Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki az anyjával él, 40évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki az anyjával él, 40évesen már soha nem lesz barátnője?

Figyelt kérdés

Ha az anyámmal élek, de van saját autom, és dolgozik is, és nem vagyok csúnya mert rendszeresen edzek, és oda figyelek magamra, de az anyámmal élek mert így olcsobb az élet, emiatt soha nem lesz barátnőm?

A nők miért állnak másképpen aki az anyjával él, mint aki nem?

Több pénzt tudok így meg sporolni mintha nem vele laknék.

#nők #sport #othon élés
2022. júl. 13. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
78%
Vigyék. De most komolyan az itteni bérekből (még a KSH átlagbérből sem) hogyan spórolsz össze egy lakásra normális helyen? Bp-en már 40 millió egy fos panel, még ha havi szinten félreteszel 200 ezre (nem teszel, a lakosság 99%-a a felét sem tudja félretenni) akár otthon élés mellett mennyi idő mire összejön? Ráadásul mire összejön már 80 millió lesz. Az ehavi 200 ezer jövő hónapban már csak 150. Hitelt meg nem tudsz felvenni (nem is érdemes) mert olyan szinten magasak a kamatok, és egyre csak nőnek.
2022. júl. 13. 11:28
 12/88 A kérdező kommentje:

Tudnék külön költözni de kényelmi szempontból jobb azért othon élni, mert ha szingli vagyok akkor minek éljek külön.

De nem értem ez a mai nőket miért zavarja ez?

Ennyire anyagiasok, pedig váltig állítják őket nem érdekli a pénz, ezt mind mondja, de mégis ha meg tudják hogy anyámmal élek, egyiknek se kellek.

2022. júl. 13. 11:29
 13/88 anonim ***** válasza:
83%

Semmit nem értettél abból, amit írtunk... miért lenne anyagiasság az, ha szeretném, hogy a páromnak önálló élete legyen? Képes legyen külön élni, ellátni magát, eltartani magát, fizetni a számlákat, stb. Ez nem anyagiasság, hanem egy normális élet, amit én is megoldok egyedül. Ha van a férfinak saját, felépített élete, akkor tudom, hogy vannak céljai, nem csak elvan a langyosban, és tudunk együtt fejlődni, haladni az életben.

De neked mi a célod? Jövendő párodat is odaköltöztetni anyához, vagy akkor azért már külön költöznél? Minden csak megbeszélés és hozzáállás kérdése, de tény, hogy elég nagy red flag, ha valaki 40 évesen otthon él. És tényleg nem a pénz miatt, hanem az önállótlanság miatt. Férfiatlan.

2022. júl. 13. 11:33
 14/88 anonim ***** válasza:
20%

"Milyen saját autód van??"

Buzuki, of course....

"akkor a csajokat elviszik a külföldiek"

Marmint a kulfoldcsavok? :)

38F incel

2022. júl. 13. 11:33
 15/88 anonim ***** válasza:
20%
13: neked olyan pasid van aki ezt hozza?
2022. júl. 13. 11:35
 16/88 anonim ***** válasza:
4%
14: nem külföldcsávók, pénzescsávók. Éppen le van írva, hogy a csajokhoz saját lakás kell. Ha nincs, akkor nincs csaj. Kész.
2022. júl. 13. 11:36
 17/88 anonim ***** válasza:
18%

Kevés az infó töki!

Hol/hogy éltek?

A.: [link]

vagy

B.: [link]

Anyud milyen?

A.: [link]

vagy

B.: [link]

Melód/fizud?

2022. júl. 13. 11:40
 18/88 A kérdező kommentje:

Nem vagyok önálótlan mert fen tartom a kocsimat, és adok be a rezsibe, a havi kajába, és emeletes családi házban élünk anyukámmal, a szobánk nem egymás mellett van, és bármire amire szükségem van, meg veszem saját magamnak, pl tisztálkodó szer vagy bármi ami kell.

És ford focusom van, akit ennyire érdekelt.

2022. júl. 13. 11:41
 19/88 anonim ***** válasza:
20%
13: és mi van azokkal a csajokkal, akiknek nincs saját lakásuk?
 20/88 anonim ***** válasza:
86%
15: Igen, van párom, aki "ezt hozta", amikor megismerkedtünk. Nem kell extra dolgokra gondolni, pici kis garzonlakása volt, ahogy nekem is, autónk nem volt egyikünknek sem, de amikor komolyra fordult a kapcsolat, kettőnkéből normális helyre tudunk költözni, közösen vettünk autót, stb.
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!