Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan jutottunk el oda, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jutottunk el oda, hogy a nők már inkább választanak egy vibrátort mint egy sikertelen pasit?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 07:03
 221/252 anonim ***** válasza:
6%

Kedves hölgyeim!

Nem hülye a pontozóbirgád?

Akkor mégis hogyan lehet, hogy minden férfi kommentje piros, DE!!! egy nő totálisan ellenetek kommentelt, sőt még egy kis gúnyos megjegyzést is irt a végére.. az zöld ;) na ezt rakjátok össze

Rendes férfiként kiállunk férfi társaink mellett. Mi legyünk empatikusak? Ti mikor mutattatok empátiát felénk itt a kommentek között? Amint kifejtettem, hogy nem élek pl. szexuális szolgáltatásokkal, bele kellett kötni valami másba. Nem ócsároltatok? Olvassatok már vissza, hamár ti is ezt skandáljátok!

2023. jan. 10. 20:25
 222/252 anonim ***** válasza:
13%
Ohh és az elfelejtettem, hogy én értelmes ember módjára próbáltam vitát folytatni, de mindig volt valami személyeskedő megjegyzés a reakciók között. (Hamár mi személyeskedünk ugyebár)
2023. jan. 10. 20:30
 223/252 anonim ***** válasza:
13%
Ohh én nyugodt vagyok. Nem szokásom ilyen dolgokon, főleg nem ilyen emberek dolgain felidegesitenem magam.
2023. jan. 10. 20:56
 224/252 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, hogy a kérdező megszólalt-e itt, de ajánlom neki, hogy olvassa a napi kiírt kérdéseket. Fog találni olyanokat, amiktől egy életre elmenne a kedve a férfiaktól.
2023. jan. 10. 22:03
 225/252 anonim ***** válasza:
15%
Hát amit itt összehoztatok, attól inkább a nőktől megy el az ember kedve.
2023. jan. 11. 07:51
 226/252 anonim ***** válasza:
83%
Adná az Isten? Hogy az ilyen selejtek kedve végre elmenjen.
2023. jan. 11. 08:35
 227/252 anonim ***** válasza:
6%

Ismét egy kéretlen személyeskedő jelző, köszönjük szépen 👏🏻👏🏻

Férfitársaim nevében, ezúton szeretném megköszönni, hogy a “vibrit” választottátok, és nem minket fogtok életünk végéig idegesíteni 🙏🏻🙏🏻

El sem merem képzelni, hogy mi folyhat egy olyan kapcsolatban, ahol a nő ennyire elfogult a saját döntése és igaza mellett.

2023. jan. 11. 08:51
 228/252 anonim ***** válasza:
84%

Az a baj, hogy nem fog elmenni a nőktől a kedvetek. Ti férfiak boldogtalanok vagytok nők nélkül, mi nők viszont sokkal boldogabbak vagyunk nélkületek (a szingli nők a legboldogabb, a házas nők pedig az egyik legboldogtalanabb csoportja a társadalomnak, mint nemrég kiderült), és ezt nem tudjátok elfogadni. Nem tudjátok elfogadni, hogy kudarcot vallottatok. Nem tudjátok beismerni, hogy a módszereitek nem működnek, hogy rosszul gondolkodtok a nőkről meg a párkapcsolatról. Nem tudjátok megérteni, hogy problémás a viselkedésetek, nem tudtok kritikusak lenni sem magatokkal, sem a férfitársaitokkal.

Az, hogy a nők milliónak vannak kollektíven rossz tapasztalatai a férfiakkal kapcsolatban, az nem igazol mást, mint azt, hogy megbuktatok. Nyilván nem minden férfi, de amíg léteznek férfiak, akik simán bevédik a nemi erőszak elkövetőket, vagy akár csak a lustagheci haverjaikat, akik b@sznak segíteni a feleségüknek otthon, meg azokat a haverjaikat, akik csak a szexért vannak együtt valakivel, esetleg csalják a párjukat a monogámnak hazudott kapcsolatukban, meg akik jókat hahotáznak a nőverős meg nőmolesztálós vicceken, addig qurva nagy a baj. Azokról a férfiakról meg ne is beszéljünk, akik egy értelmes problémafelvetést hisztinek vagy egyből femináciságnak fognak fel egyből, csak azért mert az egy nő szájából hangzik el, mert belőlük aztán tényleg rengeteg van.

2023. jan. 11. 11:39
 229/252 anonim ***** válasza:
6%

Én nem láttam itt senkitől, hogy védte volna az általad említett férfi típusokat! Én személy szerint nem is képzek egy társaságot ilyen személyekkel!

Ugyanakkor, ha már felhoztad… ne gondoljuk, hogy a nők minden esetben a férfi miatt boldogtalanok a házasságban!

Lehet szidni a férfiakat, de akkor ne felejtsük el az anyagias , a hűtlen, igénytelen nőket sem. Persze tudom… az esetek nagy részében a férfi van vádolva, de hány nő hagyta el magát szülés után? Hány nő lépett félre, mert a párja sokat dolgozik? Hány férfi maradt egyedül a gyerekeivel? Naphosszat lehetne sorolni a példákat.

Mind a két nem képviselői között bőven akad olyan, akinek kritikán aluli a hozzáállása, viselkedése!

A gond még mindig azzal van, hogy 15 rossz tapasztalat után, nem illik véleményt nyilvánítani több milliárd férfiról. Pedig onnantól kezdve pedig, hogy valaki (ahogy fent párszor történt) a “minden férfi” szókapcsolatot használja, ez történik.

Ugyanez igaz azokra a férfiakra is, akkor nőkről alkotnak így véleményt!

2023. jan. 11. 12:09
 230/252 anonim ***** válasza:
4%
#228 Az a baj, hogy ti feministák nemcsak azokat a férfiakat gyűlölitek, akiket itt felsoroltál, hanem minden férfit. Ez tisztán látszik az itteni válaszaitokból is, sőt még a hozzászólásod első feléből is. Vagy ha te tudod, hogy minden férfi egyforma, akkor talán nem kellett volna mindet kipróbálni :)
2023. jan. 11. 12:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!