne. és a barátaidra is számíthatsz.
2014. júl. 17. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell ledorongolni a kérdezőt, ez is csak egy pszichés betegség. Lehet kapcsolatfüggőség, beolvadási iránti vágy. Világos, hogy egy szimbiotikus kapcsolatból lépett ki az illető, azaz hagyták ott. Pszichológushoz kellene fordulni.
2014. júl. 17. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Ilyet nem mond felnőtt ember. Elodáztad a felnőtté válást, pótszülőd volt a kedvesed, ezért nem vagy még önálló személyiség.

Most fogsz akkor felnőni.

2014. júl. 17. 18:15
 5/6 anonim válasza:
Szerintem is az új életcélok megtalálása lenne a feladat, lehet ez sport, tánc, kirándulás, bármilyen hobbi. Esetleg új baráti körök. Ne haragudj érte, de ha elhagyott, nem kellettél neki, nem szeretett igazán, jobb, ha ez most derült ki, mint később. Ha úgy érzed, hogy egyedül nem vagy senki, akkor nem lehetett jó a kapcsolatod. A mostani egyedülléted esély arra, hogy megtaláld azt, aki mellett boldog "valaki" lehetsz. Élj vele, megéri!
2014. júl. 19. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Úgy ahogyan tudtál élni nélküle előtte is, ugyanúgy most is menni fog, csak bízzál magadban. Az a fontos, hogy ne hagyd el magad. Foglalkozz a testeddel-lelkeddel, sportolj, élj a hobbidnak, vállalj plusz munkát, járj el szórakozni, olvass, ismerkedj új emberekkel... stb.

Ne sórvárogj olyan ember után aki téged elhagyott. Ha nem kellesz neki, ő se kelljen neked! Keress mást.

2014. júl. 21. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!