Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők kötnének ilyen alkut az ördöggel?
Vállalnád? Lemondanál az utazásról a szerelmedért?
Ha az ördög felajánlaná hogy:
Megtalálod az igaz szerelmed, 110%ig biztos lehetsz benne hogy ő az. Sose fog elhagyni. Amennyit egy kapcsolattól és tőled telik boldog leszel vele….. meg mit tom én még mire vágysz.
Cserébe viszont többe nem hagyhatnátok el a községet ahol laksz.
Ott kell letelepednetek, és megélnetek. Ha mégis megtennétek akkor azonnal meghaltok és a pokolra juttok.
Ha viszont ezt nem szegitek meg akkor más negatív következményt nem kell vállalnotok.
Ha nemet mondasz akkor ezt az igaz szerelmed sose találod meg.
Ha úgy érzed a mostani az igazi őt természetese ugyanúgy elveszítenéd.
Nem teszek szavazást aki válaszol fejtse ki hogy miért azt választaná.
128, annyiszor le lett már írva, de nem megy át az üzenet. Ha valaki valamit élvezettel csinál, akkor azt újra és újra ismétli. Nos, ha nincs szex, gyanús, hogy minimum az egyik fél nem élvezi, különben épp úgy lemondásnak élné meg és küzdene érte, ahogy itt az utazás élményéért tesznek aktívan hozzászólók. Mert, ha valami jó, azt nem engeded el csak úgy az életedből.
Vagy, egy kalap szar a kapcsolat és minimum az egyik fél képes nem csak a fizikai kielégülést hajtani, látni a szexben.
Mi a párommal kb egy hónapja nem szexeltünk. Lenne igényem a szexre, de nem így. Mert érzelmileg alig kapok valamit és a kezdeményezés része is kritikán aluli. Lassan erőt veszek magamon és újra átbeszélem vele ezt. Ahogy már sokszor korábban. Tényleg úgy gondolod, hogy 0 érzelemmel, esetleg negatív érzelmekkel telve kéne szétdobni a lábát a nőnek? Ennyit nem ér egy kapcsolat. Na ez önfeladás, lemondás mindenről amit te akarsz, vagy amit érzel.
Ha valakinek kicsit többet jelent a szex, mint, hogy bedugom, elsülök, hurrá, az nem vágyik rá olyankor, mikor a kapcsolat lejtmenetben száguld a szakadék felé, vagy már eleve egy roncs.
A szex és a párkapcsolat úgy általában nem úgy működik, hogy csettintek és megkapom és mindenféle odafigyelés nélkül is remekül működik. Mindkettőért aktívan tenni kell nap nap után. Vagy elfogadni, hogy, ha csak minimum szinten fektetek bele energiát, akkor pont ennyit is fogok visszakapni. Ha nem nyomod a gázpedált az autóban, bizony még fog állni. Ha nem töltesz benzint a kocsiba, akkor még az is kevés lesz egy idő után, hogy két lábbal nyomod a gázt, mert megáll az autó. Na, az általad említett példában már egy ideje áll az autó.
127#
“1. Mit csinálnátok életetek szerelmével egy faluban?”
Az nyilván kicsi egy ilyenhez.
De itt mindenki milliókat keres nem is értem hogy nő hogy lakhat még falúban. Sikeresként minimum 3-4 pesti lakásodnak kiadásra már kéne lenni.
“2. Ha fordítva a szexről kéne lemondani örökre, megtennétek?”
Nem.
Persze ameddig összejönni valaki nővel is a szexről való lemondás, mivel a nők szexúális fantáziája, nulla 2-3 hónap szexről való lemondás meg alap. Így nincs is értelme erről se beszélni.
“3. Miért nem ti hoztok akkor áldozatot, hogy kimozdultok otthonról?”
Mivel a nők Annyira se tudnak megülni a fene külön hogy minden második héten menyünk csak valahova. Ezért ilyen kompromisszum se lehetséges.
Meg ugye mindig oda kell menni ahova ők akarnak. Ha véletlenül a férfi választ akkor meg megy a mártirkodás hogy micsoda áldozatók. Egy évében egyszer el kellet menni x helyre amit a férfi akart , miért nem vagy képes cserébe egész évben menni oda ahova én akarok.
