Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti randiznátok olyan a húszas évei végén járó pasival (28-29), akinek nincs állása, sosem volt még barátnője, és az anyjával lakik?
Milyen szociopata férgek vagytok.
A múltjáért gyalázzátok csórót, amin már úgysem tud változtatni, ahelyett, hogy segíteni próbálnátok, mint az előző.
Ráadásul IBS-es meg kommédia diplomákkal szóljátok le.
Hát beszabehu :D
30-as tévhit,hogy az IBS nem jó suli,de nagyon is jó,nézd meg kik tanultak ott,milyen nagy cégek CEO-i,felsővezetői.
Plusz nézd meg kik tanítanak,olyanok akik milliomos milliárdos cégei vannak és igen csak megcsinálták az életüket.
BCE-től ezerszer jobb,ráadásul angol meg komoly emberek között vagy,kapcsolatépítés.
Állj utolsó egy szóval se mondtam én IBS-en tanultam,nem tanultam ott,csak néztem majd Management in IT-t ott szemeztem vele.
Hát nem tudom megnéztem nagy multik felsővezetőit,Telekom egyik vézere is ott tanult,nem tudom ott van-e még.
Kérdező!
Nem értem, hogy ha csináltál 3 fake diplomát, -aminek utólag nem látod értelmét- akkor miért kezdted el még a kiegészítő Phd képzést is?
Szerintem hagynod kellett volna.
A másik sajnálatos, hogy 2 képzésért még fizettél is.
Csak Te tudsz magadon segíteni. Inkább keress munkát, és ott megismerkedsz új emberekkel. A többit meg jön magától ha kimozdulsz.
Te már írtál ki kérdést korábban ugye? Mert nagyon ismerős.
Egyébként bele vagy bolondulva a tanulásba meg a végzettségeidbe. Van 3 haszontalan diplomàt de elkezded a phd-t ami szintén hasznontalan lesz. Majdnem 30 éves vagy. Se kapcsolatod, se munkád, se saját életed. Szerintem tanulj még kb 10 évig és majd utána gondolkodj a többi dolgon. Meg sosem árt ha van még 10 felesleges diplomád.
Azt is javasolták neked, hogyha a végzettségeiddel nem találsz állást,keress olyat amihez érettségi kell. Azt meg se látod, hanem írod, hogy olyan helyekre jelentkeztél ahova diploma kell. Tudod aki dolgozni akar az talál megoldást, ja de könnyebb anyucinál lakni. Ha ezt elmeséled ismerkedéskor, tuti népszerű leszel :) És ha most fizetősre jársz azt is a szüleid fizetik??? Jézusom. Az oké ha valakit mondjuk az első szak alatt támogatnak a szülei (engem is támogattak szóval tapasztalatból mondom), de ahogy végeztem, azért elég alap volt, hogy megyek dolgozni, és élem az életem.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!