Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jutottunk el oda, hogy a nők már inkább választanak egy vibrátort mint egy sikertelen pasit?
Mivel ti nők a férfiak 80%-át átlag alattinak gondoljátok, nem csoda, hogy ennyire torzan látjátok a világot.
Mert ebben az országban a férfiak nagy %-a átlag alatti, azért látjuk annak. 😂
A ti világképetek a torz, hogy azt hiszitek, a semmire lehet jónőtök.
Nem lehetséges, hogy csak azért gondoljuk így, mert ez előbb szúr szemet az utcán, mint egy teljesen átlagos pár? +sokszor csak azért gondolható ez, mert egy kor felett a férfiakon sokkal előbb meglátszik az öregedés, a plusz kilók, a kopaszodás stb. Az is tény, hogy mi előbb tudunk leadni a kifelé mutatásból, mint a nők. Sok pár csak azért szúr szemet, mert egy agyonsminkelt, szépen felöltözött, vasalthajú nő kezét, egy melegítőben sétáló férfi fogja. Így meg aztán egy átlagos pár esetén, pikk-pakk képesek vagyunk átlag alattinak titulálni a férfit
Meg férfi szemmel is
175
Inkább te nem mentél át. Hallottad már a medián és az eloszlásfüggvény fogalmát? Nekem úgy tűnik, hogy nem. ;)
#178 Mivel a jó kinézet nem egy egzakt fogalom, nem igazán lehet elválasztani egymástól az átlagot és a mediánt. Ergo matematikailag nem lehet a többség átlag alatti.
Attól, hogy kigugliztál két matematikai fogalmat, még nem leszel okosabb.
Szerintem attól mert valaki egy plázába nem veszi fel a legszebb ruháját, hajhullás esetén nem rohan beültetésre, hízás esetén (nyilván nem extrém esetben) nem rohan a kondiba vagy nem fogyókúrázik még nem igénytelen.
Melegítő és melegítő között is óriási különbség van, még akkor is, ha én személy szerint ki nem állhatom.
Attól mert valaki jobban szereti a kényelmet, még nem garantálja, hogy nem lehet frissen borotvált, tiszta ruhában.
Elég szomorú, ha valakit mondjuk egy markásabb melegitoben és egy százezres cipőben csak azért nevezünk igenytelennek, mert a párja más stílusban öltözött fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!