Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek hogy képzelik el a nők újra elosztását?
A napokban erről de egy ilyen de nem ertem hogyan működne az incelek szerint.
Minden párt köteleznének a szakításra és aztán hogyan tovább mindenki kapna egy szintjehez való nőt párnak vagy random menne ez?
Még belegondolni is fura...

Oké, szóval téged nem érdekelnek azok az atrocitások, aminek a nők nap mint nap ki vannak téve. Egy hozzád hasonlótól nem is számítottam másra, oké. De tudod mit? Én meg jópárszor kerültem olyan szituációba, ahol férfiak megfogdostak és/vagy megaláztak. Igaz, nem Budapest elit negyedeiben töltöttem az életem, hanem mondjuk vonattal ingáztam egy vidéki kisváros és egy vidéki nagyváros közt. Van fogalmad róla, hogy hány fizikai és verbális bunkózás ért TELJESEN random módon?
Azt mondod, te ilyet még nem láttál, rendben. Én meg olyat nem láttam, hogy egy hisztériás lány felüvölt, hogy "Muszáj ilyen közel jönnöd?". Soha életemben nem találkoztam ilyennel, pedig három városban is éltem már, köztük Budapesten.
Sőt tudod mit? Én olyannal sem találkoztam sűrűn, hogy a csaj durván utasítja vissza a pasit. Na erre mit mondasz? :D Elbagatellizálhatod a nők problémáit, de akkor viseld méltósággal, hogy én is pontosan ugyanezt teszem. Figyelj csak... A férfiaknak nincsenek gondjaik, csak felfújják az egészet, vagy ha mégis, azt maguknak keresték, és egyedül ők felelősek érte. Meg is érdemlik. Na? Jól esik? :DDD Te pontosan ugyenzt tetted.
"Mivel mindig a nő választ, ez természettörvény."
Hazudós kedvünkben vagyunk, mi? :D
Azt mondtad, azért akar sok férfi csak szexet, mert mi nők semmit nem tudunk nyújtani a testünkön kívül. Most meg már hirtelen a rossz választást okolod. :D Mi lesz a következő? :DD
A többi marhaságra nem reagálok. Picit megpróbálhatnád szadatosabban kifejezni magad, mert senki sem kíváncsi a végtelen sirámaidra. Csak arra hívnám fel a figyelmedet, hogy a felelősség teljes elhárításával és a nők folyamatos hibáztatásával csak súlyosbítani fogod a magányodat. Próbálj meg kicsit férfi lenni. ;)

61
“ Szóval azt állítod, hogy nem látszik, ha valaki magabiztos, vagy épp szorongó, nem látszik, hogy elégedett magával, az életével, vagy utalja az egészet?”
Bár nem neked intézted a kérdést, de nem, nem látszanak meg első blikkre a belső tulajdonságai csak a külsők és KIZÁRÓLAG a magassága vagy arcberendezése miatt van elküldve (feltéve hogy nem jár olajfoltos szakadt ruhában, ami ritka, bár egy Chad szerintem még így sem maradna hoppon).
“ Nincs olyan, akiből sugárzik az agresszió, vagy épp a felsőbbrendűségi érzés?”
Ilyen van, ha hangosan beszél vagy épp kiabál, vagy szitkozódik. Meglepő mód az ilyenek nem teljesítenek annyira rosszul a nőknél mint az incelek.
“ Hogy nem érezhető, ha valaki negatív, rosszkedvű?”
Pillanatnyi hangulatállapota miatt elhajtani valakit? Ítélkezés megspékelve egy kis felszínességgel.
“ Én egyik barátnőm párjával se jártam volna soha, mert mindegyik tud olyat produkálni, ami nálam kizáró lenne. Ennek ellenére van párjuk. Ahogy az én páromat se feltétlenül tudná kezelni a többség.”
Igen, a nők sokkal szelektívebbek. Apropó pont erről beszélünk.
A férfi ismerőseim feleségeivel/barátnőivel nincs gondom sem külsőre sem belsőre.

