Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők kötnének ilyen alkut az ördöggel?
Vállalnád? Lemondanál az utazásról a szerelmedért?
Ha az ördög felajánlaná hogy:
Megtalálod az igaz szerelmed, 110%ig biztos lehetsz benne hogy ő az. Sose fog elhagyni. Amennyit egy kapcsolattól és tőled telik boldog leszel vele….. meg mit tom én még mire vágysz.
Cserébe viszont többe nem hagyhatnátok el a községet ahol laksz.
Ott kell letelepednetek, és megélnetek. Ha mégis megtennétek akkor azonnal meghaltok és a pokolra juttok.
Ha viszont ezt nem szegitek meg akkor más negatív következményt nem kell vállalnotok.
Ha nemet mondasz akkor ezt az igaz szerelmed sose találod meg.
Ha úgy érzed a mostani az igazi őt természetese ugyanúgy elveszítenéd.
Nem teszek szavazást aki válaszol fejtse ki hogy miért azt választaná.
#119 hogy jön ide a pénz? (Amit amúgy magamnak is megkeresek, de ez csak lábjegyzet... 🤡)
Csuda jópofák vagytok ti incelek. Igazán szórakoztatóak 😅
119, tehát, aki van olyan elvetemült, hogy elmenne koncertre egy másik városba pl., vagy a nyáron Balatonon töltene egy kis időt, esetleg kapaszkodj meg, Pesten elmenne a színházba, vagy múzeumba, az mind rohadt pénzéhes söpredék, sőt, önző, egoista nulla. Teljesen világos. Az meg már egyenesen Isten káromlás, hogy egy röpke 6 órás autó úttal, vagy vonattal Horvátországban kössön ki valaki.
De látod, van aki szívesen lenne bezárva a saját városába, falujába, ha övé az örök szerelem. Ritka, de ezek szerint akad.
Nem értem miért ennyire felháborító egyeseknek, hogy nem ítélné magát valaki örök rabságra egy férfiért.
De hol a kölcsönösség? Pont ti papoltok erről.
Ha a párom szeret elfogadja azt ami nekem fontos és nem korlátoz semmiben. Ez ilyen marha egyszerű.
Mellesleg Én is meg többen is leírták, h miért nem mennének bele ebbe. Nincs az a szerelem ami ér annyit, h csak vagyok mint egy amtoszoc kertbe kicsapott kutya.
Akkor ismét felteszem a kérdéseimet, mert nem kaptam rájuk választ.
1. Mit csinálnátok életetek szerelmével egy faluban?
2. Ha fordítva a szexről kéne lemondani örökre, megtennétek?
3. Miért nem ti hoztok akkor áldozatot, hogy kimozdultok otthonról?
Plusz egy kérdés: Miért evidens, hogy a nő adja fel magát teljesen a férfi kedvéért, és ti mit tesztek a kapcsolatba cserébe?
99. A nők kérés nélkül is lemondatnak a szexről. És még meg is zsarolnak a gyerekkel, ha szexelni akarsz rossz vagy, ha elhagysz szintén. És csodálkoznak hogy a férfiak nem akarnak elköteleződni velük.
🤷
125,mert már megtettem vagy 3x. Mellesleg, ebben a válaszban is benne van ha olvasol a sorok között. Sőt, ha tudod értelmezni, amit írtam, láthatod, hogy eleve nem a kérdezőt szólítottam meg a hozzászólás elején. Így, bármilyen megdöbbentő is, arra reflektáltam, akit megjelöltem, nem a kérdésre.
Arra, hogy minden nő pénzéhes és egoista és miegymás, aki nem akarja a négy fal között vakarni a pnáját. És, amit a kedves válaszadó és többen itt elfelejtenek, hogy ezek az egoista, nulla nők, jellemzően akkor is utazgatnak, mikor nincs párjuk, hiába akarják itt úgy beállítási, mintha kullancs módra menne a dolog a pasi élősködve. De igazad van, felesleges veled, veletek vitázni, mert pont olyan, mint galambbal sakkozni. Sok sikert a továbbiakban. Most úgyis sok új műsor indul, gondolom így a négy fal között kicsit könnyebb lesz annak, akinek a tv az egyetlen program élete párja mellett.
"És csodálkoznak hogy a férfiak nem akarnak elköteleződni velük."
Hát én veled nem akarnék. Isten óvjon meg attól, hogy veled kelljen leélni egy életet bezárva egy településre XD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!