Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jutottunk el oda, hogy a nők már inkább választanak egy vibrátort mint egy sikertelen pasit?
Elég szomorú, hogy most elkezdtèl mellébeszélni itt a 100 000ft-os cipőkről és melegítőkről, mert kiderült, hogy nincs igazad. Nyilvànvalóan nem rájuk gondoltál az elején, csak most úgy kanyarítottad a sztorit, hátha jól jössz ki belőle.
Egyébként pedig nyilvános helyre, hacsak nem edzésre indulsz pl, igénytelenség a melegítő, mindegy, mennyibe került.
Nem én kezdtem el igénytelezni, azt sem én mondtam, hogy a magyar férfiak zöme átlag alatti.
Egyébként meg én csak simán melegítőre hivatkoztam, mindenféle egyéb leírás nélkül. Én nem gondoltam először sem erre, sem arra. Nyilván nekem is egyértelmű, hogy egy elegánsabb viselet mellett, egy hétköznapi ruha milyen hatást kelt másokban, függetlenül attól, hogy egy Pepcos vagy egy Hilfiger melegítőről van szó.
Nyilván nem ez az átlag, de ezek szerint másoknak a melegítőről meg valami lyukas, rongyos dolog jut eszébe, valami lerúgott cipővel, szóval elsősorban nem az én példámmal van gond, hanem azzal, aki egyből igénytelenezni kezdett.
A második dologról pedig annyi a véleményem, hogy amíg a nők gond nélkül kimennek cicanadrágban, addig a férfiak is had menjenek melegitőbe. Bár gondolom mindjárt megkapom, hogy a két dolog közel nem egy kategória.
Pedig ez így van!🙄 Tegnap elmentem bulizni, hát, nem dobtam hatást a férfi színvonaltól... Szó szerint csúnyák voltak a pasik.
A nők jórésze pedig nagyon szép volt. Csak kapkodtam a fejem -nő létemre- hogy milyen gyönyörű "hétköznapi" (nem rossznéven) nők vannak. Abszolút nem csodálkozom, hogy sok nő inkább marad egyedül a vibrivel, mint ezekkel a csúnya pasikkal. Hozzáteszem, köztük én is. Ha jön egy megfelelő, aki külsőben és belsőben is megfelel, akkor lesz párom. Ha ez nem történik meg, akkor maradok egyedül inkább a vibrivel. Ha pedig dughatnékom lesz, akkor fizetek egy selyemfiúkát.
Nyilván. Nehogy kelljen valami erőfeszítést tenni.
Ironikus, hogy pont azok vergődnek és semmit nem akarnak tenni, akik azon nyafiznak, hogy nincs nőjük.
Tenni is kéne ezért, nemcsak pampogni.
184. Azok a fránya "igények",ugye?
Ha nem tetszik valaki külsőre/belsőre, akkor hogyan is tudnék vele együtt lenni? Ti tényleg azt várnátok el, hogy olyanokkal feküdjünk le,aki nem felel meg???
Erre a kérdésre mindig kerülitek a választ, de azért megint felteszem: Ti le tudtok olyan nővel feküdni, akihez nem vonzódtok? Ha nem, akkor miért várjátok el fordított esetben?
Mert nem látnak túl saját magukon és el se tudják képzelni, hogy másoknak nem az ő szükségleteik az elsők, hanem a sajátjaik.
Kettős mérce.
#185 Várom a tippeket, mit tehetnék azért, hogy magasabb és jobb képű legyek.
#186 Máskor meg az a baj, ha valakinek csak a szép nők kellenek. Ha egy férfi nem néz ki jól, akkor csinálhat bármit, ti feministák úgyis beleköttök.
#187 Vicces, hogy épp ti kettősmércéztek, amikor ennél a kérdésnél is számtalan alkalommal kiderült, hogy ti alkalmaztok kettős mércét.
Engedd el..
Míg világ a világ ez lesz.
Aki 40 felett van, van gyerek, el tudja látni önmagát, az már csak dacból se fog egyszer se igazat adni, még egy mondta foszlányra se… a fiatalabbak meg úgyis fel csináltatják majd magukat az első szembejövő csávóval, amikor rájönnek, hogy szorít az idő..
Sebaj.. válás után lesz egyel több ember, aki szidja a férfi nemet.
Félreértés ne essék. Tisztelem, szeretem, becsülöm a nőket, szóval ez nem a komplett nem ellen szól, csak azok ellen, akik engem, mint férfit lenéznek, megvetnek, elítélnek, csak azért mert a léc másik oldalára születtem.
188,189 ti milyen rendezvényen vagytok? Vagy szívtatok valamit?
Annyi mindent összehordtatok, ami a valósággal köszönő viszonyban nincs, hogy már csak ezekre tudok gondolni…vagy valami párhuzamos univerzumra.
Az a ti bajotok, hogy ahogy írtam már, képtelenek vagytok elvonatkoztatni a saját nyomoronc világnézetetektől, és totál magatokból indultok ki, abból lesz ez az alternatív valóság, ami valljuk be, felér egy paranoid skizofréniával:D
Mondjuk aki nem normális, nem tud úgy tenni, mintha az lenne🤷🏻♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!