Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő amit vártál a szexel egy kapcsolatban már nem szűzként?
Figyelt kérdés
miért vártál ilyen sokat? hogy reagált rá a párod?2016. szept. 22. 16:41
1/13 anonim válasza:
Kicsit több mint, egy évet vártam... Pedig én általában első randin le fekszem a nőkkel. Hogy miért vártam ennyit? Mert kislányként, éveken keresztül zaklatták szexuálisan, a nevelő apja. Hogy milyen volt? Nehéz volt... De szerencsére nyitott volt, minimálisan a szexualitásra közben. De végül sikerült, megnyílnia előttem szexuálisan teljesen. 3 éve vagyunk együtt majdnem.:)
3/13 Titusztitusz válasza:
A megismerkedéstöl számítva kb.egy nap volt a leghosszabb idő...De az is csak olyankor,ha különösen szégyenlős,és bátortalan volt a hölgy...
4/13 anonim válasza:
Szex-szel, nem szexel, az mást jelent.
Istenem, dugás előtt tanuljatok már meg helyesen írni
5/13 anonim válasza:
a leghosszabb olyan 6hónap volt :D mert "barátság" volt
6/13 Diavolino44 válasza:
Ket het. De akkor 23 voltam, most nem várok ennyit. ;)
7/13 anonim válasza:
semennyit. Ugyanis akivel összejöttem azzal minden együtt töltött perc öröm volt! Nem pedig vártam, és számolgattam a perceket míg megfektethetem.
ilyen fogyatékos egy kérdést
8/13 anonim válasza:
Várok (egyén függő mennyit) mert ha szeretem nem akarok egyből csak lukra játszani...
9/13 anonim válasza:
Nem fekudtunk le es nem csak azert mert zaklattak sexualisan hanem azert is mert hivo,csak a baratom nem irta le,harom eve ismerjuk egymast
10/13 anonim válasza:
kicsit felre ismer harom eve ismerjuk egymast azota ennyit sem tudd rolam,nem csak zaklattak,olyan barataim is voltak hogy hadd ne mondjam,megfogatram hogy nem akarok magamnak fiut,mondtam a jocinak is hogy baratkozni baratkozhatunk de o eroszakos volt amugy kiismertem hogy milyen tudtam hiszen jo ember ismero vagyok meg is itt vok vele,es a megerzesem bem csalt most sem hivo is vok,most sem ismer meg pl napokba ujbol eljezdtem takaritosabb lenni es azt mondja je kezdek valtozni hisz ilyen is voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!