Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek hogy képzelik el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek hogy képzelik el a nők újra elosztását?

Figyelt kérdés

A napokban erről de egy ilyen de nem ertem hogyan működne az incelek szerint.

Minden párt köteleznének a szakításra és aztán hogyan tovább mindenki kapna egy szintjehez való nőt párnak vagy random menne ez?

Még belegondolni is fura...

2022. szept. 24. 19:00
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/171 anonim ***** válasza:
77%

100as

Tűpontos válasz.

Én ugyan párkapcsolatban vagyok több, mint 9 éve, de pont azért is vagyok annyira boldog a párommal, mert nem a szükség vitt rá, hogy vele legyek. Megtanultam egyedül is boldognak lenni, tisztelni magam, és megtanultam nemet mondani rövid úton a férfiaknak, nem mentem bele többé a zsarolásokba, meg a magyarázat követelésekbe, megtanultam szűrni.

A párom egy plusz az életemben, az amúgy is boldog életem kiteljesedése valódi szeretet és együttműködés által.

Inkább erre kellene ránevelni a következő generációt, ha több egészséges párkapcsolatot, majd családot akarunk látni.

2022. okt. 6. 14:15
 102/171 anonim ***** válasza:
79%

97

Nézd, ősztinén szólva tényleg leszarom, hogy ki milyen okból kefél vagy nem kefél. Ez magánügy, az államnak semmi köze hozzá.

És ne nácizz, ha kérhetem. Ti, akik társadalom-mérkökösködő kedvetekben meg akarjátok fosztani az embereket az alapvető szabadságjogaiktól, talán krvaményen kellene kussoljatok bármiféle fasiszta diktatúráról. Nem a "nácizmus" szót keresed édesem, hanem az "élet"-et.

Igen, haver, ilyen az élet... Nem mindenki lesz okos, nem mindenki lesz gazdag, van aki mentális betegséggel éli le az életét, van aki vakon születik, van aki árván marad, és igen, van akinek sosem lesz párkapcsoalta. Evvan.

A rondaság - készséggel belátom - hozzájárulhat a tartós szingliséghez, de nehogymár emiatt legyen magányos valaki! Most komolyan azt mondod, hogy valakinek azért nincsenek családtagjai és (aznos nemű) barátai, mert keskeny az álla? :D Hát azt meg hogy? A kezeletlen, "jóvanazúgy" szociális fóbiátok miatt vagytok magányosak; nem az arcberendezésetek tehet róla.

Változtassatok a hozzáállásotokon, vagy felőlem nyomorogjatok tovább, de legyetek tisztában vele, hogy SENKIT, ismétlem SENKIT nem kényszeríthettek arra, hogy kedveljen titeket.

2022. okt. 6. 14:17
 103/171 anonim ***** válasza:
68%

Ez a nácizás, basszus kezd elszabadulni. Múltkor amiatt neveztek nácinak ezen az oldalon, mert az mondtam, érthető, ha egy ember a saját gyerekét jobban szereti a másénál. Rögtön előkerült a genetika szó, és onnan már csak egy lépés a "nÁci-E vAgY?".

Figyeljetek, a "genetikát" mint tudományt nem a nácik találták ki, sőt mondok jobbat, maga a genetika mint természeti törvény LÉTEZIK. Értitek? Egy természeti törvényt nácinak beállítani, az olyan, mintha teljes mellszélességgel küzdenék a gravitáció ellen, mert hát mennyi ember halálát okozta már... Ne legyetek hülyék, légyszi.

2022. okt. 6. 14:22
 104/171 anonim ***** válasza:
8%

103

“ Ez a nácizás, basszus kezd elszabadulni. ”

És még csodálkozol? Nem érted miért? Hát az itteni megnyilvánulásaitok alapján miszerint a boldogság, szex, pár az igenis genetika alapon jár vagy nem. Gusztustalanok vagytok, és ha csak 20%-ban ilyenek a nem feminista nők is akkor nagy a baj valóban.

“ k? Egy természeti törvényt nácinak beállítani, az olyan, mintha teljes mellszélességgel küzdenék a gravitáció ellen, mert hát mennyi ember halálát okozta már..”

Na ezért kell harcolni ellenetek, mert még megmagyarázzátok miért helyes a nem helyes pasik kiselejtezése. Undorító vagy érted?

Akkor menjünk vissza törzsi szintre mert az a természet rendje, tegyük meg a Chade törzsvezetőnek és csak ő termékenyítheti meg az összes nőt.

Olyasmiról hallottál, hogy civilizáció, szeretet, lélek?

Biztosan nem. Na ezért vagy náci!

