Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők kötnének ilyen alkut az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők kötnének ilyen alkut az ördöggel?

Figyelt kérdés

Vállalnád? Lemondanál az utazásról a szerelmedért?

Ha az ördög felajánlaná hogy:

Megtalálod az igaz szerelmed, 110%ig biztos lehetsz benne hogy ő az. Sose fog elhagyni. Amennyit egy kapcsolattól és tőled telik boldog leszel vele….. meg mit tom én még mire vágysz.

Cserébe viszont többe nem hagyhatnátok el a községet ahol laksz.

Ott kell letelepednetek, és megélnetek. Ha mégis megtennétek akkor azonnal meghaltok és a pokolra juttok.

Ha viszont ezt nem szegitek meg akkor más negatív következményt nem kell vállalnotok.

Ha nemet mondasz akkor ezt az igaz szerelmed sose találod meg.

Ha úgy érzed a mostani az igazi őt természetese ugyanúgy elveszítenéd.

Nem teszek szavazást aki válaszol fejtse ki hogy miért azt választaná.

#Utazás mánia #Insta élet #Facebookon élés #A képek fontosabbak a másiknál #Online self #Ördögi alku
2022. szept. 5. 15:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/150 anonim ***** válasza:
96%
#7: soha nem lennék hajlandó olyan kapcsolatra, amelyikben alárendelt szerepre lennék kárhoztatva. A sugar kapcsolat (nevezzük nevén: kitartottság) az önsorsrontó, nulla önértékeléssel bíró embereknek való.
2022. szept. 5. 16:20
 12/150 anonim ***** válasza:
100%

1es vagyok.

7 Én egyedül is utazom mer van rá pénzem, erről ennyit és nem feltétlen külföldre kell menni, mert azt még a nagy szerelem nélkül is kibírnám, de miért tegyem amikor van rá pénzem?

Párom jobban szeretett külföldre utazni mint én (1 hónapja itthagyott🕊️) és a többi exem is utazós volt, az egyik évi 3 4 útra is elment.

Én megtehetem és el is várom, pont!

Az meg, h a városból ne mozduljak ki vicc.

1 a család pár tagja pár km-re él meg pár barát is, 2 munkámból kifojolag is megyek másfelé, 3 itt bejártam mindent és jó másfelé is kirándulni, 4 motorral se szívesen megyek városba és még írhatnám az indokokat, miért nem mennék bele ebbe az alkuba.

N 30

2022. szept. 5. 16:20
 13/150 anonim ***** válasza:
77%
Mi van sóherke?
2022. szept. 5. 16:23
 14/150 anonim ***** válasza:
90%
Eleve nem lenne ilyen az igazi szerelmem.
2022. szept. 5. 16:27
 15/150 anonim ***** válasza:
81%
14: a magadfajta sivár lelkű emberek ennek a huszadát sem érdemlik meg.
2022. szept. 5. 16:28
 16/150 anonim ***** válasza:
94%
14 balfasz 😂
2022. szept. 5. 16:29
 17/150 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszek az egyetlen, igaz szerelemben, ezért offolnám. És ha van is, inkább megkockáztatok egy kapcsolatot egy olyannal, akivel talán nem annyira passzolunk, de tudnék utazni. Nekem az utazás fontos a boldogságomhoz, ezért nem lennék 100%-osan boldog a tökéletes párkapcsolat mellett sem, ha nem mehetnék el sehova (és Budapesten élek, nem egy zsákfaluban).
2022. szept. 5. 16:31
 18/150 anonim ***** válasza:
0%

Ezek az agyhalott libák? Hát egy napig nem bírnak a p.csájukon megmaradni!

Az igaz szerelmet meg hírből sem ismerik!

2022. szept. 5. 16:37
 19/150 anonim ***** válasza:
21%
18. Akkor nem a társad a fontos, hanem a mellette való kibontakozásod. Ha szereted a társad, de valami miatt nem adatik meg hogy utazzatok, akkor elhagyod?
2022. szept. 5. 16:38
 20/150 anonim ***** válasza:
77%
19: az lenne az igaz szerelem, hogy becsicskulok a másiknak és nem hagyom el a városhatárt akkor sem, ha szeretek más kultúrákat megismerni, esetleg ki szeretném próbálni, más éghajlaton, más emberek között milyen az élet? :D
2022. szept. 5. 16:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!