Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők kötnének ilyen alkut az ördöggel?
Vállalnád? Lemondanál az utazásról a szerelmedért?
Ha az ördög felajánlaná hogy:
Megtalálod az igaz szerelmed, 110%ig biztos lehetsz benne hogy ő az. Sose fog elhagyni. Amennyit egy kapcsolattól és tőled telik boldog leszel vele….. meg mit tom én még mire vágysz.
Cserébe viszont többe nem hagyhatnátok el a községet ahol laksz.
Ott kell letelepednetek, és megélnetek. Ha mégis megtennétek akkor azonnal meghaltok és a pokolra juttok.
Ha viszont ezt nem szegitek meg akkor más negatív következményt nem kell vállalnotok.
Ha nemet mondasz akkor ezt az igaz szerelmed sose találod meg.
Ha úgy érzed a mostani az igazi őt természetese ugyanúgy elveszítenéd.
Nem teszek szavazást aki válaszol fejtse ki hogy miért azt választaná.
De nem csak ez a két véglet van, hogy a tenyerén hordoz, vagy ülünk otthon állandóan.
Utazni mi pl nem nagyon szoktunk, vagyis ott alvósra nem járunk. De megyünk a közelbe kirándulni, Tatára és a környékére pl vagy máshova, szabaduló szobába, moziba stb. Ez nekünk nem olyan sok, havi 1-2 alkalom. Akinek ennyi se fér bele, menjen barlangi remetének.
Nem. Egyrészt, a munkámhoz is kell az utazás, és szeretem a munkámat. Másrészt, hogy látogatnék rokonokat, barátokat, akik vidékiek? Tök jó egy jó párkapcsolat, meg minden, de más emberi kapcsolatok is vannak. Harmadrészt, igenis kell a teljes kikapcsolódáshoz, hogy az ember kiszakadjon a mindennapi közegből. Nem kell luxi dolgokra gondolni, de néha egy kirándulás, évente 1-2 messzebbi utazás a szomszédos országokba pl nem nagy dolgok. Nyilván, ha kényszerhelyzet van, mint a pandémia volt az más, pár évig kibírható, akár ilyesmi miatt, akár anyagiak, akár betegség... Stb. De 50-60 évig...? Nem köszi.
Az ilyen "igaz szerelem, lemondások, áldozatok" kommentelők pedig vagy nem voltak soha komoly kapcsolatban, vagy téneg végtelenül szobanövények. A szerelem nem megoldás mindenre. Rengeteg olyan területe van az életnek, ami fontos, ezen kívül. Nekem a sport is ilyen például. Nem mondanék le senki kedvéért teljesen róla, mert nekem szükségem van rá. Ideiglenesen persze, sokszor van, hogy kimarad xy okok miatt, de nem arról van szó, hogy életem végéig nem mozoghatok.
Egyébként férjemet is megkérdeztem, ő sem lenne boldog bezárva. Neki is kell a munkályához az utazás, és a kikapcsolódáshoz is. Szóval messze nem csak nők gondolkodnak így. És nem meglepő módon a legtöbben ilyen férfiakkal vagyunk, vagy szeretnénk lenni.
Az utazgatós nőkből kibújt a vadállat, a kérdésre még mindig nem tudtak logikus választ adni, csak azt sérelmezik, hogy nem mehetnek sehová.
"Lemondanál az utazásról a szerelmedért?"
Ennyi a lényeg!
Ha nem tudsz lemondani, akkor nem szereted eléggé!
A szerelem ismeri a lemondás fogalmát, csak az a szerelem nem, amiben ti hisztek! Az nem igazi szerelem!
Elmagyarázom!
Ha a szerelmed van az első helyen, akkor ezt az áldozatot meg tudod hozni.
Ha nem tudod meghozni, akkor nem szereted eléggé.
Ha szereted a szerelmed, akkor az egyszemélyes cellájába is elkíséred.
A községen belül bármit tudtok csinálni, kirándulhattok és szexelhettek is.
Bármit csinálhattok, de azon túl nem mehettek sehová.
Bevállalnád?
HOW DEEP IS YOUR LOVE?
Többen szépen elmagyaráztuk hogy miért nem az utazásról szól ez a nyomorult kérdés, hanem a kisajátításról és az antiszociális életmódról. Ebből a besavanyodott életből épeszű ember nem kér. És ha még mindig nem fogod fel, akkor te is ugyanolyan fogyi vagy mint a kérdező. Ezen mi nem tudunk segíteni. Ássátok el magatokat ti ketten valami posványos helyen, minket meg hagyjatok élni a normális párjainkkal.
97, szerintem mindenki, vagy közel mindenki leírta. NEM!
Mindezt úgy, hogy én nem vagyok utazgatós. Idén nem voltam külföldön, tavaly egy, egy napos buszos túrán voltam, előtte szintén évekig nem. De, ez nem jelenti azt, hogy országon belül nem utazok. Ezt a lehetőséget pedig nem adom fel.
Lehet, hogy van olyan hülye, aki az egy személyes cellába is követi a párját. Szerintem az ilyen függő, aki önmagát feladva, tényleg bármire képes. De ez nem egészséges. Ha ez az "igaz szerelem", nekem nem kell.
Nekem én vagyok a legfontosabb. Ezt bárkivel közlöm szívesen élőben is. Utána jön a családom és barátaim, közel egy szinten. És ez soha nem fog változni. Mert én önmagammal is boldog tudok lenni és tény, hogy mindig lesz olyan, aki szintén szívesen van velem, tehát magányos nem leszek. Önmagamat soha senkiért nem adnám fel.
Az egyetlen, aki ezt felül fogja tudni írni, az a gyermekem lesz, ha lesz.
Tehát, hogy átmenjen a lényeg nem! Soha! Nekem és itt a többségnek nem kéne ilyen feltételek mellett "az igaz szerelem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!