Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiaknak szimpatikus, ha...

Férfiaknak szimpatikus, ha egy nő önálló és eltartja magát, és egyedül lakik albérletben?

Figyelt kérdés
Vagy ez náluk nem szempont az ismerkedésnél?
2011. aug. 8. 21:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%
Nem ez a normális? Én legalábbis szégyellem, hogy az én koromban el kell tartani.
2011. aug. 8. 21:09
 2/24 anonim ***** válasza:
58%
Nagymamám az egyetlen olyan Nö aki a kritériumoknak megfelel, rajta kívül nem ismerek még egy olyan Nöt aki teljesen önálló lenne.
2011. aug. 8. 21:10
 3/24 anonim ***** válasza:
88%

biztosan szimpi. nekem van nem egy ilyen barátnőm, bár egyiknek sincs komoly pasija.

nem feltétlenül ezen múlik a pártalálás, bár egy jobb anyagi helyzetben lévő nőhöz szívesebben közelednek, mivel nem kell attól félni, h majd lehúzza a pasit.

nekem van egy lakásom, a fizum nem egetrengető, de ha azon múlik, el tudnám magam tartani. a barátom jól keres, velem él.

2011. aug. 8. 21:23
 4/24 anonim ***** válasza:
85%
En eltartom magam (kulfoldon) es evek ota nincs pasim. Nem tudom a masik miatt van az egyik vagy az egyik miatt a masik:)))
2011. aug. 8. 21:24
 5/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem szempont számomra, mivel saját lakásom van, leginkább az a szempont, hogy nagyon szeresse a szexet normális keretek között szal semmi fekalománia meg mélytorkos állattságok. ;) Továbbá legyen sportos, ne csinálja össze magát ha gyalogolni kell pár utcát.
2011. aug. 8. 21:25
 6/24 anonim ***** válasza:
90%

én is eltartom magam, sőt, az egyik barátomat egyenesen én tartottam el...a másikkal már nem voltam hajlandó közös pénztárcán lenni, szerencsére, nem is akarta.

amúgy, férfije válogatja, van, akit zavar (nem ő az erős, akire számítani lehet).

2011. aug. 8. 21:26
 7/24 anonim ***** válasza:
75%

Én nő vagyok, de ha jól keresnék, akkor sem élnék albérletben, mivel felesleges pénzkidobás. Azt a pénzt gyűjthetném lakásra.

Az a baj hogy kevés ember tud kevés fizetésből egy kakást fenntartani.

Amúgy a nők önállóak lehetnének, csak nincs lóvé.

2011. aug. 8. 21:27
 8/24 anonim ***** válasza:
43%

ma 21:27

Ismerek nőket akik egy este megkeresnek 150-200 ezret, és 23 évesen már a seggük alatt a bmw + a saját kecó.

Azt persze ne kérdezd mivel keresik a pénzt, mindennek megvan az ára.

De pasiba ilyet nem tudnál mutatni,

(sajnos nekünk nincs rá lehetőségünk)

2011. aug. 8. 21:30
 9/24 anonim ***** válasza:
75%
Nálam ez jó pont, mert ha egyedül él, akkor valószínűleg nem okoz neki gondot a főzés, mosás, takarítás stb...
2011. aug. 8. 21:32
 10/24 anonim ***** válasza:
66%
Én nem várom el a páromtól még azt sem hogy dolgozzon, eltartom simán a 4 gyerkőccel együtt. De most, hogy a két kisebbik oviba fog menni, vissza akar menni a saját vállalkozását folytatni. Végül is szimpatikus szerintem ez a hozzáállás, meg aztán egy nőnek sem jó ha nem mozdul ki a négy fal közül csak ritkán. A semmittevést is meg lehet unni.
2011. aug. 8. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!