Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jutottunk el oda, hogy a nők már inkább választanak egy vibrátort mint egy sikertelen pasit?
Reménytelenek vagytok.
Nem tudom, hogy hogy lehet ennyire vaknak lenni a sértődöttségtől.
Még férfiként is tudom, hogy a feministák elsősorban az egyenjogúságért küzdenek. Szoval tényleg nem helyes a szóhasználat.
Az meg már, hogy egy két önmagát feministának mondó nő vagy férfi (mert, hogy az is lehet) hajlamos túllőni a célom, már más kérdés.
Többletjoguk azért nincs.
Aki feministának mondja magát, s közben a férfiak elnyomására törekszik, emellett kampányol, az tulajdonképpen csúfot űz az egész dologból. A közösség javarészt nem is “fogadja be”.
Egyébként meg akár hiszed, akár nem… az emberek nagyrésze azt mondja rám, hogy feminista vagyok, férfi létemre. Érdekes módon mégis az egész komment szekcióban az értelmes férfiakat védtem.
Remelem kiérdemeltem tőled egy homár jelzőt, mert megkoronázná a mai napot!
#236 Néhány példa, a teljesség igénye nélkül:
A nők elmehetnek 40 év munkaviszony után nyugdíjba, a férfiak nem.
Sok szórakozóhelyre a nők bemehetnek ingyen, a férfiak nem.
A bér/teljesítmény arányuk a nőknek jobb.
Ha egy nő szexuális zaklatásért feljelent egy férfit, a férfit elítélik. Ha egy férfi teszi ugyanezt egy nővel, a férfit kiröhögik.
Ha egy nő sír vagy panaszkodik, megvigasztalják. Ha egy férfi teszi ugyanezt, kigúnyolják.
A csúnya vagy kövér nőket el kell fogadni úgy, ahogy vannak. A csúnya vagy alacsony férfiakat nem.
-A szórakozóhelyes dolog egy üzlet stratégia. Hidd el.. marha szar úgy buliba menni, hogy 100 hapsira jut 2 nő.
-A bér teljesítménybe bele számítanak azok a férfiak is akik építőiparban minimálbérre vagy 4 órásra vannak bejelentve. Vagyunk egy pár ezren, tízezren.
-Ma már sokkal komolyabban veszik a zaklatást, akkor is, ha férfi jelent fel nőt. Az nem a nők sara, hogy a hivatal nem veszi komolyan, vagy a haverok kiröhögik miatta.
-A férfiak és nők szervezete merőben eltér egymástól, a nyugdíjkorhatárról máshol kell reklamálni. Sem a 40 év munkaviszony, sem a 65-70 éves nyugdíjazás nem tartogat túl hosszú nyugdíjas évekkel. Addig pont mindenki kellően lerobban.
-Férfi-férfit, nőt-nő ugyanúgy kigúnyol. A nagy elfogadás jelen pillanatban csak az influenszerek és hasonló kirakat emberek sablon szövege, hogy ezzel is követőket gyűjtsön.
Egy valódi feminista amúgy sem kampányol, meg osztja az igét, hanem az életet éli a elvei szerint. Pl én egy karriercentrikus nőt nem erőltetem bele a tradicionális családmodellbe
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!