Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kutatás, amely szerint a magyar nők a világon az egyik legválogatosabbak. Hol találom? Mit gondoltok rola?
Sziasztok!
2 hónapja olvastam egy elég hosszu cikket, tanulmányt, amelyben arrol volt szó, hogy a felmérést végzett országokban - volt kb egy tucat - a magyar nok voltak a legválogatosabbak. Azt hiszem a magyar férfiak a noket 8.5-re a magyar nők a férfiakat pedig 2.5-re értékelte. Merre találom ezt a cikket? Sajnos azóta töröltem az előzményeket.
Egyébként mint gondoltok erről? Tényleg válógatósabbak? Már akinek van tapasztalata más nemzetiségű lányoknál.
Mert semmiféle jogotok nincsen számon kérni a nőket.
Semmire nem formálhattok jogot a nőkkel szemben.
Ha pedig össze akartok eggyel jönni, akkor lehet beállni a sorba és megfelelni a szerintetek túl magas igényeknek, mert más különben nem jön össze. Semmi probléma, ha nem akartok megfelelni, de akkor nem kell itt hőzöngeni, hogy “nem jut nő”.
54-es! "Az itteni női hozzászólók válaszaiból kitűnik nekem világosan, hogy a nők egy eléggé alja csoportja gyűlik itt össze rendszeresen ezen az oldalon.
Ezt egy régebbi kérdés alatt lévő válaszoló jól megfogalmazta. Sok középkorú besavanyodott nő van itt akik frusztrltak vagy mit írt. Nem csak incel pasik vannak itt hanem femcel nők is. Utóbbiból szerintem több van bár mivel a nőknek védett jogaik vannak így ez el van hallgattattva. Ezt csak mi akik gondolkozunk és jól látunk csak mi tudjuk ezt. Majd 54-es a nőktől azt a választ fogod/fogjuk kapni hogy ezen az oldalon a férfiaknak nagyon az alja (incelek) gyűlnek össze.
Ahhoz, hogy tiszteljünk benneteket, le kéne valamit rakni az asztalra a farkatokon kívül.
Most is vannak tiszteletreméltó férfiak és régen is voltak. De akikre ti gondoltok, azokat ugyanúgy nem tisztelték a nők, mert nem volt miért. Csak rájuk voltak utalva.
Most már nem vagyunk rátok utalva, úgyhogy most már csak akkor választunk férfit, ha az tényleg tisztel bennünket és fel is tud mutatni valamit a pampogáson kívül, mint itt ti, hogy elvárjátok a párkapcsolatot a semmire. Haladni kellene a korral és olyan férfinek lenni, akikkel akarnak lenni a nők. A nagy semmire, a nőgyűlölő vergődésre senki nem kíváncsi pátkapcsolati szinten.
Itt egy nő sem szokott ilyen hőzöngő kérdéseket megfogalmazni, mint ti.
Minket ez nem érdekel különösebben. Tudomásul vettük, hogyha nincs megfelelő férfi, akkor egyedül leszünk inkább.
Ti vergődtök. Akkor pedig lehet pedálozni. Kereslet-kínálat. Tetszik, nem tetszik, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!