Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek hogy képzelik el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek hogy képzelik el a nők újra elosztását?

Figyelt kérdés

A napokban erről de egy ilyen de nem ertem hogyan működne az incelek szerint.

Minden párt köteleznének a szakításra és aztán hogyan tovább mindenki kapna egy szintjehez való nőt párnak vagy random menne ez?

Még belegondolni is fura...

2022. szept. 24. 19:00
 141/171 anonim ***** válasza:
8%

140

139 épp most próbálja bizonyítani, hogy de igen, a genetikán múlik…

2022. okt. 7. 13:22
 142/171 anonim ***** válasza:
79%
Te tényleg ennyire egyszerű vagy? :D Nem azt mondtam, hogy MINDEN a genetikán múlik, hanem azt, hogy a nők KINÉZETE is nagy arányban múlik a genetikán. Képes vagy cizelláltan gondolkodni?
2022. okt. 7. 13:39
 143/171 anonim ***** válasza:
16%

142

De akkor meg miről vitázol nem értem? Ha a genetika nem tényező az incelek esetében sem akkor miért kell erősködni, hogy bezzeg a nők is szenvednek miatta?

2022. okt. 7. 13:50
 144/171 anonim ***** válasza:
78%

Ki mondta, hogy nem tényező a genetika?

Én ugyan sose.

Nem jönnék össze olyannal soha, akinek ÉN ocsmánynak tartom a fejét, ez egyértelmű.

De amit itt összesírtok a derékszögű állkapcsokról, az normális ember számára nevetséges.

2022. okt. 7. 14:18
 145/171 anonim ***** válasza:
83%

143

Jézus gyere le...

Senki sem állította, hogy a 60-70%-ban genetika által meghatározott kinézet ne játszana szerepet a párválasztásban. Csakhogy ez az esetek túlnyomó többségében nem úgy történik, hogy ha egy férfinak nem széles az álla, akkor örökké szűz marad, vagy egy kismellű nőt soha nem fog senki szeretni. Pusztán arról van szó, hogy a ronda emberek ronda emberekkel jönnek össze és kész.

Nyivákoltál itt, hogy de bezzeg a nőknek milyen könnyű szépnek lenni. Csak és kizárólag erre reagálva hívtam fel a figyelmed arra a tényre, hogy a genetika a nők kinézetét is meghatározza, és rohadtul nem igaz, hogy kizárólag az igénytelen, mosdatlan nők csúnyák.

De basszus, te tényleg ennyire nem tudsz követni egy beszélgetést? Beszarás komolyan...

2022. okt. 7. 14:38
 146/171 anonim ***** válasza:
8%

145

Tehát a szűk áll = rondaság férfi esetében?

Kezdünk közös nevezőre jutni. Tehát az incelek mégsem hülyék, már az ország legelvetemültebb feministái is kezdik beismerni a tényeket.

Bàrki le tud fogyni, bárki ! A nőknél nem kizáró sem a kerek fej, sem az ovális sem a szögletes! Fejjel kapcsolatban szinte semmi sem kizáró ok a szépseget illetően, pláne nem az állkapocs formája. Nézz női szépségversenyt! Hát van ott mindenféle fejforma meg alkat!

Ezzel szemben a férfiak? A férfiszépség az csakis a kocka, szögletes fejjel létezik! Nem képezi ez alku tárgyát. Akinek másmilyen a feje az ronda! Ennyi. Lefogyhat, edzhet, öltözködhet, mindhiába!!

2022. okt. 7. 14:59
 147/171 anonim ***** válasza:
6%

Igen, a nok izlese uniformizalt. Szalkasan izmos, 185cm+, lapatall, szeles vallak, nagy farok, sok zseton. A ferfiak mindenfele nokkel osszejonnek. Van, aki kifejezetten 180kg feletti csajt keres.

38F incel

2022. okt. 7. 15:10
 148/171 anonim ***** válasza:
78%

146

Éppen arról beszéltem, hogy bár a keskeny állkapocs - akárcsak a kis mell - nem éppen ideális, attól még egyáltalán nem kizáró ok. Végül pedig leszögeztem, hogy a rondák is kapnak társat, csak az is ronda lesz. Na most szerinted én azon az állásponton vagyok, hogy minden egyes kismellű nő ronda? Mert a nyakatekert érvelésedből ez követkeizk.

Én nem tudom, haver, hogy nem vagy képes vagy nem vagy hajlandó normálisan érvelni, de félelmetesen szarul csinálod...

2022. okt. 7. 15:23
 149/171 anonim ***** válasza:
76%
kábé annyi férfi keres 180 cm feletti csajt, mint ahány nő keres kövér férfit, incelke
2022. okt. 7. 15:31
 150/171 anonim ***** válasza:
68%

Kilóról volt szó, szóval 180 kiló felettit még annyian sem... :D

Amúgy az inceleknél nagyobb álszent phaszt nem hordott még hátán a Föld.

2022. okt. 7. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!