Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki az anyjával él, 40évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki az anyjával él, 40évesen már soha nem lesz barátnője?

Figyelt kérdés

Ha az anyámmal élek, de van saját autom, és dolgozik is, és nem vagyok csúnya mert rendszeresen edzek, és oda figyelek magamra, de az anyámmal élek mert így olcsobb az élet, emiatt soha nem lesz barátnőm?

A nők miért állnak másképpen aki az anyjával él, mint aki nem?

Több pénzt tudok így meg sporolni mintha nem vele laknék.

#nők #sport #othon élés
2022. júl. 13. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/88 anonim ***** válasza:
87%
Így igaz
2022. júl. 13. 11:07
 2/88 anonim ***** válasza:
18%

Mert a nők többsége bele akar ülni a készbe, a lakásba, hogy ott aztán uralkodjon feletted. És bizony a nők többsége is a mamácskától akar menekülni elmenni,ehhez pedig kell a lakás.

Mindezt nem én találtam ki, hanem kedves kolléganőm mondta így, szó szerint.

Ezek alapján a legtöbb nőhöz képest a Covid lágy kis tavaszi fuvallat...

Önzőek és anyagiasok a végtelenségig, és elégedetlenkednek állandóan.

2022. júl. 13. 11:08
 3/88 anonim ***** válasza:
84%

Ezt a spórolást elfogadom egy 25 évestől, egy 40 évestől gáz. Ha 15-20 év munkával nem sikerült olyan egzisztenciát felépíteni, hogy legalább egy garzont bérelj és mellette tudj spórolni, akkor vagy nem értél el semmit az életben, vagy annyi pénzügyi tudatosságod sincs, mint egy búgócsigának.

Fiatalként még megvan a romantikája annak, hogy anyósjelöltet kerülgetjük egész nap, és szex közben csendben kell lenni, mert mit szólnak a szülők, én a magam részéről ebből már nem kérek.

2022. júl. 13. 11:08
 4/88 anonim ***** válasza:
23%
Bizony!
2022. júl. 13. 11:10
 5/88 anonim ***** válasza:
74%

"Több pénzt tudok így meg sporolni mintha nem vele laknék."

40 évesen mire?

2022. júl. 13. 11:11
 6/88 anonim ***** válasza:
85%

Ha 40 évesen is ott laksz, az azt jelenti, hogy bőven tudtál félretenni, spórolni, tehát tudnál külön is költözni. Nőként mondom, hogy alapvetően nem azzal van gond, ha anyukáddal élsz, hanem azzal, hogy még 40 évesen is ott élsz! Ez teljes önállótlanságra vall, anyuci szoknyája mellett. Alapvető igény, hogy idővel leszakadjunk a szülőkről, és önálló, saját életet éljünk.

A 2-es válaszolónak általánosságban nézve nincs igaza, nyilván vannak ilyen nők is, de azért nem mindenki. Saját példámat hozva, én 21 évesen jöttem el otthonról Pestre, albérletbe, tanultam, dolgoztam, képeztem magam, és már saját lakásom van. Ha én meg tudom tenni, egy férfi is meg tudja tenni, DE nem várom el tőle, hogy ő tartson el, vagy segítsen az anyagiakban. El tudom tartani magam, önálló életem van, nem egy férfitől várom a megoldást a gondjaimra. És őszintén szólva, ha ismerkednénk, és azt látnám, hogy nem vagy nyitott elköltözni otthonról, saját, külön életet kezdeni, akkor nem lenne esély.

2022. júl. 13. 11:20
 7/88 anonim ***** válasza:
9%
Milyen saját autód van??
2022. júl. 13. 11:21
 8/88 anonim ***** válasza:
65%

Hát a mai világban 40 éves korodra sem spórolsz össze egy lakásra valót.

2 éve örököltem egy lakást, akkor 11-13 milliót ért. Most 20-nál kezdődnek a hasonlók. Közel 50%-al emelkedtek az árak 2 év alatt. Arról nem is beszélve, hogy a GKI szerint 31%-os a valós infláció (amúgy még több), a ft meg pár hónap alatt 15%-ot gyengült. Ilyen kilátások mellett esélytelen bármikor és szinte bármilyen fizetés mellett spórolni és lakást venni. Amit én félretettem közel 5 év munkájával az pár hónap alatt kvázi elértéktelenedett. Úgy, hogy otthon élek. Ez az ország élhetetlen lesz (már most is az), ha csak nem vagy NER közeli ember, fölösleges itthon maradni.

2022. júl. 13. 11:21
 9/88 anonim ***** válasza:
17%
8: jó, hát akkor a csajokat elviszik a külföldiek. Ez van. Nekik van pénzük saját lakásra nemhogy 40 de 20 évesen is. Magyarországon mindenképp.
2022. júl. 13. 11:26
 10/88 anonim ***** válasza:
73%
8as!! Mert mindenki nagyvárosban akar élni. Ez egy oda-vissza folyamatot szűl. Faluban unatkozik a fiatal mert nincsennek fiatalok, nem megy oda a fiatal mert nincs fiatal. Nincs munkalehetőség mert a vállalkozásnak kevés az infrastukrura, kevés az infrastruktura mert....
2022. júl. 13. 11:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!