Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők kötnének ilyen alkut az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők kötnének ilyen alkut az ördöggel?

Figyelt kérdés

Vállalnád? Lemondanál az utazásról a szerelmedért?

Ha az ördög felajánlaná hogy:

Megtalálod az igaz szerelmed, 110%ig biztos lehetsz benne hogy ő az. Sose fog elhagyni. Amennyit egy kapcsolattól és tőled telik boldog leszel vele….. meg mit tom én még mire vágysz.

Cserébe viszont többe nem hagyhatnátok el a községet ahol laksz.

Ott kell letelepednetek, és megélnetek. Ha mégis megtennétek akkor azonnal meghaltok és a pokolra juttok.

Ha viszont ezt nem szegitek meg akkor más negatív következményt nem kell vállalnotok.

Ha nemet mondasz akkor ezt az igaz szerelmed sose találod meg.

Ha úgy érzed a mostani az igazi őt természetese ugyanúgy elveszítenéd.

Nem teszek szavazást aki válaszol fejtse ki hogy miért azt választaná.

#Utazás mánia #Insta élet #Facebookon élés #A képek fontosabbak a másiknál #Online self #Ördögi alku
2022. szept. 5. 15:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/150 anonim ***** válasza:
100%
36: de megint tök kivételes esetekről beszélünk, amikor kötelező kibírni... vagy ha megpróbálkozol vele, nem legális. Én baromi nehezen bírtam a lezárásos időszakokat, de ezt sosem a környezetemen vezettem le... edzettem, naplót írtam, meditáltam. Megértettem, hogy ezeknek a kényszerhelyzeteknek oka van, de attól még voltam boldog. De megint más az az eset, amikor van egy kényszerhelyzet, amibe bele kell / illik törődni, meg az, amikor nincs kényszerhelyzet, és azért nem tudsz a kedvtelésednek élni, mert a párod megtiltja / nem akar veled menni, de picsog, ha nélküle csinálod, semmilyen energiát nem fektet bele. Ott a legnagyobb probléma az, hogy a párod telibesz.. téged, az érzéseidet, a vágyaidat, és azzal zsarol, hogy "nem igazán szeretsz, ha nem úgy teszed, ahogy én". Nem attól függ az igaz szerelem, hogy az én vágyaimat el kell nyomni az ő vágyai alá.
2022. szept. 5. 17:09
 42/150 anonim ***** válasza:
100%
36 nem kifogásokat keresek, mint itt sokan pl..
2022. szept. 5. 17:10
 43/150 anonim ***** válasza:
0%
38. Már megbocsáss, de ha valaki az utazáson rugózik egy kapcsolatban, az a karanténban is be fog kattanni. Ennyi az összefüggés.
2022. szept. 5. 17:12
 44/150 anonim ***** válasza:
100%
43 de nem én rugoztam rajta! Ahogy azon se h a legtöbb ember nem mind le a saját dolgairól csak mert szerelmes.
2022. szept. 5. 17:14
 45/150 anonim ***** válasza:
100%
Semmiféle alkuba nem megyek bele senkivel, kéne a fenének egy olyan helyzet, ahol nem én diktálom a feltételeket. Bárkitől jönne, helyből azt válaszolnám, hogy az ajánlatát feldughatja magának.
2022. szept. 5. 17:15
 46/150 anonim ***** válasza:
12%
41. Itt a kérdés arra vonatkozott, hogy vállalnál -e a párodért akkora áldozatot, hogy lemondasz az utazásról és inkább vele maradsz korlátozott körülmények között. A válasz többségében NEM volt, mert korlátozásnak élné meg. Én ebből azt szűrtem le, hogy az utazás fontosabb, mint hogy élete szerelmével legyen bármilyen körülmények között. Magyarul nem szereti annyira a párját, hogy áldozatot vállaljon érte. Ha az ég megadná, hogy életem szerelmével legyek, pont leszarnám hogy utazunk -e vagy sem, vele maradnék bármilyen körülmények között.
2022. szept. 5. 17:24
 47/150 anonim ***** válasza:
93%
Tudjuk, nélküled sz.rni se mehetnénk
2022. szept. 5. 17:25
 48/150 anonim ***** válasza:
93%
46 itt a faludat se hagyhatod el a kérdésben!
2022. szept. 5. 17:26
 49/150 anonim ***** válasza:
32%
44. Pedig van az a szerelem, ahol létezik lemondás, csak te valószínűleg nem ismered. Görcsösen kapaszkodsz az önmegvalósításodba, a vágyaid teljesülésébe és a társadat képes vagy háttérbe szorítani. Egóból nem lehet szeretni.
2022. szept. 5. 17:28
 50/150 A kérdező kommentje:

28. "Ez a másik, a szerelmed segíted szárnyalni és nem visszahúzod."

Úgy érted köteles vagy szárnyaltatni ha nő, és visszahúzni ha férfi?

2022. szept. 5. 17:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!