2 gyermekes anyuka vagyok, párom nem rég halt meg itt maradtam albérletben, gyesen egyedül, családi segítséggel eddig megoldottunk minden problémát, de most baj van mit tegyek? Mi lesz?
Igen, oda menj be, vagy az önkormányzathoz, létezik egyszeri és rendszeres segély is.
Emiatt nem veszik el a gyerekeket.
Nyugodj meg!
Első vagyok!NEMMMMMMMMMM
De kérj segítséget!!Mennyélbe még máma oda ahova írtam!NYUGI!Vannak ennél vészesebb helyzetek,még sem veszik el az anyától a gyerekeket!
Nekem polgármesteri Hivatal gyámügyön dolgozik egy barátnőm és ő mondta, hogy: rossz anyagi helyzetre való hivatkozással nem vehetik el a gyerekeket!!! ha ilyennel találkoznak (akár az iskola, ovoda, környezet jelzi, akár maga az érintett kér segítséget) a megoldásban kell segíteniük, de ez nem hivatkozási ok a gyerekek családból történő kiszakítására.
Akkor veszik el, ha nem törődsz velük, ital, stb... ami itt már elhangzott. De ha látják, hogy igyekszel, akkor mindenképp az anyánál hagyják őket, mert azt már végre belátták, hogy ott van a legjobb helyük.
Fogadd meg, amit itt írtak, családsegítő, polgármesteri hivatal szociális osztály. Nyugdíjnál van olyan, hogy előleget folyósítanak. Tudd meg, van-e ilyen az árvaellátásnál is? Esetleg próbálkozz különböző gyermek-érdekvédelmi alapítványoknál is. Ha mástnem abban segíteni tudnak (mivel egyik-másik igen agitatív), hogy kicsit gyorsítani próbálják a hivatalos eljárást az árvasági intézésénél.
kitartás, ne félj, a gyerekek maradnak, ők a tieid, bármi történt.
Részvétem a párod miatt.
Ha albérletben vagy, akkor nem a te neveden van a távhő. Nem tudsz megegyezni a lakás tulajdonosával, hogy fizesse be, te pedig több részletben adod oda neki a pénzt? Egyébként érdemes lenne egyéni fűtésű lakásba költöznöd, jóval alacsonyabb a rezsije.
Amúgy mióta nem fizeted a távhőt? Gondolom, nem egy-két hónappal vagy elmaradva, ha már bíróságon van az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!