Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők kötnének ilyen alkut az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők kötnének ilyen alkut az ördöggel?

Figyelt kérdés

Vállalnád? Lemondanál az utazásról a szerelmedért?

Ha az ördög felajánlaná hogy:

Megtalálod az igaz szerelmed, 110%ig biztos lehetsz benne hogy ő az. Sose fog elhagyni. Amennyit egy kapcsolattól és tőled telik boldog leszel vele….. meg mit tom én még mire vágysz.

Cserébe viszont többe nem hagyhatnátok el a községet ahol laksz.

Ott kell letelepednetek, és megélnetek. Ha mégis megtennétek akkor azonnal meghaltok és a pokolra juttok.

Ha viszont ezt nem szegitek meg akkor más negatív következményt nem kell vállalnotok.

Ha nemet mondasz akkor ezt az igaz szerelmed sose találod meg.

Ha úgy érzed a mostani az igazi őt természetese ugyanúgy elveszítenéd.

Nem teszek szavazást aki válaszol fejtse ki hogy miért azt választaná.

#Utazás mánia #Insta élet #Facebookon élés #A képek fontosabbak a másiknál #Online self #Ördögi alku
2022. szept. 5. 15:47
 111/150 anonim ***** válasza:
94%

105: de ezt értelmes ember nem is várja el a másiktól, hogy beledögöljön a szerelembe, a 21. században. Amikor ez divat volt, akkor általában olyan helyzetekben kellett ennyit szenvedni a szerelemért, amikor nem volt szabad a szerelem, és nem lehettél akárkié, mert a családod választott helyetted. Abban a helyzetben, ahol aközött választhattál, hogy hozzámesz valakihez, akitől a hideg ráz / rühelled / hánysz tőle, vagy megpróbálod megszöktetni azt / megpróbálsz megszökni azzal, akivel azért éreztek valamit egymás iránt, abban a helyzetben megértem, ha valaki az életét kockáztatta, mert a mérleg másik oldalán egy lelki pokol várt rá.

Manapság európai kultúrkörben ilyen nincs, hogy az aktuálisan neked tetsző ember helyett csak az a választásod, hogy egy számodra undorító emberhez kelljen menned. Most már megvan rá a lehetőség, hogyha összeismerkedsz valakivel, aki elkezd tetszeni külsőre, de rohadtul nem egyeztek semmi másban, ne ugorj fejet a kapcsolatba, hanem keress egy másikat, mert bőven van arra esély, hogy tetszeni fog annyira, és még jobban is passzoltok.

Manapság is vannak hírportálokon ilyen hősszerelmeses sztorik... a többsége olyan helyekről, mint India, ahol még mindig kasztrendszer van. Egy mai európai embernek van lehetősége kivárni, mérlegelni, dönteni. Így nem is lesz annyi hősszerelmes... arról nem is beszélve, hogy sok embert, akit mondjuk egy friss, mai újságcikkes sztori alapján hősszerelmesnek tartunk, nemesinek tűnő dolgot tett meg a másikért, de olyat, amit ő is akart és szeretett / élvezett (mert azért a "meghalt a nőért / férfiért" 2022-ben, Európában elég ritka, és van is oka). Azok a dolgok a legromantikusabbak, amik olyan gesztusok, amit mind a két fél élvez.

2022. szept. 5. 21:24
 112/150 anonim ***** válasza:
10%

Itt az a kérdés, hogy a NŐK vállalnák -e ezt a fajta áldozatot a szerelmükért!

A NŐK! (Nem a férfiak!)

A többségi válasz: NEM!

2022. szept. 5. 21:28
 113/150 anonim ***** válasza:
80%
Fővárosiként még az is lehet, hogy vállalnám, itt azért akadnak programlehetőségek. Ha jelenleg 1000 fős községben laknék, valószínűleg nem ezt mondanám.
2022. szept. 5. 21:29
 114/150 anonim ***** válasza:
96%
#112 túl nagy áldozat. Chris Hemsworthért sem. Akkor sem ha aranyból van a farka és 20 centi. Ép lelkületű ember nem csicskul be senkinek és éli más életét, ebben az esetben ráadasul egy nyomorult, szánalmas, pronyó, ingerszegény életet.
2022. szept. 5. 21:31
 115/150 anonim ***** válasza:
100%

#105 Te is csak azért beszélsz az életüket feláldozó hősszerelmes férfiakról, mert pontosan tudod hogy soha a büdös életben nem kell azzá válnod😅

Ami a való életben kell egy jó kapcsolathoz az az, hogy normális társai tudjatok lenni a párotoknak (nem pedig azon hisztizni hogy néha "be kell segíteni" a házimunkába), és hogy a lehetőségeitekhez mérten hozzatok ki élményeket a közös életetekből. Nem pedig az, hogy az útszéli banditák elé vessed magad, amíg a szerelmed könnyes szemmel biztonságba menekül. :D

Könnyű azt mondani, hogy "add fel a vágyaidat értem, hiszen én feladnám érted az életemet, ami jóval nagyobb áldozat" ha tudod, hogy erre sosem kerül sor.

Furfangosak vagytok itt néhányan, azt meg kell hagyni.

2022. szept. 5. 21:33
 116/150 anonim ***** válasza:
11%

Fölösleges 10 oldalakat vitatkozni ezen. A mai nők többsége egy önző, egoista, nulla.

Pont ezért untam meg a párkapcsolatokat. Egyszerűen tele lett a f.szom az állandó mehetnékkel, meg, hogy mindig virítani kellett kifelé, hogy mindenki lássa milyen kib.szott boldog, tökéletes pár vagyunk.

Abban a pillanatban, ahogy le tudtuk volna tenni a seggünket egy kicsit pihenni, rögtön el kellett indulni zabálni, kirándulni, vagy strandolni.

Akárhová, a lényeg, hogy lehessen mit mesélni a barátnőknek.

Szerintem ezt csak azért csinálják, mert egymással versenyeznek ,hogy kinek van tökéletesebb élete.

Lassan két éve nincs tartós kapcsolatom, és sokkal jobban érzem így magamat, mint egy önző liba mellett, akinek fogalma sincs az élet valódi értékeiről, és saját magán kívül senkit nem szeret igazából!

2022. szept. 5. 21:36
 117/150 anonim ***** válasza:
22%
116. Fúú, ez kemény tapasztalatnak hangzik. Részvétem. (ffi)
2022. szept. 5. 22:13
 118/150 anonim ***** válasza:
92%
Megtudtam hogy önző, egoista nulla vagyok mert nem áldoznám rá az életem egy szociopata görcsre hogy kézenfogva rohadjunk meg a tévé előtt a kádárkockánkban. Ezért szeretem a gyk-t, itt mindig tanulok valamit 🤗
2022. szept. 5. 22:17
 119/150 anonim ***** válasza:
16%
Azért vagy önző, egoista nulla, mert az Isten pénze nem elég!
2022. szept. 5. 22:18
 120/150 anonim ***** válasza:
2022. szept. 5. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!