Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki az anyjával él, 40évesen már soha nem lesz barátnője?
Ha az anyámmal élek, de van saját autom, és dolgozik is, és nem vagyok csúnya mert rendszeresen edzek, és oda figyelek magamra, de az anyámmal élek mert így olcsobb az élet, emiatt soha nem lesz barátnőm?
A nők miért állnak másképpen aki az anyjával él, mint aki nem?
Több pénzt tudok így meg sporolni mintha nem vele laknék.
De miért olyan hihetetlen, hogy valaki NEM egy 2 szobás putriban él, hanem egy 5 szobás, 2 fürdős, 4 garázsos házban, egy tök normális szülővel, és nem mama kisfia, csak nem hülye, mert minek ússzon a hitelbe, vagy fizessen albit, mikor a szülői házat is örökli majd, és inkább arra költ (profi biztonsági rendszer, korszerű fűtés, jakuzzi,...), meg spórolgatás helyett ÉL (motor, csajok, fegyverek,...)?
Ha meg ez nem felel meg a csajnak, akkor majd jön másik, jobb, fiatalabb, xopósabb.
81 vagy olyan közönséges, mint Te 🤣
Én meg külön élek, jól keresek, motorozom, autóm is van és lőni is járok. Szóval ennyi, nem anyámek nyakán élek.
N 30
82.
AnyáméKKAL, nem a nyakukon. Ha ezt nem érti, és nem fogadja el egy nő, akkor nem egymást keressük. BebaXna, ha valami nő szabná meg, hogy éljek. Anyám - anyám, a nő meg csak az aktuális péniszmelegítő.
Multkor meg buszoztal, Nyuszi-Busz :)
38F incel
84 és? Igen buszozom, az a munkám és itt hobbiról volt szó...🤦♀️
83, persze persze. Csak épp nyugodtan szexelni se lehet Nálad meg kerülgetni kell az anyost, tiszta főnyeremény vagy.
Vars csak a fiatal jó xopos csajt, biztos van, akit nem érdekel h otthon laksz.
Sokan szoba se állnának veled.
Én inkább külön vagyok és igen, elvárom a paromtól, eddig mindegyik külön élt és a jelenlegi is. Rengeteg normális férfi van, aki külön él, minek kéne olyan aki nem.
De ha Neked akad nő, akkor a kérdezőnek peche van.
"a szülői házat is örökli majd"
Na ez a legdurvább a mamahotelesekben. Még meg sem haltak a szülők, de már dörzsölitek a tenyereteket. Tényleg jó tanács, nem rosszat akarok: Ezt a mondatot jóérzésű nőnek ne mondd ki, akkora red flag, mint egy ház, és kiábrándító, hogy még a saját anyáddal, apáddal szemben is ennyire számító vagy.
Nem értem, hogy ha valaki egy 5 szobás, jakuzzis villában nő fel, az hogy nem tud magának összekaparni egy sajátra valót. Attól, hogy van egy hobbid, nem vagy felnőtt, ameddig otthon vagy, gyerek vagy, egy felnőtt nő pedig egy felnőtt férfit szeretne. Igen, ez a legtöbb esetben itt Mo-n hitellel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!