Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők kötnének ilyen alkut az ördöggel?
Vállalnád? Lemondanál az utazásról a szerelmedért?
Ha az ördög felajánlaná hogy:
Megtalálod az igaz szerelmed, 110%ig biztos lehetsz benne hogy ő az. Sose fog elhagyni. Amennyit egy kapcsolattól és tőled telik boldog leszel vele….. meg mit tom én még mire vágysz.
Cserébe viszont többe nem hagyhatnátok el a községet ahol laksz.
Ott kell letelepednetek, és megélnetek. Ha mégis megtennétek akkor azonnal meghaltok és a pokolra juttok.
Ha viszont ezt nem szegitek meg akkor más negatív következményt nem kell vállalnotok.
Ha nemet mondasz akkor ezt az igaz szerelmed sose találod meg.
Ha úgy érzed a mostani az igazi őt természetese ugyanúgy elveszítenéd.
Nem teszek szavazást aki válaszol fejtse ki hogy miért azt választaná.
79. Nem erről szólt.
Csak mivel simán azt nem lehet kiírni hogy: “a szerelem vagy az utazás a fontosabb nektek?”
Mert EGYESEK nem képesek sima eldöntendő kérdésekre válaszolni. Kénytelen vagyok kicsavarni.
Sztm Te a válaszom se értetted meg olyan fogyatékos vagy.
Mert EGYESEK nem képesek sima eldöntendő kérdésekre válaszolni. Kénytelen vagyok kicsavarni.
Ez vitt mindent 🤦🏻♀️
81: ja, azért van kulcsszónak "Facebookon élés" meg "Insta élet", persze...
Amúgy meg, ha ez a kérdés, mind a kettő fontos. Olyan emberrel nem lennék együtt, aki nem szeret utazni, de pont ezért az első 1-2 randi alatt megkérdezek mindent, ami nálam vízválasztó, tehát nem is adom esélyét annak, hogy olyanba beleszeressek, akivel nagyon más az érdeklődési körünk. Később meg nyilván, többéves kapcsolatban kibírok 1-2 évet, ha annyira beteg (de akkor is örülnék neki, ha azt mondaná, hogy 1-2 napig elleszek itt, drágám, vagy átjön egy haverom segíteni, menj el és szórakozz egy kicsit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!