Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők kötnének ilyen alkut az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők kötnének ilyen alkut az ördöggel?

Figyelt kérdés

Vállalnád? Lemondanál az utazásról a szerelmedért?

Ha az ördög felajánlaná hogy:

Megtalálod az igaz szerelmed, 110%ig biztos lehetsz benne hogy ő az. Sose fog elhagyni. Amennyit egy kapcsolattól és tőled telik boldog leszel vele….. meg mit tom én még mire vágysz.

Cserébe viszont többe nem hagyhatnátok el a községet ahol laksz.

Ott kell letelepednetek, és megélnetek. Ha mégis megtennétek akkor azonnal meghaltok és a pokolra juttok.

Ha viszont ezt nem szegitek meg akkor más negatív következményt nem kell vállalnotok.

Ha nemet mondasz akkor ezt az igaz szerelmed sose találod meg.

Ha úgy érzed a mostani az igazi őt természetese ugyanúgy elveszítenéd.

Nem teszek szavazást aki válaszol fejtse ki hogy miért azt választaná.

#Utazás mánia #Insta élet #Facebookon élés #A képek fontosabbak a másiknál #Online self #Ördögi alku
2022. szept. 5. 15:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/150 anonim ***** válasza:
22%
Hát ez vicces :D pont ilyen helyzetben vagyok. De én már évekkel ezelőtt eladtam a lelkem, más okból
2022. szept. 5. 16:58
 32/150 anonim ***** válasza:
100%

29: nyilván, ilyen kivételes esetekben, mint a kormányzati tiltások, ha nem lehet legálisan utazni, vagy lehet, de orvosi kimutatás alapján veszélyes, nem utaznék (nem utaztam covidos lezárások alatt, nehezen bírtam, de kibírtam), vagy ha hosszú kapcsolatban a párom nagyon lebetegszik és nem tudnék találni 1-2 napra sem valakit, aki ápolja. De azért ilyen ritkán van, és nem szokott évtizedekig tartani.

De itt már megkapja mindenki azt, hogy "a rendes jómunkásemberek nem tudnak otthon űűűűni a seggükön, mert a maca utazni menne"... értelmesen, nem a kivételes helyzetekre koncentrálva kellene ezeket a dolgokat nézni.

2022. szept. 5. 16:59
 33/150 anonim ***** válasza:
100%

29 persze le is vaghatják az egyik lábam...

Amikor a vírus miatt nem lehetett menni érdekes túléltük.

És a nem lehet menni repülővel ennek mi a közé ahhoz, h akkor elhagyom e a párom? Nyilván nem, mivel ő se mehet meg én se...🤦🏻‍♀️

Az a feltétel, h szeretjük egymást és hasonló az értékremdünk, szokásaink és érdeklődési körünk.

2022. szept. 5. 17:00
 34/150 anonim ***** válasza:
88%
Ja igen, ezt akartam én is. Van busz (utazási iroda is), vonat meg kapaszkodj meg autó is.
2022. szept. 5. 17:01
 35/150 anonim ***** válasza:
100%

"18. Akkor nem a társad a fontos, hanem a mellette való kibontakozásod. Ha szereted a társad, de valami miatt nem adatik meg hogy utazzatok, akkor elhagyod?"

Igen, soha nem leszel boldog, ha el kell nyomnod a neked fontos dolgokat magadban. Valami rendkívűl naívnak kell lenni ahhoz, ha ezt hiszed, boldog leszel valaki mellett, aki mellett nem lehetsz önmagad. Olyan társat kell választani, aki hasonló értékrendet követ, különben csak ideig-óráig lesztek jó páros. A szerelem nem azt jelenti, hogy le kell mondanod a neked fontos dolgokról, hanem egymás mellett ki tudtok bontakozni és segítitek egymást.

Persze, boldog élet bezárva valahova kenyéren és vízen, mert ugye az igaz szerelem XD

2022. szept. 5. 17:01
 36/150 anonim ***** válasza:
78%
28. Nem kell hogy visszahúzzon, elég ha az élet visszahúz. Nem volt elég a karantén? Hányan ugrottak egymásnak? Örültél ha lemehettél a boltba kenyérért. Ott nem kenhetted a párodra! Olyankor mit csinálsz, amikor nem mehettek sehová, csak marad a szoba? Ezért mondták az idősebbek, hogy ez a kapcsolatok nagy próbája! Sokan nem is állták ki! Itt mutatkozik meg mi számít igazán! Ennek semmi köze a lecsövesedéshez. Az élet húz vissza. Eljöhet az idő, amikor nem a párod nem enged szárnyalni, hanem az élet! Olyankor mit csinálsz?
2022. szept. 5. 17:04
 37/150 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy én imádom a nyaralásról készült képeket visszanézni. Nosztalgiázni is nagyon jó... főleg mikor apróságról eszünkbe jut x utazás és mondjuk a másiknak, hogy "emlékszel arra, hogy..." na meg gyűjtjük a hűtőmágnest, ha csak egy napra elugrunk a 40 kilométerrel arrébb lévő vadasparkba, onnan is hozunk haza emléknek.
2022. szept. 5. 17:06
 38/150 anonim ***** válasza:
100%

36 az teljesen más helyzet. A kérdéshez meg pláne semmi köze.

Mi azt a karantént is túl éltük, szóval ennyi.

2022. szept. 5. 17:06
 39/150 anonim ***** válasza:
100%

"Eljöhet az idő, amikor nem a párod nem enged szárnyalni, hanem az élet! Olyankor mit csinálsz?"

Az élet dramaturgiája nem a magadfajta szellemi nyomorékok logikáját követi, csaxólok...

2022. szept. 5. 17:07
 40/150 anonim ***** válasza:
95%
A kérdező meg nem reagál, elbújt egy bokorba.
2022. szept. 5. 17:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!