“ Én meg azt mondom, "Majd ha a populáció döntő többsége LMBTQ meg turbóvegán meg influencer meg traveladdict meg poliamor meg korai nyugdíjas tőzsdeguru lesz, a másiknak meg a munkája lesz a hobbija, akkor döbbennek rá, hogy kényszer, muszáj és nemszeretem dolgok nélkül nem működik a társadalom és ha a feje tetejére akarod állítani a piramist, akkor instabillá válik és eldől.”
Így van. Nincs társadalmi felelősségvállalás átlagpolgár szintjén. De magas szinteken sem azért mert hisznek benne hanem mert vagy kifizetődő vagy pedig szavazatokat termel. Az átlagpolgár csak az ÉN, ÉN és mindig csak ÉN érdekli. Ezért kezd a liberalizmus befuccsolni mert a közérdek, boldogságban egyenlőség nem szempont. Mindenki a csúcson akar lenni, lefele tapos és nem is néz, mert miért érdekelné más sorsa ugyebár hisz mindneki annyit kap amennyit megérdemel, amennyiért megdolgozik hiszen méltányos és igazságos verseny van!! Persze senkit nem zavar az, hogy nem ugyanazzal a feltétellel indul mindenki, nem ugyanazzal a genetikával, nem ugyanabból a vagyoni helyzetből és nem is ugyanarról a helyről. De az emberek szeretik leegyszerűsíteni a gondolkodásukat és a lelkiismeretüket tisztán tartani mert ha valóban látniuk kellene a valóságot azt nem tudnák elviselni. Ebből következően pedig az áldozatnak mindig hibásnak kell lennie, legyen az incel, hajléktalan, tyúktolvaj vagy bullying áldozat.

#61: "De, hogy valaki évek aktív ismerkedése után is egyedül legyen, mert a nők... az nekem azért gyanús."
Akkor elmondom. A külsőm alapján a legtöbb pozitív jelet azoktól a nőktől kapom, akiktől engem kiráz a hideg. Nem a külsejük miatt, bár az erős sminket, kacsaszájat és túlzásba vitt szépítkezést visszataszítónak tartom, hanem amiatt, mert egyszerűen személyiségileg tőlük vagyok a legtávolabb.
Ezért dühít, mikor itt ismeretlenül azzal jöttök, hogy biztos instamodelleket akarunk. Ők akarnának engem, külső alapján, nekik akad meg rajtam a szemük, csak nekem meg ők nem kellenének. Beszélgetni sem tudnék velük miről.
Ha a megtakarításaimat feláldoznám és felvennék egy Berki Krisztián stílust, arathatnék az ilyen nők között. Teljesen életidegen tőlem ez az egész.
Lelkileg, belsőleg egy összetett személyiségű, mélyérzésű, szabadgondolkodó, filozófikus alkat vagyok, egy csendes, intuitív, megfontolt ember, elemző, analitikus gondolkodással, jó hallgatóság, mint egy hobbipszichológus.
Pontosan olyan nők jönnek be személyiségileg és külsőre is, mivel mint mondtam a természetességet jobban szeretem, akiket vagy egyenesen taszít a maszkulin külsőm, vagy csak simán semleges, de igazán a zsánere sokkal femininebb vonásokkal rendelkezik vagy teljesen más karakterrel, stílussal.
És mi még itt a top jótanács így ismeretlenül, idegeneknek? Gyúrd ki magad! Hát kösz, mikor így is kaptam már olyanokat, hogy túl vállas vagyok meg hogy túl ijesztő vagyok ami biztos tök jó, mert nem kötnek belém, de őt ez zavarná a kapcsolatban, neki ezek a kedvesebb, jófiúsabb srácok jönnek be.

65
Te most konkrétan azt mondod, hogy a túl jó külsőd miatt nincs csajod? :D Na EZT a kifogást még nem hallottam. :DD

#62: "Igaz, nem Budapest elit negyedeiben töltöttem az életem, hanem mondjuk vonattal ingáztam egy vidéki kisváros és egy vidéki nagyváros közt. Van fogalmad róla, hogy hány fizikai és verbális bunkózás ért TELJESEN random módon?"
