Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti randiznátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti randiznátok olyan a húszas évei végén járó pasival (28-29), akinek nincs állása, sosem volt még barátnője, és az anyjával lakik?

Figyelt kérdés
2019. febr. 18. 12:59
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
47%

Nem.

Miért nincs állásod?

Miért nem volt eddig barátnőd?

Miért laksz anyukáddal? Suándékodnan áll elköltözni?

2019. febr. 18. 13:03
 2/41 anonim ***** válasza:
Szándékodban...
2019. febr. 18. 13:04
 3/41 anonim ***** válasza:
52%

Egy kérdés mit csináltál eddig?

Meg miért legyen veled a nő?

Mit tudsz neki felmutatni?

2019. febr. 18. 13:06
 4/41 anonim ***** válasza:
0%
30 alatt nem jönnek be a férfiak, ha barátnője nem volt, de tapasztat szex téren, akkor ez nem baj. Az sem mindegy miért lakik az édesanyjával, ha ápolja vagy támogatás kell az anyjának, akkor ez nem baj. Nem volt állása, lehet még tanul ilyen korban vagy ráér, én sem dolgozom, de van elég pénzem. Ha jól néz ki és szex téren tapasztalt, akkor persze. A randihoz az állás meg hogy hol lakik mindegy, max csak szexre lesz jó.
2019. febr. 18. 13:11
 5/41 anonim ***** válasza:
75%

"Ha jól néz ki"

Biztos remekül néz ki, akinek nem volt soha barátnője...

2019. febr. 18. 13:13
 6/41 anonim ***** válasza:
# 5, ha mondjuk arra megy, hogy megizéljen minél több nőt és nem akar hülyíteni/megcsalni senkit sem, akkor igen.
2019. febr. 18. 13:17
 7/41 anonim ***** válasza:
80%

Meg hogyan tudna magára adni,ha nincsen munkája és pénze sem?

Tehát se edzeni,se rendesen kajálni se ruházkodni nem tud.

Jah és majd viszi fel anyucihoz a csajt aki nem fog tudni élvezni mert anyuka meghallja?

Előbb rendbe kell tedd magad,menj dolgozni keres pénzt aztán építsd magad fel,addig ne csajozz mert semmi értelme csak kosarat vagy rosszabb esetben megalázást fogsz kapni,főleg ha meg tudják anyuddal laksz.

Ki tudnak a nők osztani az tuti,erre harapnak,egyik ismimet is leoltotta a csaj,hogy mi az,hogy anyjával lakik,legyen férfi aztán majd talán szóba áll vele.

2019. febr. 18. 13:18
 8/41 anonim ***** válasza:
73%
Ha a külseje és a jelleme megfog valami miatt,szimpatikus,mint ember, akkor igen.Bár én már nem lány vagyok.És ez a kivel randiznál sokkal összetettebb,minthogy a 29 éves, nincs állása,otthon lakik,és még nője sem volt 4 infoból döntsek.Ezen kívül fontos hogyan beszêl,mit mondd.Több oka lehet hogy idâig jutott.És ha nincs állása,akkor egyértelmű,hogy nem tud albérletet sem fizetni.De lehet csak most munkanélküli,nem pedig munkakerülő.
2019. febr. 18. 13:20
 9/41 anonim ***** válasza:
81%
Jó vicc. Minden álmom egy életképtelen, céltalan anyucipicifia, imádok szenvedni.
2019. febr. 18. 13:21
 10/41 A kérdező kommentje:
19 éves koromtól tanultam az egyetemen, 8 év alatt több szakot is elvégeztem. Mindent ennek rendeltem alá, nem jártam bulizni, nem volt barátnőm, aki kísérletezett, elhajtottam, mert féltettem a jövőmet, hogy energiát vesz el az egyetemtől. A tanulás mellett ugyanez miatt nem dolgoztam. Egy éve végeztem az utolsó szakomon, és mint kiderült, egyik diplomám se jó semmire, és még ráadásul túlképzett is vagyok... Lehet, hogy jó képességű diák voltam, de most nemcsak a nő, és a szex hiányzik az életemből, dw még munkám sincs, így ha nem laknék anyámmal, már alighanem az utcán lennék... Hiába keresek munkát, nincs semmi, rá vagyok utalva... A nők jóképűnek tartottak, a szakmáimban szépreményűnek, tehetségesnek tartottak a tanárok. Éltanuló votalltsmltam, és végül úgy néz ki, semmire se viszem. Az érvényesülést fontosabbnak tartottam, és két szék között a padlóra ültem, egyikből sincs kitörés... Egy jó szex azért sokat segítene, legalább az önbizalmam miatt...
2019. febr. 18. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!