Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők kötnének ilyen alkut az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők kötnének ilyen alkut az ördöggel?

Figyelt kérdés

Vállalnád? Lemondanál az utazásról a szerelmedért?

Ha az ördög felajánlaná hogy:

Megtalálod az igaz szerelmed, 110%ig biztos lehetsz benne hogy ő az. Sose fog elhagyni. Amennyit egy kapcsolattól és tőled telik boldog leszel vele….. meg mit tom én még mire vágysz.

Cserébe viszont többe nem hagyhatnátok el a községet ahol laksz.

Ott kell letelepednetek, és megélnetek. Ha mégis megtennétek akkor azonnal meghaltok és a pokolra juttok.

Ha viszont ezt nem szegitek meg akkor más negatív következményt nem kell vállalnotok.

Ha nemet mondasz akkor ezt az igaz szerelmed sose találod meg.

Ha úgy érzed a mostani az igazi őt természetese ugyanúgy elveszítenéd.

Nem teszek szavazást aki válaszol fejtse ki hogy miért azt választaná.

#Utazás mánia #Insta élet #Facebookon élés #A képek fontosabbak a másiknál #Online self #Ördögi alku
2022. szept. 5. 15:47
 121/150 anonim ***** válasza:
14%
Én elfogadnám így az igaz szerelmet. Nem tud annyit nyújtani az utazás.
2022. szept. 5. 22:22
 122/150 anonim ***** válasza:
85%

#119 hogy jön ide a pénz? (Amit amúgy magamnak is megkeresek, de ez csak lábjegyzet... 🤡)

Csuda jópofák vagytok ti incelek. Igazán szórakoztatóak 😅

2022. szept. 5. 22:25
 123/150 anonim ***** válasza:
95%

119, tehát, aki van olyan elvetemült, hogy elmenne koncertre egy másik városba pl., vagy a nyáron Balatonon töltene egy kis időt, esetleg kapaszkodj meg, Pesten elmenne a színházba, vagy múzeumba, az mind rohadt pénzéhes söpredék, sőt, önző, egoista nulla. Teljesen világos. Az meg már egyenesen Isten káromlás, hogy egy röpke 6 órás autó úttal, vagy vonattal Horvátországban kössön ki valaki.

De látod, van aki szívesen lenne bezárva a saját városába, falujába, ha övé az örök szerelem. Ritka, de ezek szerint akad.

Nem értem miért ennyire felháborító egyeseknek, hogy nem ítélné magát valaki örök rabságra egy férfiért.

2022. szept. 5. 22:27
 124/150 anonim ***** válasza:
100%
Hogy arról ne is beszéljünk, hogy kórházba nem tudnak elmenni Mucsaröcsögéről... az is az igaz szerelem része, dögöljön meg tetanuszban Józsi, ha belelép a szögbe meg szüljön otthon Kati a pudvában :D.
2022. szept. 5. 22:30
 125/150 anonim ***** válasza:
11%
123. Még mindig nem a fiktív kérdésre válaszolsz, hanem az utazáson vernyákolsz. A kérdés az volt, hogy feladnád -e a szerelmedért. Nem. Értem.
2022. szept. 5. 22:40
 126/150 anonim ***** válasza:
100%

De hol a kölcsönösség? Pont ti papoltok erről.

Ha a párom szeret elfogadja azt ami nekem fontos és nem korlátoz semmiben. Ez ilyen marha egyszerű.

Mellesleg Én is meg többen is leírták, h miért nem mennének bele ebbe. Nincs az a szerelem ami ér annyit, h csak vagyok mint egy amtoszoc kertbe kicsapott kutya.

2022. szept. 6. 01:51
 127/150 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ismét felteszem a kérdéseimet, mert nem kaptam rájuk választ.

1. Mit csinálnátok életetek szerelmével egy faluban?

2. Ha fordítva a szexről kéne lemondani örökre, megtennétek?

3. Miért nem ti hoztok akkor áldozatot, hogy kimozdultok otthonról?

Plusz egy kérdés: Miért evidens, hogy a nő adja fel magát teljesen a férfi kedvéért, és ti mit tesztek a kapcsolatba cserébe?

2022. szept. 6. 07:02
 128/150 A kérdező kommentje:

99. A nők kérés nélkül is lemondatnak a szexről. És még meg is zsarolnak a gyerekkel, ha szexelni akarsz rossz vagy, ha elhagysz szintén. És csodálkoznak hogy a férfiak nem akarnak elköteleződni velük.

🤷

2022. szept. 6. 09:03
 129/150 anonim ***** válasza:
100%

125,mert már megtettem vagy 3x. Mellesleg, ebben a válaszban is benne van ha olvasol a sorok között. Sőt, ha tudod értelmezni, amit írtam, láthatod, hogy eleve nem a kérdezőt szólítottam meg a hozzászólás elején. Így, bármilyen megdöbbentő is, arra reflektáltam, akit megjelöltem, nem a kérdésre.

Arra, hogy minden nő pénzéhes és egoista és miegymás, aki nem akarja a négy fal között vakarni a pnáját. És, amit a kedves válaszadó és többen itt elfelejtenek, hogy ezek az egoista, nulla nők, jellemzően akkor is utazgatnak, mikor nincs párjuk, hiába akarják itt úgy beállítási, mintha kullancs módra menne a dolog a pasi élősködve. De igazad van, felesleges veled, veletek vitázni, mert pont olyan, mint galambbal sakkozni. Sok sikert a továbbiakban. Most úgyis sok új műsor indul, gondolom így a négy fal között kicsit könnyebb lesz annak, akinek a tv az egyetlen program élete párja mellett.

2022. szept. 6. 09:17
 130/150 anonim ***** válasza:
100%

"És csodálkoznak hogy a férfiak nem akarnak elköteleződni velük."

Hát én veled nem akarnék. Isten óvjon meg attól, hogy veled kelljen leélni egy életet bezárva egy településre XD.

2022. szept. 6. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!