Van fogalmad róla, hogy a miskolci és szabolcsi vonalon pontosan ezért utazok IC kocsiban, mert nem hiányzik az, hogy odaüljenek mellém a 4-es meg 6-os ülésekre az etnikai kisebbségek kötekedni?
Ugye, hogy ilyenkor már hiánypótló lenne egy agresszívebb, diktatórikusabb rendszer? Ugye, hogy ilyen szituációkban gyakran eszedbe jut neked is, hogy ilyesmit vajon megengedhetne-e magának a cigánygyerek mondjuk Észak-Koreában és az észak-koreai rendőrnek mennyire kellene demokratikusan, a fogdosós srác jogainak tiszteletbentartása mellett eljárni az ügyben? Vagy esetleg csak azért vinné ki a peronra, hogy ne a hölgy szeme láttára lőjje őt tarkón, majd rúgja ki a kavicságyra, ahonnan elhordják a testét a kóbor állatok.
Egyszerűen nem működik az a szemlélet, hogy minden emberrel egyenlően bánunk, mert aki véletlenül csinál valami szabálysértést vagy kihágást, aztán már előre retteg meg szorong miatta, azt az egyenruha látványa is épp elég traumatikus élménnyel tölti el, aki meg egy gennyláda kis pszichopata, azt ki kell írni a létezésből, mert még ha összetöröd a csontjait is az jár a higgadt, racionális fejében, hogy hogyan fogja ezt majd megbosszulni, hogy vele ezt tették.
A társadalomnak meg a valóban rászoruló esetekre sincs pénze, ilyen embereket hogyan integrálnál? Nem lehet. Azt lehet, hogy a jövőben születettek már ne legyenek ilyenek, kevesebb legyen a vadhajtás. Aki más selejtté vált és megkérgesedett a személyisége az örökös időzített bomba a társadalomban. Miatta kell készenléti rendőrség meg TEK meg börtöncella meg inkasszó meg egyéb - a szabadságjogok elleni - intézkedés. És az is kevés, mert azon is vihognak meg vállat vonnak, amíg meg nem történik a tényleges szankció.
"Azt mondtad, azért akar sok férfi csak szexet, mert mi nők semmit nem tudunk nyújtani a testünkön kívül. Most meg már hirtelen a rossz választást okolod. :D"
Ha olyat választasz, akit rajtad kívül még 100 másik nő is választ, akkor min csodálkozol?
Mintha valaki azon döbben meg, hogy jelentkezik kukásnak és önéletrajz nélkül már holnap reggel kezdhet és kapja is a munkaruhát meg a mentort maga mellé és még azt is megértik, hogy hozni-vinni kell a gyereket, ha meg jelentkezik a Morgan Stanleybe középvezetőnek, akkor ha egyáltalán behívják, hosszú elbeszélgetés, tesztek, több körös interjúk, stb.
Tudod utóbbira nem csak az igény nagyobb, de a konkurencia, felhozatal is, akik közül kiválasztják a jelölteket. Kukásnak már azzal a felső 50%-ban vagy, hogy nem ittasan mész be dolgozni és időre beérsz meg nem hagysz ki kukákat meg túl nehéz meg túl büdös. Ha lehúzod a próbaidőt, akkor már a felső 20%-ba küzdötted magad. Ha még sűrűn szabadságra, táppénzre se mész és egyéb kínod sincs, akkor meg zsinórban te leszel a hónap dolgozója.
Tudom, a hercegnős álmok miatt jól hangzik, hogy te különlegesebb vagy, mint a többi nő, még azoknál is, akikről racionális pillanatodban tudod, hogy a legtöbb tulajdonságukban maguk mögé utasítanak téged, a férfinek sem akarod elhinni, hogy szerinte te vagy a legkülönlegesebb, de azért jól esik hallani, aztán csodálkozol, amikor csak egy háremhölgy vagy a sok közül vagy még annak sem felelsz meg, mert vannak kevésbé problémás jelöltek a pozícióra.
Kb. mintha én sértődnék meg azon, hogy megvolt a kémia egy 5 nyelven beszélő, dúsgazdag agysebész szépségkirálynő lánnyal, még csókolóztunk is, de aztán mégis az egyik orvosis kollégáját választotta helyettem.
