Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy kutatás, amely szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kutatás, amely szerint a magyar nők a világon az egyik legválogatosabbak. Hol találom? Mit gondoltok rola?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 hónapja olvastam egy elég hosszu cikket, tanulmányt, amelyben arrol volt szó, hogy a felmérést végzett országokban - volt kb egy tucat - a magyar nok voltak a legválogatosabbak. Azt hiszem a magyar férfiak a noket 8.5-re a magyar nők a férfiakat pedig 2.5-re értékelte. Merre találom ezt a cikket? Sajnos azóta töröltem az előzményeket.

Egyébként mint gondoltok erről? Tényleg válógatósabbak? Már akinek van tapasztalata más nemzetiségű lányoknál.

2023. jan. 7. 04:30
 51/101 anonim ***** válasza:
70%
Én se szültem gyereket, mert nem kockáztatok. Onnantól egy nő teljesen kiszolgáltatott minden téren.
2023. jan. 8. 14:04
 52/101 anonim ***** válasza:
12%
A kérdést látva és a válaszadások oldalát tudtam hogy sok megsértődött nő lesz itt akik tuti elkezdik a pasikat szapulni, de a legdurvább az egészben az hogy őket még fel is pontozzák, de ha a pasi ír velős véleményt a nőkről és az igényeikről egyből le lesznek pontozva. Mindenkinek van saját értékrendje ami alá nem megy ez a normális, de kérdezem én értékrend felé miért megyünk? Ha felé megyünk alá is tudni kéne menni. Amúgy nőben is sok az incel azaz a femcel és látom idefújta őket a szél egy kis gyűlölködésre. Természetesen a nők vannak a legjobban megsértődve ha a pasik számon kérik rajuk azt hogy miért ennyire válogatósak!
2023. jan. 9. 06:56
 53/101 anonim ***** válasza:
82%

Mert semmiféle jogotok nincsen számon kérni a nőket.

Semmire nem formálhattok jogot a nőkkel szemben.

Ha pedig össze akartok eggyel jönni, akkor lehet beállni a sorba és megfelelni a szerintetek túl magas igényeknek, mert más különben nem jön össze. Semmi probléma, ha nem akartok megfelelni, de akkor nem kell itt hőzöngeni, hogy “nem jut nő”.

2023. jan. 9. 09:06
 54/101 anonim válasza:
16%
Az itteni női hozzászólók válaszaiból kitűnik nekem világosan, hogy a nők egy eléggé alja csoportja gyűlik itt össze rendszeresen ezen az oldalon.
2023. jan. 9. 09:27
 55/101 anonim ***** válasza:
70%
Én meg mindig azt tapasztalom, hogy mennyi intelligens nő van itt a férfiakkal ellentétben. Gondolom, az az alja nő, aki nem hagyja magát, van önérzete, önbecsülése és nem úgy táncol, ahogy ti fütyültök.
2023. jan. 9. 09:30
 56/101 anonim ***** válasza:
18%
53-as! Na az ilyenek miatt vagyunk rólatok negatív véleménnyel és azt a kevés normálisat is ilyenek miatt mint te vesszük veletek 1 kalap alá. Nehogy már még mi feleljünk meg a ti sokszor irreleváns elvárásaitoknak. 19 éves kis p.csáknak már elvárásaik vannak oszt most pottyantak ki az iskolapadból vagy még tanulnak tovább. Mi pasik mamahotelesek vagyunk de kérdem én tőletek ti rendelkeztek saját egzisztenciával hogy rajtunk a lakhatásunkat kéritek számon vagy mi? Csak szólok régen az őseitek legalább tudták a pasikat tisztelni, mostanság meg már nagyon el vagytok szemtelenedve. Sokatok OnlyFans oldalon saját magát árulja mint valami árucikket aztán ha arról is véleményt formálunk akkor mi vagyunk a sz.rok, ha elmondjuk hogy válogatósak vagyunk, mi vagyunk a sz.rok és még sorolhatnám. Nem tudom hogy ez mire jó hogy minket állítotok be selejtnek amikor mi legalább tudunk ismerkedést kezdeményezni veletek ti meg arra nem veszitek sokszor a fáradtságot hogy valamit visszaírjatok nekünk. Most hú de el leszek a k.anyámba küldve meg le leszek pontozva de ez az igazság. Mégegyszer elisméltem mivel ismétlés a tudás atyja hogy régen ti nők sokkal jobban tiszteltetek minket férfiakat pedig mi sokszor nem vártuk el. Mostanra megfordult a világ olyan szempontból különösen hogy most mi nekünk kell titeket nőket tisztelni de ti még el is várjátok. Tudom pasiban is van olyan aki elvárja meg nálatok is lehet olyan aki nem, nem vagyunk egyformák de remélem érted mire akartam ezzel kilyukadni. Ameddig nem létezett a közösségi média és nem voltunk ennyire elbutítva mint manapság érdekes módon férfiak és nők között ilyen különbségek és ennyi nézeteltérés sem volt. Ezt művelte velük a social media. Ti a minél szebb külsejű és nagyobb vagyonnal rendelkező pasira hajtotok, mi pasik meg a vékony modell csajokra. Most sajnos a külső lett a legmeghatározóbb érték, régen meg talán a belső volt fontosabb. Manapság nem hiába van a sok megcsalás stb, mi már soha nem leszünk olyanok mint nagyszüleink hogy házasság után addig élünk együtt még a halál el nem választ. Mai világra ez a mondás jobb lenne boldogan éltek míg egy gazdagabb szét nem választ titeket vagy egy jobb külsejű.
2023. jan. 9. 09:35
 57/101 anonim ***** válasza:
10%

