Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan jutottunk el oda, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jutottunk el oda, hogy a nők már inkább választanak egy vibrátort mint egy sikertelen pasit?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 07:03
 211/252 anonim ***** válasza:
84%
Akkor mégis mire való? :D Meg megint azt mondod, hogy a "pontozóbrigád" hülye. Ezzel megint azt sugallod, hogy a többiek hülyék de te nem. Megint másokban keresed a hibát, ahelyett hogy a saját portádon sepregetnél először. :)
2023. jan. 10. 13:49
 212/252 anonim ***** válasza:
82%

"Én egy szóval sem említettem, hogy ettől rosszabb lesz valaki, csupán arra reagáltam, amit a kommentedben írtál.

Én nem fogom megkérdezni, mert szerintem ez nem releváns ismerkedés szempontjából. Az állatot pont emiatt nem is hasonlítanám hozzá, mert adott esetben az kihathat 2 ember életére, de az, hogy nekem 1 vagy 10 kapcsolatom volt előtte, nem igazán befolyásol semmit."

Nem én írtam, amire reagáltál, csak beleszóltam.

Szerintem az is a személyiségünk része, és kihat a kapcsolatra, hogy hány kapcsolatunk volt előtte. Van, akinek ez releváns.

2023. jan. 10. 14:18
 213/252 anonim ***** válasza:
11%

Hihetlenek az itteni feministák mindig csak azt bírják kihozni,hogy férfiak a hibásak.

Még véletlenül sem arról van szó, hogy nekik vannak túl magasan az elvárásaik...

2023. jan. 10. 17:16
 214/252 anonim ***** válasza:
86%
Nem hibáztatott is senki férfiakat, nem mocskolódott nem ócsárolt ahogy azt ti állítjátok. Csupán válaszolt a kérdező kérdésére korrekten a gyakorlati tapasztalatokkal érvelve. Na ezeket a kőkeményen szimplán gyakorlati tapasztalatokat kezdtétek ti el ócsárolva, mocskolódva vitatni amire reflektálás történt természetesen és jogosan. Ezt próbáljátok a férfiak hibáztatásának beállítani mikor a többség szimplán tudomásul vett valamit amin nem tud változtatni (mármint a férfiakon) és ennek megfelelő döntést hozott az életére nézve. Szóval kicsit kapjatok már a fejetekhez, most az a baj, hogy a kérdezőnek válaszoltunk??
2023. jan. 10. 17:27
 215/252 anonim ***** válasza:
6%
#211 Segítek: mi van a pontozógombok mellé írva? Az, hogy egyetértesz-e ezzel a válasszal, vagy esetleg valami más? Mondjuk miért is várom egy feministától, hogy képes legyen olvasni és szöveget értelmezni...
2023. jan. 10. 18:03
 216/252 anonim ***** válasza:
87%
Mi bajod van a feministákkal? :D
2023. jan. 10. 18:41
 217/252 anonim ***** válasza:
81%

213

Nincsenek magasabban az elvárásaink a férfiak felé sem mint mondjuk magunk felé vagy egy jó barát felé. Az, hogy sok férfitól nem lehet elvárni olyan tulajdonságokat (vagy legalább a törekvést ezekre), amik a normális felnőtt emberekben megvannak, az nem a nők hibája, hanem a férfiaké, akik sem magukkal, sem egymással szemben nem tudnak kritikusak lenni, mert az fájna.

2023. jan. 10. 19:05
 218/252 anonim ***** válasza:
6%
#216 Az, hogy gyűlölitek a férfiakat, így engem is.
2023. jan. 10. 19:28
 219/252 anonim ***** válasza:
84%

De ha te rendes csávó lennél, akkor nem sírnál azon, hogy gyűlöljük a férfiakat, hanem megértenéd, hogy csalódottak, traumatizáltak vagyunk, és próbálnál a mikrokörnyezetedben lévő férfiaknak elmagyarázni, hogy gázok a szexista viccek, hogy gáz látványosan megbámulni, utánafütyülni, utánaszólni nőknek stb, ha ezek előjönnek. Ha rendes csávó lennél, pontosan látnád, hogy mekkora probléma van jelenleg a férfitársadalommal, és elhatárolódnál tőlük, nem sértődnél meg azon, hogy a férfiak hibáira felhívjuk a figyelmet, mert pontosan tudnád, hogy ez nem neked szól. Ennyit rólad.

2023. jan. 10. 19:45
 220/252 anonim ***** válasza:
86%

218

Drága édes kicsi szívem! Te magyaráztál az előbb az olvasásról és a szövegértelmezésről? :) Akkor megsúgom neked a nagy titkot: A feministák nem utálják a férfiakat! Amire te gondolsz, arra egy teljesen más szó van. Látod, te dobálózol olyan szavakkal amiknek nem is ismered a jelentését. Te magyarázol mindenről, közben meg süt le az értelem az írásodból, ezért is van lepontozva minden egyes válaszod és nem azért, mert férfi vagy. Kábé úgy viselkedsz, mint egy tizenéves hisztis gyerek. "Ha ők utálnak akkor én is utálom őket!" elv inkább a szánalmas. :)

2023. jan. 10. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!