Erre mondják, hogy tudd, hol a helyed. MINDKÉT oldalon. Csak manapság erre kizárólag a férfiakat emlékeztetik, akkor is, ha tudják, hol a helyük, nehogy véletlenül elfelejtsék. A nőknél még továbbra is tartja magát a "küzdj az álmaidért, sose érd be kevesebbel".

Ez a náci duma mégis honnan jött? Most akkor mégis elhiszed, hogy a nőket olykor abuzálják? Kezdek összezavarodni, eddig úgy volt, hogy semmi ilyesmi nem történik, vagy ha mégis, az a nők hibája, most meg egy a Harmadik Birodalom szellemiségét idéző mocskolódást letolsz a cigányol ellen? Hogy van ez? Mégis melyik a hazudság? Az, amikor vitatod a nők problémáit, vagy amikor a cigányokat teszed felelőssé mindenért? A kettő tudod valahogy nem összeegyeztethető. Jó kis hazug vagy te.
A mondandód második felét meg bizonyos szempontból értem, ugyanakkor elhiheted, hogy az üresfejű szépfiúk nekem is csak dugni jók - még csak kontaktot sem cserélek velük... Én voltaképpen a vinnyogást utálom. Ezen az oldalon nagyrészt nyomoronc férfiak szoktak vinnyogni, de - veled egyetértésben - azon nők picsogásától sem hatódok meg, akik némi seggrázás után félrészegen összefekszenek valakivel, aztán meg vannak lepődve, hogy nem a lelkük meg a ragyogó intellektusuk miatt kellettek. És félreértés ne essék! Semmi gondom a laza, semmit sem jelentő egyéjszakásokkal, csak felnőtt embernek tisztában kell lennie azzal, hogy ezek semmit sem jelentenek.
De azt hagyjuk, hogy a férfiak csak azokkal a nőkkel inkorrektek, akik nem elég szépek, okosak vagy gazdagok hozzájuk. És egyébként is miféle erkölcsi rendszerben megengedett, hogy átverjük vagy megalázzuk azt, aki - meglátásunk szerint - kevesebbet ér nálunk? Ilyen alapon, ha egy csúnya férfi leszólít egy buliban, akkor jogomban áll pofán önteni az italommal, mert "nem tudja, hol a helye"? Vagy megalázhatom az árufeltöltőt, ha közeledni akar? Ezt te sem gondolhatod komolyan...

"Ilyen alapon, ha egy csúnya férfi leszólít egy buliban, akkor jogomban áll pofán önteni az italommal"
Jogodban all. Meg is teszitek neha....
38F incel

#68: Rohadt nehéz úgy érdemben beszélgetni, hogy egysíkúan közelítesz meg dolgokat és bizonyos szavak vagy szófordulatok triggerelnek és elborul az agyad indulatokkal és utána már a szövegértelmezésed nem lesz többé racionális.
Semelyik sem hazugság.
Az általad elképzelt demokratikus "bűnözőnek IS joga van mindenhez IS" berendezkedés mellett ha központilag, államilag szabályozzák a nők elleni zaklatás intézményét, annak az elszenvedői nem ezek a trógerek lesznek, hanem azok a szerencsétlenek, akik szociális elmaradottságuk és bátortalanságuk és jófiúságuk miatt nem tudták a nő tudtára adni egyértelműen, hogy előbb-utóbb szeretnének irányába szexuálisan is közeledni és nem azért keresik a társaságát és fogadják fordítva is a nő közeledését, amikor az rájuk ír, hogy van-e kedvük elmenni koncertre, kiülni füvezni, stb. mert havercsajként tekintenek rá és nem azért nem tapizzák le, mert ne esne nekik jól, hanem mert a nőre bízzák, hogy ha ő érzelmileg felkészült lesz a dologra, akkor, addig pedig türelmesen várnak, nem nyomulnak rá, ezzel is különbnek mutatva magukat a bunkó férfiaknál.