54-es! "Az itteni női hozzászólók válaszaiból kitűnik nekem világosan, hogy a nők egy eléggé alja csoportja gyűlik itt össze rendszeresen ezen az oldalon.

Ezt egy régebbi kérdés alatt lévő válaszoló jól megfogalmazta. Sok középkorú besavanyodott nő van itt akik frusztrltak vagy mit írt. Nem csak incel pasik vannak itt hanem femcel nők is. Utóbbiból szerintem több van bár mivel a nőknek védett jogaik vannak így ez el van hallgattattva. Ezt csak mi akik gondolkozunk és jól látunk csak mi tudjuk ezt. Majd 54-es a nőktől azt a választ fogod/fogjuk kapni hogy ezen az oldalon a férfiaknak nagyon az alja (incelek) gyűlnek össze.

2023. jan. 9. 09:39
 58/101 anonim ***** válasza:
9%
53-as válaszolót miért nem pontozzátok le? Nála undorítóbb válaszolót aki ennyire férfiellenes lenne ritkán olvasok itt.
2023. jan. 9. 09:46
 59/101 anonim ***** válasza:
71%

Ahhoz, hogy tiszteljünk benneteket, le kéne valamit rakni az asztalra a farkatokon kívül.

Most is vannak tiszteletreméltó férfiak és régen is voltak. De akikre ti gondoltok, azokat ugyanúgy nem tisztelték a nők, mert nem volt miért. Csak rájuk voltak utalva.

Most már nem vagyunk rátok utalva, úgyhogy most már csak akkor választunk férfit, ha az tényleg tisztel bennünket és fel is tud mutatni valamit a pampogáson kívül, mint itt ti, hogy elvárjátok a párkapcsolatot a semmire. Haladni kellene a korral és olyan férfinek lenni, akikkel akarnak lenni a nők. A nagy semmire, a nőgyűlölő vergődésre senki nem kíváncsi pátkapcsolati szinten.

Itt egy nő sem szokott ilyen hőzöngő kérdéseket megfogalmazni, mint ti.

Minket ez nem érdekel különösebben. Tudomásul vettük, hogyha nincs megfelelő férfi, akkor egyedül leszünk inkább.

Ti vergődtök. Akkor pedig lehet pedálozni. Kereslet-kínálat. Tetszik, nem tetszik, ez van.

2023. jan. 9. 09:58
 60/101 anonim ***** válasza:
75%
Az pedig külön vicces, hogy ti undorítóztok lenne, miközben tényeket közöltem tárgyilagos stílusban. Semmi indulat vagy fröcsögés nincs benne, csak ugye nektek nem tetszik, ezért megy itt a brühühü hiszti.
2023. jan. 9. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!