Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek hogy képzelik el a nők újra elosztását?
A napokban erről de egy ilyen de nem ertem hogyan működne az incelek szerint.
Minden párt köteleznének a szakításra és aztán hogyan tovább mindenki kapna egy szintjehez való nőt párnak vagy random menne ez?
Még belegondolni is fura...

110
Értem, én viszont el akarom tiltani a nőket a Chadtől, hiszen amúgy sincs a szexnek semmilyen következménye az életminőséghez, ezt már kimondtátok.
Te ragaszkodsz a szexedhez? Miért is?
Miért ne lennének párkapcsolatok bújással, babusgatással, de SZEX nélkül? Mi lenne ezzel a bajod?

#90: "Persze, sok mindenhez úgy szoktunk hozzá, mint ahogy a béka megfő, de ettől még tény, hogyha valami a nagytöbbséget nem érdekli, vagy nem ért vele egyet, az nem fog változást hozni. És független ez az incel kérdéstől. Általánosan igaz."
Csak egyet mondok: migráció.
Szerinted akinek azt nehezen tudod megmagyarázni, hogy a nő nem sétáló kukászsák és alárendelt eszköz, az majd mennyire fogja akkor tolerálni az emancipációt, amikor nem kisebbségben lesz, mint befogadott/megtűrt egzotikum és a legszebb oldalát mutatja, hiszen felsőbbrendű férfiként számára az otthoni konzervatív erkölcsökhöz képest egész Európa olyan, mint egy nagy szabadtéri bordélyház, csak még fizetnie sem kell érte?
Nem az incelek fognak változást hozni, csak a változásnak esélyesen haszonélvezői lesznek, mivel lejjebb már nekik nem igazán van, csak felfelé.
#95: "A valóságban az van, amit megteremtesz magadnak."
Ezekkel a kijelentésekkel azért kell óvatosan bánni, mert sok sorozatgyilkos, tömegmészáros és terrorista is így gondolta, mielőtt véghezvitt valami nagy dolgot. De biztos vagyok benne, hogy Kim Jong Un vagy Putyin is így gondolja. Ők is megteremtik maguknak azt, ami a komfortérzetükhöz szükséges.
"Ez nem törzsi egyébként, hanem demokratikus. A többség szava dönt."
Elméletben. A valóságban viszont az erősebb/manipulatívabb/ravaszabb/ügyesebb szava dönt. Még csak nem is feltétlenül szükséges a többséget se maga mellé állítani, bár kétségkívül hasznos bástya, ha a többség is mellette áll.
Egyszerűen csak elveszed, amiről úgy gondolod, hogy szükséged van rá. Majd a természet/univerzum/Isten ítéletet alkot, eldönti, hogy jogosult vagy-e rá.
"de ez nem azt jelenti, hogy embereket utalunk ki, figyelmen kívül hagyva azok érdekeit és igényeit, vagy, hogy mindenki incel lesz. Ahogy azt sem, hogy majd állami beavatkozással csodát tesznek."
Ez az "embereket utalunk ki" egy agymenés, amit felkaptak és most mindig ezzel jönnek. El lett már mondva számtalanszor, hogy mi lenne a megoldás. Sajnos nem ennyire egyszerű, minthogy embereket utalnánk ki, vagy akár a harmadik világból importálnánk asszonyokat (ez is felmerült, mint bullshit).
A nő genetikailag úgy van kódolva, hogy az elérhető legjobb férfiakat akarja megszerezni, azok tetszenek neki. Az ízlés egyénenként különböző, de ettől még a halmazok úgy működnek, hogy ha csak a falu 15 korosztályabéli szingli férfijét látja, akkor onnan fogja a top 3 pasit akarni, hogy valamelyik udvaroljon neki, valamelyikkel összejöjjön, akinek ő is tetszik.
Ha Tinderen korlátlan mennyiségű férfit lát és ezek ELÉRHETŐEK számára (egy dugára minimum, de a többség nem azt fogja mondani, hogy "megduglak cica", hanem azt, hogy komoly kapcsolatban gondolkodik), akkor az átlagos, de még az átlag feletti férfi is láthatatlan lesz számára.
"Tulajdonképp a háziállatok felértékelődése is egyfajta reakció az elmagányosodásra"
A macskádat vagy a kutyádat dugd meg?
"akárcsak az online társ és társaságkeresés lehetőségeinek sokasága."
Éppen az a probléma egyik kiváltó oka.