Meg ahogy most is ingyen taxinak használják a mentőautókat bizonyos népcsoportok, akkor meg majd a családon belüli erőszakos eseteket is mi adófizetők fizetjük meg, amikor Kalányos Béla kihajtja az utcára Kalányos Gizit, majd kiderül a bírósági tárgyaláson, hogy árnyaltabb a kép ennél jobban és Kalányos Gizi akar menni nyerőgépezni és Béla nem keres annyit építőiparban és a pulyákra is kéne valamennyit költeni, így amikor ő elnyerőgépezi a férfi fizetését 2 nap alatt, abban a maradék 28-ban jó lenne valamiből élni, enni, fűteni, rezsit fizetni. Béla nem tudja a farkát árulni, ezért marad Gizi, aki viszont nem először árulta a punciját. mert már Béla előtt is az utcán szedte össze a mellékest. Persze nyilván rá lehet húzni a kényszerítést, meg néha repül is egy saller, ami nem áll arányban azzal, hogy lecsulázza az arcát meg az anyját szidja a gyenge, törékeny nő, de hát ők kulturálisan is így élnek.
Nem baj, most sincs elég hely a börtönökben és lassú a bíróság, tele köztörvényesek várnak szabadlábon arra, hogy mikor kell bevonulniuk, de majd egy Isztambuli Egyezmény ratifikálása varázsütésre börtönépületeket fog gomba módon kinöveszteni a földből egy olyan országban, ahol előbbre való prioritás lenne kórházakat és iskolákat építeni és korszerűsíteni. Meg majd lesz hirtelen elég ember a bíróságon meg rendőr is, amikor most órák amíg kiérnek Budapesten, nyilván majd a vidéki isten hátamögötti helyeken is gördülékenyen fog minden történni. Nem ugyanúgy addigra fog kiérni a hatóság, amikorra már a nő lejegelte a monokliját, a férfi is lefertőtlenítette a karmolás és harapásnyomokat, majd elszívtak fél doboz cigit, lenyugodtak és mindketten enyhülnek a duzzogásból és végiggondolták higgadtan, hogy egyiküknek sem érdekük bevonni a hatóságokat, mert csak tovább bonyolítaná a helyzetet és amúgy is az egyetlen probléma, hogy néha köcsög a másik, amúgy meg tök jól élnek. Meg persze a pénz is kevés, de ha az ember nem tudja holnap megkeresni a 15 ezrét, mert előzetesben dekkol, akkor még annyival is kevesebb pénz lesz, a rendőrség meg nem kárpótolja őket érte.
Ezeket kéne átgondolni, mielőtt nagy mellénnyel többdiplomás, többnyelven beszélő, jómódú értelmiségi lányként milliós fizetésért törvényeket alkotunk az EU Bizottságban.
Meg azt is, hogy aki képes volt 4x kétharmadot elérni (tök mindegy, hogyan) meg ilyen kézivezérléses birodalmat felépíteni, az talán nem annyira ostoba, hogy ezekkel a problémákkal ő ne lenne tisztában. Csak talán közelebbről ismeri a társadalomszerkezetet és pontosan tudja, hogy mennek bizonyos rétegekben a dolgok és hogy ezeket a szociális problémákat ugyanúgy nem fogják több társadalmi osztállyal magasabbról önkéntes csini lánykák meg jól öltözött fiúcskák megoldani, ahogy a kannibál törzsek sem fogadták el Jézust, hanem megették inkább a misszionáriusokat.
"És egyébként is miféle erkölcsi rendszerben megengedett, hogy átverjük vagy megalázzuk azt, aki - meglátásunk szerint - kevesebbet ér nálunk? Ilyen alapon, ha egy csúnya férfi leszólít egy buliban, akkor jogomban áll pofán önteni az italommal, mert "nem tudja, hol a helye"? Vagy megalázhatom az árufeltöltőt, ha közeledni akar? Ezt te sem gondolhatod komolyan..."
Ezeket nem én gondolom komolyan, hanem egyre több nő. Egyszer szívesen elmennék veled egy szórakozóhelyre már csak ezért is, hogy élőben figyelemmel kövesd, hogyan viszonyulnak hozzánk a nők, amikor teljesen kulturáltan, ha nem is a legmárkásabb cuccokban, de nem melósruhában, intelligensen és illedelmesen próbálunk közeledni.

