Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők kötnének ilyen alkut az ördöggel?
Vállalnád? Lemondanál az utazásról a szerelmedért?
Ha az ördög felajánlaná hogy:
Megtalálod az igaz szerelmed, 110%ig biztos lehetsz benne hogy ő az. Sose fog elhagyni. Amennyit egy kapcsolattól és tőled telik boldog leszel vele….. meg mit tom én még mire vágysz.
Cserébe viszont többe nem hagyhatnátok el a községet ahol laksz.
Ott kell letelepednetek, és megélnetek. Ha mégis megtennétek akkor azonnal meghaltok és a pokolra juttok.
Ha viszont ezt nem szegitek meg akkor más negatív következményt nem kell vállalnotok.
Ha nemet mondasz akkor ezt az igaz szerelmed sose találod meg.
Ha úgy érzed a mostani az igazi őt természetese ugyanúgy elveszítenéd.
Nem teszek szavazást aki válaszol fejtse ki hogy miért azt választaná.
#60: "Akkor azt mondanám, hogy légy egyedül, az megadja neked!"
Most komolyan, szellemileg van ennél lejjebb? Pusztán amiatt, hogy valakinek nincs párkapcsolata, már miért lenne egyedül?
"Kérdés hogy van -e olyan ember az életedben, akiért képes vagy bevállalni ekkora áldozatot?"
Nekem senkiért nem éri meg. Az áldozathozatal a sérült személyiségeknek, korlátolt gondolkodásúaknak, meg az önértékelési problémásoknak való.
64-es!
A szex nem volt benne a kérdésben! Egyébként sem értem, ha együtt vagyok az igaz szerelmemmel, miért ne szexelnénk?
"De ha a szerelmed a legfontosabb, akkor hajlandó vagy vele bevállalni bármilyen korlátozást, mindegy ki diktálja!"
Egy életen át? EZt te sme mondod komolyan. Szerintem max. fél év után bármi áron menekülnél a börtönből.
66, ugye, kinek mi a fontos....
"Egyébként sem értem, ha együtt vagyok az igaz szerelmemmel, miért ne lehetne utazni, élményeket gyűjteni? Miért merülne ki az élet a tv, tesco, meló, házimunka körben?
Ha nem mehetnék ki a városból ahol élek, többet nem mehetnék strandra, mert itt nincs. Sőt, a gyerekem se ismerhetné meg a Balatont se, nem, hogy a tengert. Milyen élet lenne ez?
Valamiért néhányan nem fogják fel, hogy a valós rendszerben lehet teljes életed úgy, hogy közben olyannal vagy együtt, akit szeretsz. Miért mondanék le szinte mindenről, ami élmény lehet? Ez egy nagyon rossz alku lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!