Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 gyermekes anyuka vagyok,...

2 gyermekes anyuka vagyok, párom nem rég halt meg itt maradtam albérletben, gyesen egyedül, családi segítséggel eddig megoldottunk minden problémát, de most baj van mit tegyek? Mi lesz?

Figyelt kérdés
nem tudtam a távhőt mindig befizetni,biroságra vitték!e miatt elvehetik a gyerekeimet tőlem?
2009. máj. 28. 12:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én jogász vagyok és biztosan állítom h csak ezért nem fogják elvenni a gyerekeket. Nyugodj meg. Sokkal rosszabb körülmények között élőktől sem,először másmódon próbálnak segíteni. Ha alkalmatlan volnál nvelni őket csak akkor, de ez nem állfenn, ne félj!
2009. máj. 28. 13:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Igényelj az önkorm.tól szociális alapú lakást.

Elsőként abba a ker.be ahova be vagy jelentve de egyébként bármely ker.be lehet igényelni.

Albérletbe ne akarj felnevelni két gyereket.

Hálistennek én is igy jutottam lakáshoz egy gyermekkel és évekig kaptam a segélyeket.Mindenfélét.

Most már helyrejöttem.

Hajrá!!!! Nehéz menet lesz de megoldható!

2009. máj. 28. 13:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A szüleidhez nem tudsz odaköltözni? Csak átmenetileg. A régi szobád biztos megvan, és egy ideig elférnétek 3an egy szobában. Akkor csak a rezsin kellene beszállni. És közben tudnál nézi szoc. lakást, vagy olcsóbb albit.
2009. máj. 28. 14:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ha megírnád (priviben), hogy hol intézed az árvaellátást esetleg tudnék segíteni, hogy kicsit gyorsabb legyen az ügyintézés.
2009. máj. 28. 21:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

12:16-os vagyok!

Menj be az önkormányzathoz és panaszold el, hogy sajnos az árvaellátást még nem utalják, nagyon kevés jelenleg a jövedelmed. De szerintem ha bemész a távhőszolgáltatóhoz ő is tud segíteni. Annyi, hogy megegyeztek, hogy ha megkapod visszamenőleg az árvaellátást,akkor egy összegben kifizeted a tartozásod feléjük.

2009. máj. 29. 09:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi lett akkor és azóta veletek?
2021. dec. 25. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!