Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jutottunk el oda, hogy a nők már inkább választanak egy vibrátort mint egy sikertelen pasit?
#228 Az a baj, hogy ti feministák nemcsak azokat a férfiakat gyűlölitek, akiket itt felsoroltál, hanem minden férfit.
Nahát, én meg azt hittem hogy a feministák érték el hogy a nők pénzt kereshessenek és autót vezethessenek. Nem tudtam hogy ettől bárkit gyűlölniük kellene.
Látod azok ott az égen elhunyt királyok lelkei.
Nahát, én meg azt hittem sok fényévnyi távolságokban izzó gázgömbök.
A nők rájöttek arra, hogy csak szexért felesleges férfit tartani, mert az a férfi, aki csak szexet akar, a legtöbb esetben önző, és csak az a fontos, hogy neki jó legyen. Akkor meg miért nem jobb a vibrátor, amit úgy tud használni, ahogy az neki tényleg JÓ?
Amúgy a legjobb megfogalmazást a témával kapcsolatban pont egy férfitól hallottam az Interneten... hogy ha cseszegetik azzal, hogy miért szingli, mert lehetne kapcsolata (mert van, akinek tetszene), azt válaszolja, hogy "Megtanultam a saját magam társaságát élvezni, kapcsolatot meg akkor fogok vállalni, ha az az illető valamivel többet és jobbat tud mutatni, mint ahogyan én egyedül érzem magam. Ha nem tud többet adni, miért jöjjek vele össze?"... és ez teljesen jogos. Csak azért, hogy egy szingli ember máltai szeretetszolgálatot játsszon valakinek, akinek tetszik, miért kellene belemennie egy olyan kapcsolatba, amiben tudja, hogy csak szenvedni fog / neki nem ad plusz tartalmat, érzést?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!