Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki az anyjával él, 40évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki az anyjával él, 40évesen már soha nem lesz barátnője?

Figyelt kérdés

Ha az anyámmal élek, de van saját autom, és dolgozik is, és nem vagyok csúnya mert rendszeresen edzek, és oda figyelek magamra, de az anyámmal élek mert így olcsobb az élet, emiatt soha nem lesz barátnőm?

A nők miért állnak másképpen aki az anyjával él, mint aki nem?

Több pénzt tudok így meg sporolni mintha nem vele laknék.

#nők #sport #othon élés
2022. júl. 13. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
88%
60 Azért az más ha te gondozod a beteg rokonod.
2022. júl. 13. 15:26
 62/88 anonim ***** válasza:
90%

12!! 40 éves vagy és hiszel a mesékben??

Te már 25 fölötti de inkább 30-40éves nőknél jössz szóba. Az ilyen nők nem fogják a legalább 60-65éves édesanyánad kerűlgetni egy átszexelt éjszaka után reggel a fűrdőben.

2022. júl. 13. 15:40
 63/88 anonim ***** válasza:
88%
18as külön emeleten mert akkor nagyon talán működhet. Ismerek egy srácot,külön emelete lakosztálya van,saját fűrdőszoba,2saját szoba előtér stb....ugy talán nem olyan gáz.
2022. júl. 13. 15:46
 64/88 anonim ***** válasza:
71%

63as vagyok...közben olvastam a 27es kommentedet. Az a baj hogy te nem látod ezt a dolgot nőként.

Anyu takarít. Nos minimum hogy a te lakrészedet te tartsd rendben, nem nyúlkál anyu bizonyos cuccaidhoz. Főzés! Gondolom 1 konyhátok van. Egy nő(anyukád) a konyha úrnője.

2022. júl. 13. 15:57
 65/88 anonim ***** válasza:
85%
Én próbáltam. Elköltözni nem akar, mert anyunál spórol, félretett pénze viszont nincs. Állítólag önellátó, anyu csak főz, mos, takarít, csekkeket fizet, ellátja mindennel, ő viszont meg tud csinálni egy rántottát, ha van kedve, tehát önálló. Ha-ha-ha. Veszekedésnél ott van a kedves mama legalább egyik füle, és simán beleüti az orrát, legfeljebb majd akkor, ha kettesben marad a pici szeme fényével. Mindent, mindent tud az anyós, azt is, amihez rohadtul semmi köze, még abba is beleszól, hogy milyen a jó tampon, hogyan kell jól hajat mosni, és persze ez csak jótanács, és nem kell fejeket vágni. Beletúr a személyes holmimba, azt hiszi, nem veszem észre. Ha talál valamit, akkor viszi az infót a papának meg a fiának. Nem, nem, nem... Soha többet. Ha nem lennék azóta férjél, akkor inkább laknék macskákkal, mint mamahotelessel.
2022. júl. 13. 15:58
 66/88 A kérdező kommentje:
64-es igen csak egy konyhánk van, de 2 szintes családi ház lent van a konyha, egy fürdőszoba, egy nappali és anyukám szobája fent van az emeleten az én szobám, saját fürdőszoba, és a nővérem volt szóbája ami üresen áll, mert a nővérem már 20éve othonról el költözött mert kifogott magának egy jó palit.
2022. júl. 13. 16:01
 67/88 anonim ***** válasza:
80%

65! És a rokonságban te leszel a rossz, pocséklós nagyképü...nő aki elrabolta a kicsi fiát.

Ami most beugrott a 40es mamahoteles pasikról a kopott házbelső. Lehet csak tévkép. De olyan fürdőszoba ahol nincs kedved egy jót fűrdeni vagy szexelni a zuhany alatt,!ha sokáig vagy bent akkor rádkopog anyuka. Ha főzöl minimum újra fűszerezi,vagy az ő fia így szereti vagy úgy szereti. (Vicces de anno édesapám ízlése miatt sok mindent nem ettem meg otthon amit másnál/menzán igen.-szóval lehet a barátnő jobban főz csak a fiu nem mer ellent mondani).

2022. júl. 13. 16:09
 68/88 anonim ***** válasza:
22%
És milyen messzire kell költözni? Pl.: azonos emeleten lehet a 2 lakás? Lakhatok 340 km.-en belül anyuméktól? Minimum a másik város?
2022. júl. 13. 16:16
 69/88 anonim ***** válasza:
65%
Igen, sose lesz barátnője. Járkáljon prostikhoz, amíg el nem költözik, mert addig az összes nő elutasítja.
2022. júl. 13. 16:36
 70/88 anonim ***** válasza:
92%

#67 A közös konyha használatáról önmagában tudnék írni egy regényt. A főzés egy dolog, de még azzal is megvádolt, hogy azért fogyott el estére a melegvíz, mert túl meleg vízben mosogatok. Ha meghallotta, hogy mocorgás van a konyhában, rögtön lett ott valami dolga, és ha már ott volt, gondolta, ad néhány okos tanácsot. A fürdőszobai szex tabu, ha takarít az ember lánya, az sértés, ha nem, lusta.

Az ilyen anya- fia kapcsolatok full betegek. Anyu nem akarja elengedni a kisfiát, ezért óvatosan manipulálja, és inkább megengedi, hogy hozzájuk költözzön a barátnő, akinek a létezését is gyűlöli, csak a fia el ne menjen. A fiának meg jó, mert nincs felelősség, nincs munka, viszont van szex meg otthon, amit a magáénak gondol.

2022. júl. 13. 16:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!