Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők kötnének ilyen alkut az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők kötnének ilyen alkut az ördöggel?

Figyelt kérdés

Vállalnád? Lemondanál az utazásról a szerelmedért?

Ha az ördög felajánlaná hogy:

Megtalálod az igaz szerelmed, 110%ig biztos lehetsz benne hogy ő az. Sose fog elhagyni. Amennyit egy kapcsolattól és tőled telik boldog leszel vele….. meg mit tom én még mire vágysz.

Cserébe viszont többe nem hagyhatnátok el a községet ahol laksz.

Ott kell letelepednetek, és megélnetek. Ha mégis megtennétek akkor azonnal meghaltok és a pokolra juttok.

Ha viszont ezt nem szegitek meg akkor más negatív következményt nem kell vállalnotok.

Ha nemet mondasz akkor ezt az igaz szerelmed sose találod meg.

Ha úgy érzed a mostani az igazi őt természetese ugyanúgy elveszítenéd.

Nem teszek szavazást aki válaszol fejtse ki hogy miért azt választaná.

#Utazás mánia #Insta élet #Facebookon élés #A képek fontosabbak a másiknál #Online self #Ördögi alku
2022. szept. 5. 15:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/150 anonim ***** válasza:
93%

Megnézem azt, meddig tart ki az az igazi szerelem összezárva, minden normális külső inger nélkül. Igen hamar átcsapna közönybe, veszekedésbe, és még a kertben is elkerülnétek egymást.

Szóval a kérdező semmit nem tud nyújtani, semmire nincs igénye, egy ostoba, bezárt, sótlan életet akar élni, erre kényszeríteni a párját, és azt adja cserébe, hogy soha nem hagyja el? Vicc.

2022. szept. 5. 18:06
 72/150 anonim ***** válasza:
81%

60: de nem mindegy, ki korlátoz! Ha a párod, vagy egy az ördög, akivel én kötöttem üzletet, megette a fene az egészet, mert ha az igaz szerelmem lenne, akkor fontos lenne neki az én boldogságom. Akkor ő nem korlátozna - az egy alárendelt függési viszony, nem szerelmi kapcsolat. Vagy csak nekem kellene lemondanom az én vágyaimról, neki nem? Vagy hogy is van ez? Az nyilván más, ha törvényi korlátozások vannak, vagy covid van, ahol én is belátom, hogy szar nekem, de így a jobb.

Mindig az adott esetet kell nézni, olyan abszolútum nincs, hogy "de képzeld el, hogy nem lehet, de legyen mindegy, miért". A való életben sosincs olyan, hogy mindegy, hogy miért. Minden korlátozásnak megvan a maga kontextusa, története - és abból indulok ki, ha eldöntöm, hogy kibírom, vagy inkább választom az egyedüllétet (ami nem egyenlő a magánnyal! az csak a kapcsolatfüggőknek egyenlő vele).

2022. szept. 5. 18:07
 73/150 anonim ***** válasza:
24%

De miért hoztok ide olyan dolgokat, amik nem voltak benne a kérdésben?

A kérdés az utazás korlátozására vonatkozott, és nem a szexre.

Vagy kifogytatok az érvekből?

2022. szept. 5. 18:10
 74/150 anonim ***** válasza:
95%

73, semmi különbség nincs a két felvetés között. Sőt, előbbi lényegesen irreálisabb, mint a szex nélküli kapcsolat. Én speciel előbb mondanék le a szexről, mint, hogy vállaljam, hogy többet nem léphetem át a város határát.

Leírtam feljebb az érveimet. Egy olyan élet, ahol se strand, se Balaton, se várak, hegyek, látnivalók, semmi, csak a munka, tv, háztartás, az egyszerűen nem élet.

2022. szept. 5. 18:15
 75/150 anonim ***** válasza:
95%

66! De a párod bármikor beteg lehet és nem tud szexelni. Ez ugyan olyan idióta példa volt részemről (direkt), mint a nem lehet repülőre ülni és hasonló hülyeségek. De hát ugye akkor lemondasz erről az igényedről is, mer a nagy szerelem ilyen!? (Ja a mesébe talán)...

73 nem is csak az utazásra korlátozodott a kérdés!

Idézem: "Cserébe viszont többe nem hagyhatnátok el a községet ahol laksz." még munka miatt se!

