Külföldre költöznétek egyedül, fiatalon, ha lenne rá lehetőség? Nem félnétek, hogy bármi baj történik és akkor nem lenne senki mellettetek és csak magatokra számíthatnátok?
Úgy értettem az "egyedült",hogy lenne kint pár ismerős,akikkel jóban vagyok valamennyire,de mégsem legjobb barátok vagy rokonok.
Bocsi,hogy félreérthető voltam.
Ha vannak barátok, miért ne? Szerintem ez egy hatalmas lehetőség, nem teheti meg mindenki. (Van akinek ez nagy álma)
Fiatal vagy, nincs mit vesztened, megpróbálod. A megpróbáltatások pedig embert faragnak belőlünk...
Ha nem jön be, arrébb állsz -haza jössz.
De szerintem hülyeség lenne egy ekkora 'ajándékot' elutasítani, félelemből. :)
Nem mindegy, hogy mire megy ki az ember. Nulla végzettséggel, szakképzettség nélkül nem mennék már ki, képzetlen munkaerőből külföldön is van épp elég.
Jó nyelvtudással, keresett szakmával kimennék (ki is fogok). Nem vagyok parázós, ilyen körülmények között simán mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!