2022. okt. 6. 14:36
 105/171 anonim ***** válasza:
77%

104

Szinte látom, ahogy a haragtól könnybe lábadt szemmel püfölöd a billentyűket. :D

Idefigyelj... Nagyon félreérted a helyzetet. A dolgok nem "járnak". Szerencsével, ügyességgel, szorgalommal, munkával vagy épp segítséggel "megszerezzük" őket. Világos? Én nem azt mondom, hogy a randa férfiaknak (vagy nőknek) ne LEHESSEN párkapcsolata. Képes vagy ezt felfogni? Felőlem aztán bárkinek lehet párja: férfiaknak, nőknek, szépeknek, csúnyáknak, heteróknak, melegeknek, transzneműeknek stb. Ez nem nácizmus kicsikém, ez liberalizmus.

Csak ugyebár az éremnek két oldala van. Én azt mondom, LEHESSEN mindenkinek párkapcsolata, de egyben azt is mondom, hogy senkinek se legyen KÖTELEZŐ a párkapcsolat. Ja, hogy ez már nem tetszik? Bocs, de akkor te képviseled a fasizmust, nem én.

Az meg egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondolsz rólam, úgyhogy teljesen fölöslegesen vesztegeted az idődet a fröcsögésre. Totál céltalan.

2022. okt. 6. 14:46
 106/171 anonim ***** válasza:
86%

Szerinted attól lesz valaki náci, hogy nem szexel olyannal, akihez nem vonzódik? Beszarás, bazeg...

Hetven éve még fajgyűlölőnek kellett lenned, ma meg már elég, ha nem felkszel olyan alá, aki taszít. :DDDD Hiába, gyerekek, már a nácizmus sem a régi. XD

2022. okt. 6. 14:47
 107/171 anonim ***** válasza:
8%

105

“Csak ugyebár az éremnek két oldala van. Én azt mondom, LEHESSEN mindenkinek párkapcsolata, de egyben azt is mondom, hogy senkinek se legyen KÖTELEZŐ a párkapcsolat. Ja, hogy ez már nem tetszik? Bocs, de akkor te képviseled a fasizmust, nem én.”

Nem kötelezni kell nyilván de az se lenne kötelező, hogy a nők mindig ugyanazt a 20% pasit válasszák, mégis azt teszik. Pedig tudják, hogy nem fenntartható, ÉS mégis azt teszik! Ez ész megáll.

2022. okt. 6. 14:48
 108/171 anonim ***** válasza:
79%

107

Oké, ez a 20% egy eszetlenül hülye becslés, de még akkor sem lenne közöd hozzá, ha így lenne. Senkit sem kötelezhetsz arra, hogy olyannal szexeljen, akivel nem akar. Ha nem értesz egyet ezzel a kijelentéssel, akkor te vagy a fasiszta.

2022. okt. 6. 14:52
 109/171 anonim ***** válasza:
11%

108

De lenne egy kis közöm hozzá mert ellehetetleníti a helyzetem, ha nőt keresek mindenki elhajt 2 mp után mert nincs izé állkapcsom, pedig belsőre totál megérdemelném, hogy labdába rúgjak de önhibámon kívül megtagadják a lehetőséget. Ha már természet törvény akkor a törvény azt mondja, hogy férfi a nővel, férfi a nővel párzik, tehát ti egy természeti törvényt akarnátok megtagadni a férfiak többségétől náci indittatásból.

Meg a szex amúgysem olyan fontos, nem létszükséglet ahogy azt már 1,000-szer leírtátok kedves feministák, tehát az attól való eltiltás nem járna negatív következményekkel az esetetekben, ugyanolyan életminőségen élhetnének. Hiszen mi is azt tesszük, szex mentesen ugyanazt az életminőséget éljük. Végre megértettük egymást, hogy a Chadtől való eltiltás nem járna komoly szabadságjog korlátozással.

2022. okt. 6. 14:57
 110/171 anonim ***** válasza:
83%

De te nem fogod fel, hogy SENKIT nem akarok eltiltani a szextől? Képes vagy processzálni azt az információt, hogy: NEM TILTANÁM MEG SENKINEK A SZEXET?

Hiába ismételgeted az abszurd kijelentéseidet, csak egyre nevetségesebbé teszed magad. A nők semmilyen jogukban nem sértik a férfiakat azzal, ha nem szexelnek velük, ugyanis egyetlen nő testére sem formálhat jogot egyetlen férfi sem.

A szextől való eltiltásunkat pedig ismételten nem értem. Én azon az állásponton vagyok, hogy mindenki azzal szexel, akivel akar, és aki vele akar. Ha te senki számára nem vagy kívánatos, akkor nem szexelsz, ez ugyebár világos. Senkit ezen a rohadt világon nem kényszeríthetsz rá, hogy lefeküdjön veled, még egy prostit sem. Ellenben azt szintén nem lehet megtiltani, hogy két felnőtt, cselekvőképességének birtokában levő ember közös beleegyezés alapján szexeljen egymással.

Egyszerűen le kellene szakadnod a fasisztoid - ha úgy tetszik, náci - megoldásokról, és elkezdhetnéd magadban keresni a hibát. Többre mennél vele.

2022. okt. 6. 15:37
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!