Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan jutottunk el oda, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jutottunk el oda, hogy a nők már inkább választanak egy vibrátort mint egy sikertelen pasit?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 07:03
 201/252 anonim ***** válasza:
9%

#196 "Nem tudom, hogy ebben az esetben miért lettem lepontozva."

Mert férfi vagy. Ezzel kezdted a 194-es hozzászólást. Minden férfi disznó, ezért minden férfit le kell pontozni.

2023. jan. 9. 12:52
 202/252 anonim ***** válasza:
84%

Miért ütné? Mindannyiunk a normális férfit választaná a vibri helyett.

Viszont a nemnormálisak (magukat sikertelennek nevezők, mert annak olyan áldozat csengése van, mintha a szerencsén múlna minden) helyett a vibrit választjuk, ez tény.

2023. jan. 9. 12:53
 203/252 anonim ***** válasza:
72%

194

Nem zavarna, ha igénybe vett volna ilyen szolgáltatásokat. Védekezzen rendesen! Lényeg az, hogy ne kaparjon össze semmi nemibetegséget.

Sőt, inkább azt mondom, ez még jobb, ha igénybe vesz valaki ilyeneket, mint az, mikor hülyítenek egy ártatlant csak azért, hogy tudjanak dugni.

A másik pedig. Ha nem mondod el senkinek, akkor mégis honnan tudnák meg a jövendőbeli nők? Vagy neked egy ilyen után az az első dolgod, hogy szétkürtölöd a haveroknak meg a kocsmában, hogy kur#@zni voltál?

2023. jan. 9. 12:58
 204/252 anonim ***** válasza:
10%

Nem, ugyanakkor egyre több embert izgat a másik ember előélete. Plusz én teljesen nyílt lapokkal játszom, szóval márcsak a lelkiismeretem miatt sem tudnék elhallgatni egy ilyen dolgot. Pláne, ha a másik fél akár egy fél mondatban is utalást tesz arra, hogy ezt lenézi.

És én nem kürtölök senkinek semmit, mert nem élek ilyenekkel.

A második bekezdéseddel pedig egyetértek. Ráadásul még biztonságosabb is, az igényesebbek ott legalább folyamatosan orvosi vizsgálatokra járnak, és ragaszkodnak a védekezéshez. Kár, hogy a társadalom még mindig jobban megveti, mintha egy discobol viszed haza a partnereid.

Korábban tökéletesen megfigyelhettük, hogy a vibrátorra “kényszerült” nők is áldozatként tekintenek magukra. Elég csak 1-2 oldalt visszalapozni.

Igen, sajnos én is kezdem így érezni. Különösebben nem zavar, csak meglepődtem, hogy még akkor is lepontoznak, ha valamivel egyetértek :’)

2023. jan. 9. 13:28
 205/252 anonim ***** válasza:
19%

Így konkrétan nem, de voltak, akik az ismerkedés alatt szóvá tették, hogy nem állnának le ilyen férfiakkal. Most ilyenkor mi van?

Letagadod? Nagy valószínűséggel a döntő többség igen, mert tudja, hogy egyébként ott a sztori vége.

Szép dolog hazugsággal kezdeni egy kapcsolatot, de akkor ezek szerint máshogy állunk a dolgokhoz.

Megjegyezném, hogy nem csak prositkra irányultak ezek a kijelentések. Volt, akinek már az is kizáró volt, ha a férfi OnlyFans előfizető volt. Ezek a nők azonban általában azokat a nőket is lenézték, akik ilyenekkel foglalkoztak.

Arról meg, hogy kinek mihez van köze.. kb 50 nővel beszélgethettem eddigi életem során ismerkedési szándékkal (rövidebb, hosszabb ideig) de egyetlen egyszer sem kérdeztem meg, hogy hány kapcsolata volt, volt e egyéjszakás kapcsolata stb.. ellenben a két kezem kevés megszámolni, hogy hányszor szegezték nekem a kérdést.

2023. jan. 9. 18:12
 206/252 anonim ***** válasza:
65%
De te is megkérdezheted tőlük. Nem lesz egyik fél sem jobb vagy rosszabb ettől. Lehet neked eszedbe sem jutna megkérdezni, hogy van-e kisállatom, én tuti megkérdezném, mert nem akarok állatot a lakásba.
2023. jan. 9. 21:26
 207/252 anonim ***** válasza:
14%

Én egy szóval sem említettem, hogy ettől rosszabb lesz valaki, csupán arra reagáltam, amit a kommentedben írtál.

Én nem fogom megkérdezni, mert szerintem ez nem releváns ismerkedés szempontjából. Az állatot pont emiatt nem is hasonlítanám hozzá, mert adott esetben az kihathat 2 ember életére, de az, hogy nekem 1 vagy 10 kapcsolatom volt előtte, nem igazán befolyásol semmit.

2023. jan. 10. 06:27
 208/252 anonim ***** válasza:
15%
Ebben a rovatban azonnal ki lehet szúrni, hogy mi a normális válasz és mi a gyűlölködés/személyeskedés. Előbbinek piros az értékelése, utóbbinak zöld.
2023. jan. 10. 07:53
 209/252 anonim ***** válasza:
88%

Igen-igen,tudjuk! Mindenki hülye csak ti vagytok helikopterek.

Esetleg azon elgondolkoztatok, hogy azért vagytok lepontozva, mert f#szságokat hordtok össze? Persze, nem kell másképp gondolkozni, megváltoztatni a nézetetek, de azért ne legyen már az, hogy a világ a hülye, ti pedig tökéletesek. :D

Ha veszekszel valakivel itt és pirosat ad, arra még lehet mondani, hogy személyeskedés. Na de ha 100 emberből 99 lepontoz, akkor a maradék 98 is személyeskedik? Nem, szimplán nem ért egyet a kommenteddel, a te nézeteddel, gondolkodásoddal. Éééés megint arra térünk vissza, akkor ki is az akinek el kellene gondolkodni?

2023. jan. 10. 09:41
 210/252 anonim ***** válasza:
7%
A világ nem hülye, de az itteni pontozóbrigád igen. Egyébként a pontozás nem arra való, hogy az egyet (nem) értésedet fejezd ki.
2023. jan. 10. 13:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!