Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan jutottunk el oda, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jutottunk el oda, hogy a nők már inkább választanak egy vibrátort mint egy sikertelen pasit?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 07:03
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/252 anonim ***** válasza:
7%

Miért, mi is a baj az én világnézetemmel?

Vagy csak az a probléma, hogy valaki nem ért egyet a tiéddel?

Azért nézzük már meg, hogy elsősorban kik, és milyen megjegyzéseket tettek.

Én pl a 189-es hozzászólásomon kívül, egyetlen egy esetben sem tettem olyan megjegyzést, ami bármilyen szinten is személyeskedőnek tekinthető. Ezzel szemben a válaszolok 99% köteles volt élni valamilyen jelzővel az irányomba. Mindenkihez próbáltam tisztelettel hozzáállni, de így a végére azért már eléggé tele lett a hócipőm.

Ami pedig azt illeti, hogy ki miből indul ki.. tessék megnézni, hogy hány komment irányult arra, hogy adott személy a saját tapasztalatai alapján, az egész férfi nemet egy utolsó aljadéknak tekinti. Majd miután ezt is sikerült átgondolni, térjünk vissza arra, hogy ki az, aki képtelen elvonatkoztatni az általad említett “nyomoronc” világnézettől.

2023. jan. 8. 21:39
 192/252 anonim ***** válasza:
8%
191 engedd el inkább szerintem. Fölösleges itt leállni vitázni a nőkkel mert a végén mindig úgyis azt hozzák,hogy a pasi a hibás.
2023. jan. 9. 00:16
 193/252 anonim ***** válasza:
85%

184

Abszolút nincs baj az igényeimmel. Nincs szükségem mindenáron valakire. :) Ha egyedül maradok, akkor egyedül leszek. Ennyi! Nem én remegek egy pasi miatt, hanem ti egy nőért. Meg veletek ellentétben ha én egy igazán jó pasival akarok dugni, akkor kifizetem, de ti? :D Ti ingyen várjátok, mindenféle erőfeszítés nélkül, hogy a legjobb nők széttegyék a lábuk.

183 voltam

2023. jan. 9. 00:37
 194/252 anonim ***** válasza:
11%

Férfi vagyok, a kommented bizonyos részeivel egyetértek, azonban azt megjegyezném, hogy a fizetős szolgáltatásokat nyújtó hölgyek, és az ezeket igénybe vevő férfiak, sokkal jobban le vannak nézve a társadalom által.

Elolvasok itt 3 topikot, és már nekem sem lenne kedvem igénybe venni, ha rászorulnék, mert utána akkor hendikeppel indulnék a társkeresésben, hogy nagy eséllyel sosem találnék partnert.

Gondolom téged nem zavarna, ha olyan férfi kötne ki melletted, aki vett igénybe ilyet, ugyanakkor nem ez az átlag szvsz.

2023. jan. 9. 10:11
 195/252 anonim ***** válasza:
87%

Kedves férfiak, az a nagy büdös helyzet, hogy fordult a kocka :)

A nők már szerencsére nincsenek rákényszerítve,hogy kapcsolatban éljenek és leadják az igényeiket.

Nem kell olyan férfi mellett tengetni az életüket, akit a hátuk közepére sem kívánnak. Attól, hogy fórumokon rapliztok, még nem lesztek vonzóbbak és a nőket sem tudjátok meggyőzni, hogy jobb lenne nekik veletek. Ők már megtapasztalták, hogy melyik életforma a nyugodtabb, így ha a szingliséget (nyugalmat)fel is adják, akkor azt csak egy olyan férfi miatt, aki minimum 99%-ban megfelel :) Különben nem fogja megérni.

Lehet itt a nőket ócsárolni, de igazuk van. Egy kapcsolat/házasság nekik sokkal nagyobb rizikó.

2023. jan. 9. 10:28
 196/252 anonim ***** válasza:
11%

194-es vagyok.

Nem tudom, hogy ebben az esetben miért lettem lepontozva.

Szerintem senki nem akart rákényszeríteni senkit arra, hogy adja fel azt, amit csinál. Csupán arról volt szó, hogy ne legyünk egy kalap alá véve azokkal a férfiakkal, akik miatt ti oda jutottatok, hogy nem ismerkedtek.

Mint már korábban említettem, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy miként éli az életét, de ezt akkor tegye úgy, hogy nem általánosít.

Egyszerű példa.. én amikor szingli voltam, nem kerestem kapcsolatot, csak simán így éreztem jónak. Ettől még nem dobálóztam olyanokkal, hogy minden nő egy olcsó ribi.

Próbáljunk meg valahogy békességben éli, tisztelve egymás döntéseit, ne bántsuk egymást alaptalanul.

2023. jan. 9. 12:15
 197/252 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom én is csalidtam eleget, de nem vagyok megkederedve és nem vibrátort választok, hanem normális férfit! Ezért még akad!

De kinek mi...

N 30

2023. jan. 9. 12:19
 198/252 anonim ***** válasza:
77%

196

Mert hülyeség, amit írtál. Eleve ismerkedéskor nem merül fel ilyen kérdés, hogy voltál-e prostinál. Sosem hallottam ilyet.

Senkinek semmi köze hozzà, hogy egyedülállóként kivel mit csináltál.

Nemi betegséget kapcsolatban is össze lehet szedni. Ha betegséged van, kutyakötelességed elmondani, de a többi kire tartozik?

Ezt csak ti hiszitek, hogy mekkora hírértéke van, közben meg ki sem derül, nem is firtatja senki, ezért nem téma.

Ez csak egy újabb felelősség hárítgatás, hogy miért nem jön össze egy kapcsolat. Mert a szemét nők azonnal offolnak, ha ez kiderül.

Valószínűleg más miatt offolnak, csak szeretitek minden másra fogni, mint a viselkedésetek, mert azért nem tudnátok mást okolni, csak magatokat.

2023. jan. 9. 12:46
 199/252 anonim ***** válasza:
81%
Ugye azt azért érzed, hogy egyik szavaddal ütöd a másikat?
2023. jan. 9. 12:47
 200/252 anonim ***** válasza:
81%
197-nek szólt a 199-es válaszom.
2023. jan. 9. 12:48
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!