“Plusz egy kérdés: Miért evidens, hogy a nő adja fel magát teljesen a férfi kedvéért, és ti mit tesztek a kapcsolatba cserébe?”
Mi csúnya gonosz férfiak? Nyilván semmit.
133, az, hogy neked csak szar kapcsolataid voltak, az a te problémád. Illetve gyanús, hogy képtelen vagy hasonló érdeklődésű párt választani. Nálunk pl. jellemzően párom ötletei érvényesülnek. Szerintem ez is egy rossz felállás. Ugyanakkor én se voltam képes olyan párt találni, aki nekem megfelelő. Így marad, hogy megtaláltuk azt a szűk kört, amit mindkettőnk élvez és ebben választunk programot.
Ez is egy kompromisszum. Sokszor túl nagy is. Most is az eltérő igények sodorták a sziget szélére a dolgot. A legszebb, hogy valószínűleg ő megint meg lesz lépve, mikor közlöm vele, hogy én nem vagyok boldog ebben a kapcsolatban. Szerintem ez is végtelenül szomorú.
De mér Budapest a világ közepe vagy mi?
Bocs én egy ilyen agyon zsúfolt városba nem is akarok lakni.
Bírom, h mindig a fővárossal jöttök, még mindig nem ott él a legtöbb ember.
Továbbá nem kell milliós kereset ahhoz, h külön éljek, legyen autón és legyen pénzem nyaralni.
Te nem mondasz le a szexről én meg arról se, h utazzak, leszarjam h hónap vége van akkor is elmegyek étterembe enni és se a hobbimról se semmiről! Egy fasz nem ér annyit, van elég!! Kösz!
Sok faszi érzelmi és szexuális kultúrája is egy 0, ha valakivel nem akarok szexelni annak az a fő oka, h ő maga egy nagy 0!
Te semmilyen kompromisszumot nem kötsz, de mástól elvárod...vicces egy faszi vagy 😂, kinek aludjak meg egy olyan faszival, akinek teher aktív életet élni?
Mindig oda kell menni 😂 jaaa, azoknál ahol a férfinak 0 fantáziája van vagy a fő válasz a nekem mindegy 😂 szerencse ilyen nyomorék párom se volt még.
Esetleg te nem teszel a kapcsolatba semmit, de szerencsére sok férfi és nő tesz bele.
Csak nem értem a picsogást, arról senki nem tehet, h te megelégszel a semmivel.
N 30
Peeeeersze, minden férfi mindent megtesz a nőnek, minden férfi pénzeli a barátnőjét, aki egy csúnya rossz golddigger, aki folyton utazna meg szedi el a pénzét, szexet meg nem ad. Ha ilyen nőkkel hozott össze a sors mindig, az azért van, mert személyiségre egy büdös nagy zéró vagy, és max. a pénzed vonzó benned. A legtöbb átlag párkapcsolat nagyon nem így néz ki.
Fordítva meg sok olyan férfi van (nem is "chadek" meg hú, de menő férfiak), akik a párjukért egy Forma-1 futamot nem képesek kihagyni meg egy klántámadást mi a tökömet WoW-ban.
Amúgy meg aki szerint az a kérdés, hogy a "szerelmemért feladnám-e az utazást". Á-á, nem. Az eredeti kérdésben az van, hogy egy potenciális szerelemért feladnám-e. Az az ember még nem az enyém akkor, nem a szerelMEM, amikor ördög megkörnyékez, iránta nem érzek semmit... pont így ismerkedem - akkor engedem magamhoz közel kerülni az illetőt, ha látok esélyt arra, hogy belsőleg, érdeklődési körre egyezünk (még tiniként sem voltam vele úgy, hogy hú, jól néz ki, meg egész jól eldumáltunk fél órát, akkor hű, de szerelmes vagyok... ahhoz nekem meg kell ismerni a másikat).
138. Nem golddiger, érzelmi lehúzás az viszont alap. A nőt pajzson körbe kell hordozni, mint a világ közepe, aki tökéletes. Ha egy picit is úgy érzi hogy nem tökéletes, akkor vége van a világnak. Rossz pár vagy.
Ha minden szupi neki, a fülrágás akkor is megy hogy te még miben váltózzál érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!