Gyermeketek hány napig volt lázas egy-egy betegség esetén, mi volt a leghosszabb idő? Írtam már ki kérdést ezzel kapcsolatban, lent lesz. Megint lázas lett estére, most már le ment neki.
Meddig adhatom a lázcsillapítót? 4. napja lázas
Nurofent kapja 3 napja (napi 3x5 ml). Szerdától-tegnapig. Helyettesítő orvos volt, a mienk szabin van. Piros a torka a kisfiamnak azt mondta (ilyen esetben a mi dokink már ad gyógyszert is,Szerintem ezért nem gyógyul.) Tegnap este már Panadolt adtam neki, most délben Nurofent. A mi dokink hétfőn már lesz, most nincs is itthon. Kedden kellene visszavinni, azt mondta a helyettesítő doki, de én már hétfőn viszem. Aggaszt már ez a 4. napja tartó szinte állandó láz.
Én már vinném az ügyeletre. Nem normális, hogy ennyi ideje lázas, akkor se, ha csak torokgyulladása van.
Én gyerekemnek is volt ilyen, sima torokgyulladás, csak épp 5 napig volt folyamatosan 38-39 a láza, nem használt se kúp, se nurofen, se semmi.
Végül nem kellett antibiotikum, de kapott cataflam cseppeket, attól jól lett pillanatok alatt. (Mi ügyeletre mentünk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!