69
Jogilag talán megtehetjük, hogy bunkózunk, de erkölcsileg mégiscsak védhetetlen. Nem így látod?
70
A lényegre nem reagáltál. Előbb azt állítod, hogy a nők semmilyen veszélynek nincsenek kitéve, majd azt, hogy a cigányok nagy veszélyt jelentenek a nőkre (is). Mi van? Tényleg nem érzed a hatalmas ellentmondást? Egyik pillanatban előadod, hogy márpedig a nőkkel semmilyen rossz dolog nem történik az utcán/szórakozó helyen/tömegközlekedési eszközön, majd hirtelen mindent ráhordasz a cigányokra.
Engem egyébként nem kell meggyőznöd arról, hogy egyes embercsoportok tagjai nagyobb eséllyel válnak agresszorrá. Kár lenne tagadnom, hiszen a saját bőrömön tapasztaltam, ellenben a téma egyáltalán nem az etnikai kisebbségekkel való együttélés volt. Ezen a téren valóban némiképp erélyesebb fellépés lenne a kívánatos, de nem a tarkón lövés, könyörgöm...
"Az általad elképzelt demokratikus "bűnözőnek IS joga van mindenhez IS" berendezkedés mellett ha központilag, államilag szabályozzák a nők elleni zaklatás intézményét, annak az elszenvedői nem ezek a trógerek lesznek..."
TESSÉK? Mikor mondtam én ilyet? Csak azt állítom, hogy - feltételezéseiddel ellentétben - nem szeretném tarkón lőni a nekem nem tetsző embereket.
Sőt mondok jobbat. A MeToo túlkapásait szerintem jól látod. Magam is sokszor vitatkoztam keményvonalas feministákkal, akik szerint a férfiak bunkóságát büntetni kell. Szerintem nem kell jogi eszközökkel szankcionálni a parasztságot. Valaki megbámul? Ócska sutyerák, de nehogymár rendőrt hívjak azért, mert nem oda fordította a szemgolyóit, ahova illene. Utánam fütyültek? Ocsmány féregség, de nehogymár bűncselekménynek számítson! Túlságosan nyomulósan udvarolnak nekem? Irritáló seggfejség, de amíg nem meríti ki a zaklatás fogalmát, addig hadd legyen joga hozzá a delikvensnek. Nem mondom tehát, hogy a végrehajtó hatalom kell jómodorra nevelje a férfiakat (vagy a nőket), de ezzel együtt nem szabad elvitatni, hogy ezek az atrocitások igenis rohadt kellemetlenek, sértőek és esetenként traumatizálnak. Mert ugye nem áll meg mindenki ez ocsmány megjegyzéseknél...
Mindezt csak azért hoztam fel, mert leírtad, hogy a férfiak mennyit szenvednek a nők bunkósága miatt. Nos, bármennyire is tagadod, ez fordítva is igaz.
"Ezeket nem én gondolom komolyan, hanem egyre több nő."
Megint ferdítesz. Konkrétan leírtad, hogy ha a pasim jobban néz ki nálam, okosabb, műveltebb vagy gazdagabb, akkor teljesen jogosan hazudik, ver át és aláz meg, én vagyok a hülye, ha másra számítok. Mert ugye nem arról a tiszta helyzetről volt szó, amikor a férfi nyílt lapokkal játszva elmondja, hogy ő csak szexet akar... Ezzel nyilván nem lenne gond.
Én csak azt nem értem, hogy aki így vélekedik az milyen jogon kéri számon bárkin az emberséget? Ha szerinted a férfi visszaélhet a hatalmával, akkor a nő miért ne tehetné meg ugyanezt? Miért jogos egy férfitól ámítani és kihasználni egy nőt, de bunkóság a nő részéről durván elhajtani egy neki nem tetsző férfit? Számomra ez egyszerűen felfoghatatlan... Vagy mindenki úgy törli a lábát a másik emberbe, ahogy nem szégyenli, vagy mindenkitől elvárjuk a korrektséget. Különber rohadt cinikus és képmutató az az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!