Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki az anyjával él, 40évesen már soha nem lesz barátnője?
Ha az anyámmal élek, de van saját autom, és dolgozik is, és nem vagyok csúnya mert rendszeresen edzek, és oda figyelek magamra, de az anyámmal élek mert így olcsobb az élet, emiatt soha nem lesz barátnőm?
A nők miért állnak másképpen aki az anyjával él, mint aki nem?
Több pénzt tudok így meg sporolni mintha nem vele laknék.
Tudnék külön költözni de kényelmi szempontból jobb azért othon élni, mert ha szingli vagyok akkor minek éljek külön.
De nem értem ez a mai nőket miért zavarja ez?
Ennyire anyagiasok, pedig váltig állítják őket nem érdekli a pénz, ezt mind mondja, de mégis ha meg tudják hogy anyámmal élek, egyiknek se kellek.
Semmit nem értettél abból, amit írtunk... miért lenne anyagiasság az, ha szeretném, hogy a páromnak önálló élete legyen? Képes legyen külön élni, ellátni magát, eltartani magát, fizetni a számlákat, stb. Ez nem anyagiasság, hanem egy normális élet, amit én is megoldok egyedül. Ha van a férfinak saját, felépített élete, akkor tudom, hogy vannak céljai, nem csak elvan a langyosban, és tudunk együtt fejlődni, haladni az életben.
De neked mi a célod? Jövendő párodat is odaköltöztetni anyához, vagy akkor azért már külön költöznél? Minden csak megbeszélés és hozzáállás kérdése, de tény, hogy elég nagy red flag, ha valaki 40 évesen otthon él. És tényleg nem a pénz miatt, hanem az önállótlanság miatt. Férfiatlan.
"Milyen saját autód van??"
Buzuki, of course....
"akkor a csajokat elviszik a külföldiek"
Marmint a kulfoldcsavok? :)
38F incel
Nem vagyok önálótlan mert fen tartom a kocsimat, és adok be a rezsibe, a havi kajába, és emeletes családi házban élünk anyukámmal, a szobánk nem egymás mellett van, és bármire amire szükségem van, meg veszem saját magamnak, pl tisztálkodó szer vagy bármi ami kell.
És ford focusom van, akit ennyire érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!