Van itt olyan elvált nő aki egyedül neveli a gyerekét albérletben, és abszolult nincs senki aki segítene neki?
4 választ kaptál eddig.Egyedül az első értette meg,hogy mit írtál.Idézlek:
"Csak olyanok irjanak akik albérletben laknak és van gyerekük."
Nahát,ezen mit nem lehet érteni?
Én gyerekkel albérletben élek,és nincs semmi segítségem.Mivel testvérem nincs,és a szülőkkel nem vagyok jóba így sem testvéri sem szülői segítségem sincs.A gyermekem apja még terhességem idején lelépett,és azóta se láttam(a lányom 9 éves)
Mégis hogy bírom? 2 helyen dolgozom,és megtanultam spórolni) 1 szobás lakást bérelek kettőnknek.Csak a legfontosabb dolgokat veszem meg.Nincs autóm,nem járok nyaralni,és igyekszem a legolcsóbb dolgokat megvenni..Pl:Nem veszek illatos Wc papírt,hiszen jó a sima fehér.Nem veszek drága bió ételt,jó a tesco is..
Az ember szükségből sok mindenről le tud mondani..Eddig elég jól bírom...a lényeg,hogy a lányom ne nélkülözőn semmiben..Ő mindent megkap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!