Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan elvált nő aki...

Van itt olyan elvált nő aki egyedül neveli a gyerekét albérletben, és abszolult nincs senki aki segítene neki?

Figyelt kérdés
Lécives irjátok le hogyan boldogultok egyedül?Csak olyanok irjanak akik albérletben laknak és van gyerekük.
2010. nov. 3. 14:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én azt szeretném kérdezni, hogy tudtatok két munkahelyen is dolgozni, ha nem volt semmi segítségetek?

A gyerek addig hol volt?

Komolyan érdekel.

2010. nov. 4. 13:37
 12/16 A kérdező kommentje:
Ez engemet is érdekelne.De tényleg olyan irjon akinek nincs senki segitsége.Mondjuk meghaltak a szülei,nincsenek testvérei stb..Sajnos az enyém is az egyik,a másik nagyon beteg.Senkire nem tudok számitani.Egy óvódás gyereket meg nem lehet otthon hagyni egyedül,de még egy kisiskolást sem.Léci irjon olyan akinek nem volt segitsége és pici gyereke volt ,ő hogyan oldota meg?
2010. nov. 4. 14:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

ma 13.37-nek

tegnap 14:25 vagyok

Én úgy oldottam meg a 2 munkahelyet,hogy a főállásom idején a fiam oviban volt este 5-ig.Amikor érte mentem,akkor a másodállásom(irodai takarítás volt) jött velem.Amíg én csináltam a dolgomat,ő rajzolt vagy nekem segített..Megengedték,és így volt jó.A másodállásom egyébként csak napi 1-2 óra volt.

Évekig dolgoztam így..

2010. nov. 4. 14:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja! Alig 5 perce laktunk a másodállásomnál..Így ha este 7-kor végeztem akkor is 7 óra 5 perckor már otthon is voltunk...
2010. nov. 4. 14:52
 15/16 A kérdező kommentje:
Az utolsónak.Ki vitte óviba a picit?Mert az is baj az óvi 6-kor nyit,és a legtöbb munkahelyen 6-ra odakell érni.
2010. nov. 4. 14:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Elozoleg mar irtam, anyosomnak semmi segitsege nem volt, rokon sem meg ismeros sem, bebiszitter vigyazott a gyerekekre, mikor meg nagyobbak lettek, akkor senki. Az volt a szerencseje, hogy a 2 gyerek kozt 7 ev volt, igy a nagyobbik tudott a kicsire vigyazni kesobb. Amugy a fele fizetese az egyik munkabol csak a szitterre ment el, de ez meg mindig jobb, mint nem dolgozni es nem tudni megelni.
2010. nov. 4. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!