Én nem állítom, hogy szexmentesség nem rontja az életminőséget, azt viszont igen, hogy ha valaki számára nem vonzó emberrel fekszik össze, az viszont még inkább rontja. Gusztustalan, undorító. Senkit nem lehet kötelezni ilyesmire. Szóval ha nem akarnak veled szexelni, akkor köteles vagy ezt elfogadni.
Egyébként miért kellene másoknak szexmentesen élni azért, mert neked csak ez jut?

"Ha Tinderen korlátlan mennyiségű férfit lát és ezek ELÉRHETŐEK számára (egy dugára minimum, de a többség nem azt fogja mondani, hogy "megduglak cica", hanem azt, hogy komoly kapcsolatban gondolkodik), akkor az átlagos, de még az átlag feletti férfi is láthatatlan lesz számára."
Nem tilos a férfiaknak is válogatni. Reklamálj náluk. Nem kötelező még a kulcslyukba is bedugni.

Ha valakit eltiltasz az emberek egy részétől, az nem a szabadságjog korlátozása? Ha valakinek megmondod kit választhat, vagy épp kit nem, az nem a szabadság korlátozás?
Furán értelmezel kifejezéseket.
A férfiak többsége nem lázong. Ezt mivel magyarázod, ha szerinted mindössze 20% fekszik le nőkkel, illetve a nők csak a felső 20 százalékkal szexelnek?
Mivel magyarázod, hogy csak a házassági statisztika alapján is dől az elmélet? Mivel magyarázod azt a rengeteg átlag jóskát 18-35 év között, aki kapcsolatban van? Mivel magyarázod a csúnya és/vagy öreg férfiak meglétét, akik pusztán pénz, vagy presztízs miatt fiatal, gyönyörű nőkkel kefélnek?
Vagy ezek is mind chad-ek? Mert, ha a nácizmus kimerül abban, hogy elfogadjuk, hogy vannak lemaradók, akkor a Chad lehet annyit tesz nálad, hogy van kivel kefélnie.

"Miért ne lennének párkapcsolatok bújással, babusgatással, de SZEX nélkül? Mi lenne ezzel a bajod?"
Ez nem így működik. Ha valaki nem vonzz szexuálisan és nem a legközelebbi barátom, nem a húgom, kutyám, macskám, akkor nem fogom babusgatni. Egyszerűen azért, mert ahhoz egy nagyon erős érzelmi kötődés kell. Férfi és nő között pedig, ha nincs szexuális vonzalom, akkor nem igazán alakul ki ilyen kötődés.
Egyetlen hímnemű ismerősömet se babusgatom, vagy bújok vele egy ágyba még sima alvás esetén se.
A legtöbb nő jól elvan szex nélkül, amíg a megfelelő ferfire vár. Egy részük pedig közben szexelget. De, jellemzően aki szexel idegenekkel, vagy félidegenekkel, az se babusgatja őket.
Egyszerűen mert, mint írtam, ahhoz érzelmi töltet kell. Azt pedig még annyira se lehet kierőszakolni, mint a szexet.

111
De te most mégis miről beszélsz, haver? :D
Ha bárkit is el akarsz tiltani attól, hogy szabadon (és a mások jogait nem sértve) megélje a szexualitását, akkor egy büdös nagy fasiszta vagy, nem egyéb.
Azt meg soha, sehol nem állítottam, hogy a szexnek nincsenek pozitív hatásai vagy hogy nem fontos. Annyit mondtam, hogy NEM állami feladat puncit biztosítani a fütyikédnek, ezt pedig most is tartom. Miért olyan nehéz megérteni ezt?
Nemcsak szexelni szeretek, hanem például beszélgetni, bújni és babusgatva lenni, de ezt továbbra sem fogom senkitől kierőszakolni. Nemcsak azért, mert veletek ellentétben nem vagyok egy agresszív, "nekem-minden-is-jár" ember, hanem mert nem is tudnám.

119
Tehát te nem vagy hajlandó önként lemondani a szexedről? Ez meg milyen dolog?
Akkor meg légyszíves dugulj el és ne merj véleményt alkotni az incelekről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!