Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiaknak szimpatikus, ha...

Férfiaknak szimpatikus, ha egy nő önálló és eltartja magát, és egyedül lakik albérletben?

Figyelt kérdés
Vagy ez náluk nem szempont az ismerkedésnél?
2011. aug. 8. 21:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
Meg annyit hozzatennek, hogy tapasztalatom szerint ha a pasit nem engeded fizetni vagy hogy ilyen-olyan elonyokhoz jutasson kb a 80 % teljesen kiakad. Az onbizalmukon serulnek azonnal ha nem tunsz esendonak, raszolulonak vagy alarendeltnek. Valamiert jo nekik az az erzes, hogy "tartozol" nekik. Talan ezert nincs pasim mert igy latom a dolgokat..:D
2011. aug. 8. 21:36
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is ez jutott eszembe, csak az önálló férfiakról: legalább tud főzni, mosni takarítani.
2011. aug. 8. 21:36
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tök mindegy, ha bejön a csaj, akkor nem zavar, hogy csak albérletben lakik és nincs tulajdona, mert nem vagyok haszonleső. Ha összejövünk, akkor úgyis visszaadhatja, ha hozzám költözne.
2011. aug. 8. 21:40
 14/24 A kérdező kommentje:

Nem arra gondoltam, hogy nincs tulajdona. Hanem hogy mondjuk nem a szüleivel lakik, hanem megpróbál saját maga lábán tisztességesen megélni.

Nekem nem szimpatikus például, ha egy felnőtt férfi a szüleivel lakik, még ha ez anyagilag megérthető is, és mondjuk saját lakásra gyűjt, akkor sem. Így nem igazán lehet normális felnőtt kapcsolatot kialakítani, hogy a szülők házában kell bújkálni, mint két tini. Meg sztem ciki, ha mosnak, főznek rá, ellátják, ő meg sosem tanulja meg, hanem majd a kis feleségének kell az anyjának is lennie egyben.

Csak érdekelt, hogy a férfiak ezt hogy látják, náluk ez pluszpont-e.

2011. aug. 8. 21:49
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Otthon is lehetsz önálló. Az otthoni élet nem feltétlen egyenlő azzal, hogy főznek, mosnak rád és mindent alád tesznek...

Amúgy meg a férfiak többségét hidegen hagyják az ilyen dolgok. Ez inkább a nőket szokta érdekelni.

A férfi sokkal jobban díjazza, ha a nő jól néz ki, sexy, jó az ágyban, kedves és értelmes.

2011. aug. 8. 22:02
 16/24 A kérdező kommentje:
Volt egy ilyen sejtésem, hogy így van.:D
2011. aug. 8. 22:05
 17/24 anonim ***** válasza:
24%

"Hanem hogy mondjuk nem a szüleivel lakik, hanem megpróbál saját maga lábán tisztességesen megélni. "

Ha ezt ő Magyarországon megoldja, hogy TISZTESSÉGESEN megél, akkor Nobel díjra jelölöm.

2011. aug. 9. 06:00
 18/24 anonim ***** válasza:
67%

18 éves korom óta albizok,dolgozom és egyetemre járok,sosem szorultam másra.

Pasiknak-már amelyik nem olyan lányt keres aki alárendeli magát- általában szimpatikus szempont.

Bűár volt rossz tapasztalatom is,egyik exem kifejezetten arra ment hogy becuccol hozzám és majd én eltartom őt...koppant kicsit:)

az hogy pasi otthon lakik,nem feltétlen jelenti azt hogy anyuci kisfia....párom is otthon lakott,havi x összeget odaadott,felváltva főztek,magára megcsinált mindent.ahogy most már a közös lakásban is :)

25/N

2011. aug. 9. 08:37
 19/24 anonim ***** válasza:
38%
"Ha ezt ő Magyarországon megoldja, hogy TISZTESSÉGESEN megél, akkor Nobel díjra jelölöm." Mikor vehetem át? Elképesztő ez a magyar felfogás, hogy aki jól él csak csaló meg tolvaj lehet. Irigy és buta felfogás.
2011. aug. 9. 08:58
 20/24 A kérdező kommentje:
Én tudok pár emberről, aki tisztességesen megél. Bár ők egyetemet vagy főiskolát végeztek és/vagy keményen dolgoznak. És te?:)
2011. aug. 9. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!