Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki linkelne olyan kutatást, amely azt bizonyítja, hogy amíg a férfiak a nők egy viszonylag széles spektrumát tartják vonzónak, addig a nők csak a férfiak felső 5-10 százalékát?
Mire kell neked az ?
Megkeresni a neved a 90%-ban? Az elég sok idő. Töltsd hasznosabban szerintem.
Nem létezik ilyen kutatás. Ez incel téveszme.
A kirívóan szép emberek valóban kevesen vannak, de nem ők a mérce.
Nemcsak nők vonják kétségbe ezt, hanem én is (pasi).
#4 voltam.
Mi az, hogy vonzónak? Mit jelent a fogalom?
Hogy egy kanos pasi a nők nagyrészét megdugná alkalmilag? Vagy szinte bármelyikkel hajlandó családot alapítani?
Melelsleg ezen az oldalon topmodelleket is fikázni szoktak az incel fiúcskák.
Egyébként a magyar incelek ferdítenek.
Az eredeti incel tanítsok a 80/20 szabályt alkalmazzák, tehát a külföldi incelek még a magyarokkal sem értenének egyet.
Persze a 80/20 szabály is téveszme:
"Az amerikai népszámlálási adatok alapján ahhoz, hogy az 20-80-as szabály igaz legyen (a nem házas emberekről van szó), a 20 százaléknak nagyjából mindennap kétszer kéne szexelnie. Valójában ugyanakkor az adatok alapján az jön ki, hogy a legtöbbet szexelő nem házas férfiakhoz tartozik nagyjából az összes szex 50-60 százaléka, és ugyanez az arány igaz a nők között is. A szexuális partnerek számát tekintve a felső 20 százaléknál koncentrálódik a partnerek 60 százaléka. Ami viszont talán még ennél is fontosabb, hogy ez az arány nem változott semmit az elmúlt évtizedekben,
Forrás itt: [link]
Az nem lenne valós kutatás, mert marhaság.
Amiben benne van a Tinder, mint kifejezés egy kutatásban, az nettó kóklerség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!