Én az első válaszomba pl írtam, h a külföldre utazást még a nagy szerelem nélkül is kibirnám, de miért tegyem ha van hozzá megfelelő társ és megtehetem?

Azt viszont senki miatt, h a városomból nem mozdulatok ki és több okot is írtam abba a válaszomba!

Mondtam én már le szerelem miatt nem egy dologról, soha többet, köszönöm! Akivel igazi társak vagyunk vele nem kell senkitől lemondani!

Ez az élet, nem egy mese. Az embernek vannak igényei és nem csak a szerelem!

"A szerelem nem elég, ha nincs benne tudatosság, megfelelő önismeret, ezen belül érzelmi intelligencia, elfogadás, kompromisszumkészség, szeretetalapú kommunikáció, lemondás, türelem, döntés, és összetartó szeretet. Senki nem születik igazi társnak, csak valaki mellett válhat azzá. Jelen van mellettem, válaszkész, belecsiszolódik a kapcsolatunkba, és engedi is őnmagát igazivá tenni." 😁

Az őnmagát igazivá tenni...na ebbe van benn az, h a másiknak fontos dolgok számítanak és akit szeretek nem kérem tőle, h miattam mondjon le bármiről!

A másik meg ha már itt tartunk, h egyesek egy szobába szenvednek a párjukkal, mert annyira szeretik... Na az milyen szeretet? Akit szeretek azt képes vagyok elengedni is!

N 30

2022. szept. 5. 18:35
 76/150 anonim ***** válasza:
93%

a másiknak fontos dolgok Is*

Kérdező! Te pl mondtál már le valakiről mert tudtad, h melletted nem lehet boldog külső okok miatt?

Na én igen, úgyh erről ennyit...ez szeretet!

A szerelem meg eléggé szól a birtoklásról is. Na ez a szomorú! Nem az, h olyan társat keresnek az emberek, akivel hasonló dolgokat tartanak fontosnak!

1, 12, 22, 28, 33, 34, 38, 44, 61 és a 75-ös válaszok voltak az enyémek.

2022. szept. 5. 18:46
 77/150 A kérdező kommentje:
75. “ Akit szeretek azt képes vagyok elengedni is!” nyomkővetjvel a lábán, vagy anélkül?
2022. szept. 5. 18:47
 78/150 anonim ***** válasza:
83%
#77: mi van, kifogytál az érdemi munícióból (érvekből)? Már csak ennyire futja?
2022. szept. 5. 18:48
 79/150 anonim ***** válasza:
100%

73: persze, tudjuk, hogy a kérdés miért született meg... mert síró-rívó pasik úgy gondolják, hogy csak a minimálbéres vagy még kevesebbet kereső jómunkásember / ecccerű melóóóóós lehet a tökéletes férfi párkapcsolatra, aki mellett csak ülni lehet a kanapén, már ha van kanapé, aki ennél többet keres, az meg nem az igazi / hazug / meg fog csalni... meg minden nő golddigger, aki instán mutogatja magát meg facebookon osztogatja a képeit. Én speciel a Facebookra félévente 1x lépek fel, Instára meg utoljára 6 éve mentem fel. Attól még szeretek utazni.

De amúgy ez gondolatkísérletnek jó, de akkor nemcsak az utazásra kell ezt kihegyezni, hanem igenis, azon is érdemes elgondolkodni, amikor rávágod, hogy "hja, utazás? kibírom", mert téged az speciel nem érdekel, hogy hoppá... de akkor helyettesítsük ezt be valamivel, ami neked FONTOS, mert olyan dologró, nyilván könnyen lemondasz, amit telibesz.... A szex erre a legjobb példa volt, mert sokan rögtön félrekúrnak meg iszkolnak, mint a vonyító kutya, ha nincs szex, nem is tartósan, néha akkor is, ha 1-2 hónapig nincs. De ha nem a szex, mert azt mondod, hogy az alapszükséglet, akkor valami olyan hobbid, ami tényleg boldogságot okoz neked... sorozatnézés, foci, horgászat, a legjobb barátoddal való beszélgetés, bármo...

2022. szept. 5. 18:50
 80/150 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező te tényleg nem vagy normális!
2022. szept. 5. 18:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!