Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anna Boross kérdése:
Ti járnátok, randiznátok olyannak akinek nem volt még barátnője?
Figyelt kérdés
Én 23 vagyok és eddig volt 3 komolyabb kapcsolataom 2ő 2 évig egy félévig.. Mostanában ismertem meg egy srácot, aki 25 éves és elmondása alapján nem volt még kapcsolata, barátnője. Mit tegyek? Nekem sok csalódásom volt már, sok szakításon vagyok túl + édesapám is meghalt kb. egy éve.2012. márc. 2. 15:41
1/9 anonim válasza:
Hát ha bevállalod hogy elején kicsit tapasztalatlan lesz, akkor simán...ha mindenkit zavarna akkor soha nem lenne barátnője! :(
2/9 anonim válasza:
Mi döntsük el, hogy adjál-e annak a szerencsétlen srácnak egy esélyt? Szerintem randizz vele!
Részvétem.
3/9 anonim válasza:
Minden pasas és nő úgy kezdi, hogy nincs senkije sem. Hát neked sem volt pasid, aztán még is valaki megszánta szerencséteken, hogy legyen valakije.
Ez a nő meg nem normális XXXD.
4/9 anonim válasza:
Legalább biztosan tudod hogy szeretne téged, és nem csalna meg fűvel fával. ha eddig biztosan egy sem volt neki.
5/9 anonim válasza:
De ha eddig nem volt neki annak biztos nyomós oka lehet hogy miért, ennek járj utána. Előző voltam.
6/9 A kérdező kommentje:
"De ha eddig nem volt neki annak biztos nyomós oka lehet hogy miért, ennek járj utána. Előző voltam."-->jaja pont ez aggaszt meg az, hogy nekem a 3.pasim is u.ez volt nem volt előtem senkije és aztán mikor kitapasztalt akkor rájött h ő még élne és hát h ő még nem köteleződne el de addig jó voltam tanítónéninek am ugyanannyi idős pasijaim voltak eddig, szóval nem volt idősebb pasim csak 1-2 hónappal nem 2 évvel.
2012. márc. 2. 16:21
7/9 A kérdező kommentje:
Másik dolog h ez a srác notórius hazudozó és a megérzéseim vele kapcsolatban beigazolódtak.. lebukott facebookon.. mindegy.. több vasat tart a tűzben nem érdekes csak nem szeretem ha a szemembe hazudnak!! ..
Szóval egyáltalan nem is vagyok most már biztos, hogy ő olyan kis tapasztalatlanka.. kitudja (elég manupulatív a srác.. az nem gond ha ő akarja hordani a nadrágot más a baj..) További vélemények?? Írjatok! köszi
2012. márc. 2. 16:25
8/9 anonim válasza:
Gondoltam én hogy ebben lehet valami. Az ilyen pasi csak be akart etetni téged hogy..... a többit nem részletezem. Hagyd az ilyet és keress egy normális pasit aki hozzád való és nem csak az kell neki, hanem te és ami benned van. Sok sikert.
9/9 A kérdező kommentje:
oké, amúgy is kavar mindenkivel, én diplomázás előtt állok, nem nehezítem a sorsom és az időmet sem húzom kapcsolattal rájöttem h csak a baj van velük, amúgy is ideges vagyok. Ja most valami olyan csajjal (is) kavar aki valami tanfolyamon tanul. Pont egymásnak valók szerintem!! :DD
2012. márc. 9. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!