Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek hogy képzelik el a nők újra elosztását?
A napokban erről de egy ilyen de nem ertem hogyan működne az incelek szerint.
Minden párt köteleznének a szakításra és aztán hogyan tovább mindenki kapna egy szintjehez való nőt párnak vagy random menne ez?
Még belegondolni is fura...

“ Éppen arról beszéltem, hogy bár a keskeny állkapocs - akárcsak a kis mell - nem éppen ideális, attól még egyáltalán nem kizáró ok. Végül pedig leszögeztem, hogy a rondák is kapnak társat, csak az is ronda lesz. ”
Tehát azt mondod, hogy egy ronda pasi simán talál kismellű de egyébként nem elhízott nőt?
A Bibliára esküszöl, hogy ez így van?

Nem vagyunk eltajolva.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A ferfiak izlese nem uniformizalt. Mindenfajta no tetszik valakinek.
38F incel

154
Én is így látom. Speciel nekem is bejön sokféle, kezdve a vékonytól, csinostól át a teltebb nőkig. Lehet alacsony 155 centi de 185 centi sem zavarna különösképp.
Fejformára jöhet bármi.
Hajszín, haj hossz, szemszín nem számít.
Lehet fehér, kreol, sárga vagy fekete.

152
Azt mondtam, hogy a ronda talál rondát. Mit nem értettéo ezen?

157
Erre mondtam, hogy biztos a nyomornegyedekben is rohadt gazdagok az emberek. :DD
Ha nem lenne olyan rövid a memóriátok, mint egy aranyhalé, talán beszélgetni is lehetne...

#157: Nem velem beszélgettél, de a nyomornegyedekben azért nem tudsz csajozni, mert ott azért szegények az emberek, mert nincs munka, nincs megélhetés, nem áramlik a területre tőke. Onnan te maximum kirántani tudod a nőt.
Ha találsz még az internet és a globalizáció korában olyan nőt, akit egyedül ki tudsz onnan rántani és nem kényszerülsz eltartani a népes családját, gyerekeit (amik által téged is lehúz, nem pedig te emeled fel őt), akkor az is ugródeszkaként fog téged használni, mert amint feljött hozzád Pestre, rájön, hogy itt kaphat jobbat is.
Ha nincs szerelem/vonzalom, akkor a pénzzel önmagában csak akkor mész valamire, ha rengeteg van.
Egy nő, ha nem szerelmes beléd, akkor csak a körülmények tartják melletted.
Ha te budai luxusvillás körülményeket tudsz neki biztosítani, akkor hiába játszik el a gondolattal és csalt már meg gondolatban számtalanszor, ha ezt rajtad kívül nagyon kevesen tudják neki biztosítani.
Ha viszont egy kőbányai panellakást tudsz neki biztosítani meg BKV-s közlekedést, akkor hiába jobb neki, mint Mátészalkán, ezt kb. minden második férfi tudja neki biztosítani.
Az üzleti életben is az él túl, aki maga mögé utasítja a konkurenciát.
A párkapcsolati PIACON is az él túl, aki maga mögé tudja utasítani a konkurenciát.
Egyébként régebben, pár évtizede még valóban úgy működött, ahogy írod. Csak azért, mert Pesten megvetetted a lábad, már tudtál vidéki lányok között halászni. Még abból a generációból, akit még úgy neveltek, hogy legyen hálás azért, amit kap és tisztelje a férfit, még ha nem is vonzódik hozzá, mert emberileg jó és van nagyon sok féreg, aki hiába vonzó, ha féreg.
iWiW-en se volt ekkora divat idegen lányokat jelölgetni, akkor még Tinder se volt, meg okostelefonos, jobbra-balra húzogatós társkeresők. Ahogy PUA táborok sem meg ott képzett macskajancsik, akik szólítgatják le a nőket az utcán mindenfelé. A külföldi turizmus se volt ennyire felkapva.
Ezek azért erősen kinyitották a nők lehetőségeit. Amikre pont azok a legfogékonyabbak, akik vidékről jöttek fel és túl sok inger éri őket itt Pesten.
Aki a belvárosban nőtt fel és már 15 évesen dugott négerrel meg 17 évesen arabbal és volt neki angol pasija is, amikor két évet kint élt, annak ez napi rutin, őt nem hatja meg a sokadik hülyegyerek, aki PUA klisékkel akarja őt felszedni. Ő rutinból tiltja az őt idegenül bejelölgetőket, mert kontrollálja az életét, nem sodródik az árral. Pontosan tudja kire kell ráírnia, ha a pasija rossz fát tesz a tűzre és ki az, akinél még aznap éjjel ott aludhat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!