Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők kötnének ilyen alkut az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők kötnének ilyen alkut az ördöggel?

Figyelt kérdés

Vállalnád? Lemondanál az utazásról a szerelmedért?

Ha az ördög felajánlaná hogy:

Megtalálod az igaz szerelmed, 110%ig biztos lehetsz benne hogy ő az. Sose fog elhagyni. Amennyit egy kapcsolattól és tőled telik boldog leszel vele….. meg mit tom én még mire vágysz.

Cserébe viszont többe nem hagyhatnátok el a községet ahol laksz.

Ott kell letelepednetek, és megélnetek. Ha mégis megtennétek akkor azonnal meghaltok és a pokolra juttok.

Ha viszont ezt nem szegitek meg akkor más negatív következményt nem kell vállalnotok.

Ha nemet mondasz akkor ezt az igaz szerelmed sose találod meg.

Ha úgy érzed a mostani az igazi őt természetese ugyanúgy elveszítenéd.

Nem teszek szavazást aki válaszol fejtse ki hogy miért azt választaná.

#Utazás mánia #Insta élet #Facebookon élés #A képek fontosabbak a másiknál #Online self #Ördögi alku
2022. szept. 5. 15:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/150 anonim ***** válasza:
93%
50 jó balfasz vagy már bocs! Kölcsönösen! Ne magadból vagy a hülye kapcsolataidból indulj ki!
2022. szept. 5. 17:39
 62/150 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem is beszélve, h itt a férfiak osszák az észt erről. De hány ember nyavalyog, h a nője nélkül nem mehet sehova és bezárva érzi magát, stb...
2022. szept. 5. 17:48
 63/150 anonim ***** válasza:
91%

#60: "Akkor azt mondanám, hogy légy egyedül, az megadja neked!"

Most komolyan, szellemileg van ennél lejjebb? Pusztán amiatt, hogy valakinek nincs párkapcsolata, már miért lenne egyedül?

2022. szept. 5. 17:53
 64/150 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom itt pár okos férfi hozzászoló lemondana a szexről is a nagy szerelem miatt.
2022. szept. 5. 17:53
 65/150 anonim ***** válasza:
100%

"Kérdés hogy van -e olyan ember az életedben, akiért képes vagy bevállalni ekkora áldozatot?"

Nekem senkiért nem éri meg. Az áldozathozatal a sérült személyiségeknek, korlátolt gondolkodásúaknak, meg az önértékelési problémásoknak való.

2022. szept. 5. 17:55
 66/150 anonim ***** válasza:
0%

64-es!

A szex nem volt benne a kérdésben! Egyébként sem értem, ha együtt vagyok az igaz szerelmemmel, miért ne szexelnénk?

2022. szept. 5. 18:00
 67/150 anonim ***** válasza:
100%
66: pont azért, amiért utazni nem lehet. Lehet, hogy aszexuális. Lehet, hogy nem akar szexelni, mert egy régi erőszakos eset miatt traumája van. Lehet, hogy az orvos mondta, hogy ne csinálja. És ha te emiatt elhagyod, mert neked a boldogságodhoz szükséges a szex, és ezt kulturáltan elmagyarázod neki, teljesen oké.
2022. szept. 5. 18:02
 68/150 anonim ***** válasza:
100%
Mert mondjuk életed szerelme egy aszex nő pl akit megismertél a Mucsaröcsöge 2022 falunapon.
2022. szept. 5. 18:03
 69/150 anonim ***** válasza:
100%

"De ha a szerelmed a legfontosabb, akkor hajlandó vagy vele bevállalni bármilyen korlátozást, mindegy ki diktálja!"

Egy életen át? EZt te sme mondod komolyan. Szerintem max. fél év után bármi áron menekülnél a börtönből.

2022. szept. 5. 18:03
 70/150 anonim ***** válasza:
94%

66, ugye, kinek mi a fontos....

"Egyébként sem értem, ha együtt vagyok az igaz szerelmemmel, miért ne lehetne utazni, élményeket gyűjteni? Miért merülne ki az élet a tv, tesco, meló, házimunka körben?

Ha nem mehetnék ki a városból ahol élek, többet nem mehetnék strandra, mert itt nincs. Sőt, a gyerekem se ismerhetné meg a Balatont se, nem, hogy a tengert. Milyen élet lenne ez?

Valamiért néhányan nem fogják fel, hogy a valós rendszerben lehet teljes életed úgy, hogy közben olyannal vagy együtt, akit szeretsz. Miért mondanék le szinte mindenről, ami élmény lehet? Ez egy nagyon rossz alku lenne.

2022. szept. 5. 18:06
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!