Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők kötnének ilyen alkut az ördöggel?
Vállalnád? Lemondanál az utazásról a szerelmedért?
Ha az ördög felajánlaná hogy:
Megtalálod az igaz szerelmed, 110%ig biztos lehetsz benne hogy ő az. Sose fog elhagyni. Amennyit egy kapcsolattól és tőled telik boldog leszel vele….. meg mit tom én még mire vágysz.
Cserébe viszont többe nem hagyhatnátok el a községet ahol laksz.
Ott kell letelepednetek, és megélnetek. Ha mégis megtennétek akkor azonnal meghaltok és a pokolra juttok.
Ha viszont ezt nem szegitek meg akkor más negatív következményt nem kell vállalnotok.
Ha nemet mondasz akkor ezt az igaz szerelmed sose találod meg.
Ha úgy érzed a mostani az igazi őt természetese ugyanúgy elveszítenéd.
Nem teszek szavazást aki válaszol fejtse ki hogy miért azt választaná.
"Én ebből azt szűrtem le, hogy az utazás fontosabb, mint hogy élete szerelmével legyen bármilyen körülmények között."
Hát akkor a következtető képességed szörnyen harmatos. Nem az utazás, hanem a SZABADSÁG a fontosabb. Hogy kényszerítő körülmény (pokollal fenyegetés) nélkül lehess az állítólagos életed szerelmével. (Én eleve kétségbevonnám azt, hogy akit csak egy ilyen - bármely emberhez méltatlan - alku révén kaphatnék meg, az olyan nagyon illene hozzám.)
45. "Semmiféle alkuba nem megyek bele senkivel, kéne a fenének egy olyan helyzet, ahol nem én diktálom a feltételeket. Bárkitől jönne, helyből azt válaszolnám, hogy az ajánlatát feldughatja magának."
Ha te nem mész bele semmibe akkor miért legyen veled bárki? Hogy a szolgád legyen?
"Úgy érted köteles vagy szárnyaltatni ha nő, és visszahúzni ha férfi?"
Ha a másik bármilyen igényemet visszahúzásnak élné meg, eleve kizárt, hogy életem szerelme lenne, elvégre nem esnének egybe az igényeink, kezdjük ott.
"Ha te nem mész bele semmibe akkor miért legyen veled bárki? Hogy a szolgád legyen?"
Egyáltalán nem fontos, hogy legyen párkapcsolatom, én jól elvagyok magamban. Szóval senkinek sem kötelező velem lenni. Isten ments, hogy bárkit bármire kényszerítsek.
Nem. Bár alapvetően nem vagyok nagy utazó, de a saját városom egy életre némileg szűkös lenne. Emellett nem hiszek az egy és hatalmas nagy ő-ben. Vannak emberek, akikkel ki lehet alakítani azt, hogy évekig, évtizedekig boldogok legyetek. Aztán vagy jön valami szar, vagy nem. Ennyi az élet. Ahhoz pedig nem kellaz ördög, az Isten, a karma, vagy a bolygók együttállása, hogy egy ilyen emberbe bele fuss.
Szóval, nem érné meg nekem a szabadságom elvesztését.
53. Vágom hogy a szabadság a legfontosabb. Akkor azt mondanám, hogy légy egyedül, az megadja neked!
De ha a szerelmed a legfontosabb, akkor hajlandó vagy vele bevállalni bármilyen korlátozást, mindegy ki diktálja!
Kérdés hogy van -e olyan ember az életedben, akiért képes vagy bevállalni ekkora áldozatot?
Annál nagyobb áldozat nincs, mint amikor valaki a halálba megy a szerelméért, de erről ne is beszéljünk, ha egy nyomorult korlátozás is kivitelezhetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!